לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-01-2007, 19:18
  dooshbag dooshbag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.07
איך מגיעים להיות מדריך נהיגה מבצעית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zacziv שמתחילה ב "מדריך נהיגה מבצעית"

אני עכשיו עושה "קורס מדריכי נהיגה מבצעית".
יש כמה דרכים להגיע למדור (שאני אומר "מדור" אני מתכוון למדור נהיגה מבצעית) תלוי מה הפז"מ שלך מאיזה יחידה הגעת (קרבי או ג'ובניק).
הנה כמה דרכים:
  1. אם אתה עדיין בטירונות קרבית מגיעים אל כל מיני בט"רים קצינים מהמדור ועורכים מיונים, בעיקרון זה לא כל כך קשה להגים דרך המיונים. כל מה שאתה צריךזה רצון, רקע מהבית ולעשור רושם אל הקצינים.
  2. דרך אחרת היא להגיע ממז"י. זאת דרך יותר קשה כי אתה צריך לבקש טופס 55 ואז אתה מגיע למז"י, שם אתה פוגש קצין של מז"י והוא נותן לך כל מיני אופציות של שיבוץ מחדש בצבא. כל מה שאתה צריך זה לבקש להגיע להיות מדריך נהיגה מבצעית. הבעייה היא שבמז"י יש קצין (אם אתה מגיע מחי"ר) בשם ליאור דסקל שלא כל כך אוהב לעשות לחיילים חיים קלים. כל מה שאתה צריך זה לא לספור אותו ולא להתפשר על דברים אחרים שהוא מציע לך, רק להתעקש להגיע למדור.
  3. דרך אחרת היא לאחר שאתה יוצא לקורס פיקודי הגדוד שאתה נמצא בו צריך לפלוט מספר אנשים למז"י. אתה יכול לבקש מהשליש של הגדוד שלך במהלך הקורס להיפלט למז"י ומשם אתה ממשיך בדיוק כמו כתבתי בדרך השנייה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר