לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-01-2007, 13:10
  RikRik RikRik אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.06
שאלה לגבי AJAX ו PHP

הבעיה בגדול שהמידע מהקובץ PHP שלי לא מתעדכן,
אני אתן דוגמא

יש לי קובץ א - ב PHP עם פונקציה TIME() או DATE לא משנה - המחזיר את התוצאה ב ECHO

יש לי קובץ ב-
~~~~~~~~~
יש לו כפתור, וTEXTBOX

לאחר הלחיצה עם הכפתור, בעזרת AJAX אני ניגשת לקובץ PHP שמחזיר לי את הזמן, ושם אותו
בתוך הTEXTBOX - עם זה אין בעיה - הוא מכניס את הנתון לתוך הTEXT BOX

הבעיה היא שאם אני אלחץ שוב על הכפתור - הוא מחזיר לי את אותו זמן (כולל שניות) - מה שלא יכול להיות.

הבעיה נפתרת רק כאשר אני עושה REFRESH ב INTERNET EXPLORER לצורך העניין והEXPLORER מחזיר לי ערך TIME שונה
ואז אני חוזרת לקובץ עם הAJAX (שנשאר פתוח ולא סגרתי אותו) ואני לוחצת שוב על הכפתור
הוא מעדכן לי את הזמן למה שהיה לי הפלט בקובץ שעשיתי - אחרת אין עידכון.

איך פותרים את העניין הזה מישהוא יודע?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-01-2007, 17:59
  RikRik RikRik אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.06
הקבצים:
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Silver Strike שמתחילה ב "reקוד רלוונטי מאוד יעזור בשלב זה."

אוקי,
רק בשביל שתוכלו להבין על מה אני מדברת, פתחו שני חלונות של INTERNET EXPLORER
אחד עם הקובץ AJAX, אחרי זה עוד חלון עם ה time.php
כשתראו שהקובץ עם הAJAX מפסיק לעבוד, תרעננו את הדף של time.php
ואז שוב תלחצו על הכפתור בAJAX

הקובץ בPHP של TIMT הוא time.php
קוד PHP:
<?php
echo date("H:i:s"); 
?>

הקובץ של הAJAX הוא:

קוד:
<html> <script language="javascript" type="text/javascript"> <!-- //Browser Support Code function ajaxFunction(){ var ajaxRequest; // The variable that makes Ajax possible! try{ // Opera 8.0+, Firefox, Safari ajaxRequest = new XMLHttpRequest(); } catch (e){ // Internet Explorer Browsers try{ ajaxRequest = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); } catch (e) { try{ ajaxRequest = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } catch (e){ // Something went wrong alert("Your browser broke!"); return false; } } } ajaxRequest.onreadystatechange = function() { if(ajaxRequest.readyState == 4) { // Get the data from the server's response var ajaxDisplay = document.getElementById('ajaxDiv'); ajaxDisplay.innerHTML = ajaxRequest.responseText; document.myForm.time.value = ajaxRequest.responseText; } } ajaxRequest.open("GET", "time.php", true); ajaxRequest.send(null); } //--> </script> <body onload="ajaxFunction();"> <form name='myForm'> Name: <input type='text' onChange="ajaxFunction();" name='username'><br> Time: <input type='text' name='time'><br> <div id='ajaxDiv'>Your result will display here</div> <input type=button onclick="ajaxFunction();" value="CHANGE"> </form> </body> </html>

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר