לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-01-2007, 18:58
  yaron333 yaron333 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.11.06
תאמין לי שחיפשתי פיירוולים טובים ולבסוף הגעתי אל הפיירוול הזה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yaron333 שמתחילה ב "שלום התקנתי את התוכנה Comodo Firewall ומאז יש לאימיול שלי מיטפחת שחורה על העיניים"

שקיבל דרך אגב ביקורות טובות ונבחר ל"בחירת העורכים" של המגזין היוקרתי פיסי מגזין ולכן התקנתי אותו.
עכשיו אתה בא ואומר לי שהוא לא טוב ? נא פרט... זה נכון שהוא היה צריך לפתוח את הפורטים בעצמו אבל אם זאת הבעיה היחידה שלו אז שווה לי להשאיר את התוכנה כי חיפשתי מספיק זמן פיירוול טוב שבא לבד , בלי תוספות כלשהן, פשוט פיירוול, ואולי מצאתי...
אתה יודע או מישהו אחר יודע איך אני פותר את הבעיה של המיטפחת השחורה על הפרד ? מישהו יודע איך אני פותח את הפורטים ידנית בתוכנת הפיירוול שלי ?

ודרך אגב אני הרצתי כבר חיפוש פה בפורום ולא מצאתי פיתרון לבעיה שלי...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-01-2007, 19:34
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי yaron333 שמתחילה ב "תאמין לי שחיפשתי פיירוולים טובים ולבסוף הגעתי אל הפיירוול הזה"

אני חייב להגיד לך, למרות שזה בוודאי לא אומר הרבה, שאף פעם לא שמעתי על המוצר הזה (והיה אפשר לחשוב שאם הוא כל כך טוב, היו מזכירים אותו כאן מדי פעם...)

דבר נוסף שאני חייב להגיד לך - בעיתוני מחשבים (נחשבים ככל שיהיו) לא תמיד יושבים מומחים גדולים (המומחים הגדולים עובדים במשרות יותר רווחיות...). כמות השטויות שניתן לקרוא בעיתוני המחשבים בישראל, למשל, עולה על כל דמיון. ב PC Magazine המצב כמובן יותר טוב, ויכול להיות מאוד שכל מה שאני אומר זה שטויות מוחלטות.

בכל אופן, הרצתי חיפוש עכשיו על השם - הוא הוזכר מספר פעמים בהשוואות מוצרים (למשל במקום 46), ואף הומלץ על ידי כמה אנשים - וכולם "שמעו שהוא טוב" - נחמד שהם ממליצים על משהו שהם שמעו ואף אחד מהם לא ניסה גם...

באופן כללי, תחת "חלונות", קשה, לדעתי, למצוא תוכנות טובות שהן גם חינמיות, אלא אם כן אלו תוכנות שבאו מעולם הקוד הפתוח (לינוקס וכדו') ו"גויירו" לחלונות. הבעייה היא שמוצרי פיירוול לא קיימים יותר מדי בעולם הקוד הפתוח, פשוט משום שהפיירוול המובנה בתוך מערכת ההפעלה שם, מוצלח יותר מכל דבר שאי פעם יהיה בחלונות, ולכן אני לא רואה סיבה הגיונית שמישהו יפתח משהו מחוץ למעטפה ההיא...

ישן 14-01-2007, 10:03
  עורפ עורפ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.03
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "אני חייב להגיד לך, למרות שזה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי

באופן כללי, תחת "חלונות", קשה, לדעתי, למצוא תוכנות טובות שהן גם חינמיות, אלא אם כן אלו תוכנות שבאו מעולם הקוד הפתוח (לינוקס וכדו') ו"גויירו" לחלונות. הבעייה היא שמוצרי פיירוול לא קיימים יותר מדי בעולם הקוד הפתוח, פשוט משום שהפיירוול המובנה בתוך מערכת ההפעלה שם, מוצלח יותר מכל דבר שאי פעם יהיה בחלונות, ולכן אני לא רואה סיבה הגיונית שמישהו יפתח משהו מחוץ למעטפה ההיא...

ט. ל. ח.

סליחה על השירשור השגוי. זה בתגובה ל
ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
מאיזה משפט הבנת שמישהו המליץ על הפיירוול של מיקרוסופט

נערך לאחרונה ע"י עורפ בתאריך 14-01-2007 בשעה 10:09.
ישן 13-01-2007, 20:20
  yaron333 yaron333 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.11.06
רק שתדע שאם אתה סומך על הפיירוול המובנה של ווינדוס אז
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yaron333 שמתחילה ב "שלום התקנתי את התוכנה Comodo Firewall ומאז יש לאימיול שלי מיטפחת שחורה על העיניים"

אתה עושה טעות, מדבור בפיירוול חלקי וחסר בו משהו ( שכחתי בדיוק מה ) .
אפילו מייקרוסופט בעצמה מציאה חבילת אבטחה שאם אני לא טועה אז גם יש בה פיירוול וזה אומר הכול...
בקשר לפיסי מגזין אני מיתכוון לאתר שלהם באנגלית ולא משהו שקשור לארץ, ואני די סומך עליהם, הם לוקחים תוכנות ומריצים עליה בדיקות כאלה ואחרות ועדיף להתקין תוכנה שהם ממליצים עליה מאשר להתקין תוכנה שאין לך מושג מקצועי עליה.
ניסיתי לפתוח את הפורטים ידנית בתוכנת הפיירוולל שלי ולא הצלחתי... מה אתם אומרים יש למישהו הצעות או להתחיל לחפש פיירוול אחר ?
ישן 17-01-2007, 17:32
צלמית המשתמש של atidvt
  atidvt atidvt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי yaron333 שמתחילה ב "ok מאחר ואני לא מוצא כל כך מהר פיירוול אחר החלטתי לתת לפיירוול של comodo עוד צ'אנס"

לדעתי מדובר בפאירוואל מעולה ולא יודע למה כולם ממהרים לקטול, זה שהוא לא פתח את הפורטים של אימיול באופן אוטומטי לא אומר עליו שום דבר אחרי מספר רב של חודשים של שימוש בFW הזה אחרי ZA PRO סיגייט ועוד רבים וחזקים הוא לא נופל מאף אחד יותר נוח מהרוב והכי חשוב בחינם

בנתיים לא מצאתי בו באג אחד !! (וזה שהוא לא פותח מעצמו פורטים של PTP לדעתי זאת מעלה ולא באג) הוא עובד אצלי פיקס וחוסם הכל בצורה יעילה - וראיה לכך היא שבוודאות מוחלטת אין לי שום תעבורה ברשת שאני לא התרתי לה לעבור וזה לבד מלמד על יכולות המוצר

בקשר לאימייול יותר מאוחר אני אעלה לפה איזה מדריכון....
ישן 17-01-2007, 18:23
צלמית המשתמש של atidvt
  atidvt atidvt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי atidvt שמתחילה ב "לדעתי מדובר בפאירוואל מעולה..."

אוקי - מדריכון איך לפתוח פורטים (במקרה הזה של אימיול לדוגמא) בCOMODO FIREWALL

אז ככה שלב ראשון נכנס לתוכנה

ונלחץ על הכפתור המסומן - SECURITY

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

לאחר שלחצנו על הכפתור מסומן יתקבל המסך הבא - בו נלחץ על הכפתור המסומן
network monitor

לאחר שעברנו למסך השליטה בחיבורי הרשת, נלחץ על add כדי להוסיף כלל חדש

אחרי שלחצנו על destination ip בכפתור המסומן
נקבע את הכללים בדיוק כפי שמופיעים בתמונה, כאשר הIP הוא כמובן הIP הפנימי של המחשב באם מדובר ברשת פנימית, ואם מדובר במחשב בחיבור רגיל אז במקום להגדיר IP נשאיר את זה על Any מכיוון שהIP שלנו משתנה כל הזמן

אחרי שסיימנו להגדיר נלחץ על destination port בדיוק כמו שמסומן כדי לקבוע איזה פורטים יפתחו...בחלון הזה כמובן שהפורטים שיפתחו הם הפורטים אותם קבעתם בEMULE שלכם
שימו לב! בין הפורטים מפרידים עם פסיק , ולא עם נקודה . !

כל שנשאר לנו עכשיו זה ללחוץ על OK ולאחר מכן להעלות את ההגדרה שלנו מעל לקו החסימה בעזרת הלחצן UP, כפי שמסומן בתמונה הבאה :

ככה זה יראה בסיום

במצב כזה הפורטים אמורים להיות פתוחים והחמור אמור (לאחר חיבור מחדש) להוריד את הסרט מהעייניים....בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר