לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2007, 15:42
  EatMe EatMe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.06
דווקא אתם טועים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טייגר הנמר שמתחילה ב "שאלה- יום סיירות"

החלוקה לקבוצות ביום סיירות לפי מה שאני יודע היא ככה:

מרכיבים את הקבוצות בצורה הטרוגנית כלומר.
אם בקבוצה יש 15 ילד, אז לוקחים 5 ילדים שהציונים שלהם היו גבוהים בבר אור, 5 ילדים שהציונים שלהם היו בינונים בבר אור ו5 ילדים שהציונים שלהם היו נמוכים בבר אור.

ככה שזה לא מכריע מה תעשו בבר אור , אבל לדעתי בכל אופן כדאי לעשות תוצאות טובות בבר אור משתי סיבות.
הסיבה הראשונה אם תהיו מה -5 ילדים שהציונים שלהם גבוהים כלומר תקבלו עוד כמה שפחות טובים מכם לקבוצה. ואם תהיו מה-5 ילדים הפחות טובים תקבלו אנשים יותר חזקים שיהיו איתכם.

חוצמזה שהבוחנים פשוט יכולים לראות תתוצאות שלכם של הבראור וככל שהתוצאה יותר טובה זה פשוט יותר טוב.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2007, 17:42
  Awaking Awaking אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
ממממ הנה רעיון:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טייגר הנמר שמתחילה ב "שאלה- יום סיירות"

תן הכל כל הזמן אל תוותר לעצמך, ואם תהיה טוב גם תקבל מה שאתה רוצה.

ככה זה עובד, זה החוק של היום סיירות, מי שטוב מקבל מה שהוא ביקש בשאלון.

אני הגעתי 33 בריצת 2000 (עלק 2000..) ואני די התביישתי כי אפילו שהייתי ראשון כל הזמן על הדיונה שם בכל זאת הייתי חרא בריצה הזאת וזה ביאס לי את התחת.

תשאף לכמה שיותר טוב בכל דבר, אל תשמור כוחות, כי יש מנוחה של שעתיים בין הבר-אור לדיונה, ואל תשכח שתמיד יש הפסקות ארוכות ושותים והכל אז תן הכל כי יהיה זמן לנוח בין תרגיל לתרגיל וחבל לסיים תרגיל ולהגיד לעצמך שיכלת יותר אני סיימתי את היום הזה ואמרתי לעצמי שגם אם אני לא יקבל כלום אני נתתי הכל וכניראה שאני באמת לא מתאים.

למזל או ליפול על קבוצה חלשה\מדריכים טובים, אין שום קשר להצלחה ביום הזה, העניין פה הוא כמה שאתה נותן מעצמך, לא מוותר, לא מתייאש, וקורע את התחת שם של כולם

וגם מי שמתאמץ רואים את זה עליו ומפרגנים לו בסוציומטרי (ככה אני עשיתי למישהו שהיה איתי בקבוצה שהייתי בטוח שייפרוש אבל סיים כמו גדול)

אני אישית נתתי הכל וקיבלתי מה שרציתי (שייטת ^^), אבל לדוגמא יש לי חבר שעצר (!) בריצת 2000, הגיע כל הזמן אחרון בספרינטים, עשה רק 6 עליות עם השק (להשוואה בלבד, אני עשיתי 21), הכי הרבה שהוא הגיע לאלונקה זה מקום 7 כלומר אפילו לא ג'ריקן, אבל הוא לא פרש, וקיבל חובלים בסוף היום.

לכן, לא לוותר, הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר