לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-01-2007, 22:32
  XeNo XeNo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
אני בגימלים והמפקד קורא לי לבסיס

קיבלתי גימלים לחמישי שישי מאורטופד מאחר ואני בקושי עומד על הרגליים (סיפור ארוך).
היום בערב מתקשר אליי המפקד ומבשר לי שמחר בבוקר יש לי ועדה רפואיתשלה אני מחכה כבר חודש וקצת ואני אמור להתייצב בבסיס ב8 בבוקר . עד עכשיו הכל תקין אין בעייה אבל הוא אמר לי להכין תיק כי אני נשאר בבסיס לשמירות כי המחלקה שלי עולה לשמירות. האם זה תקין? אני בגימלים והוא מודע לזה כשכל השבוע היה לי חום 39 והיו לי גימלים מביה"ח 10 ועכשיו קיבלתי גימלים עד שישי מאורטופד וביום שישי אמור לבדוק אותי אורטופד מומחה. למרות הגימלים אני כביכול מוחזר לבסיס לשמירות (כנראה בישיבה, ועדיין). ממחר ככל הנראה מורידים לי פרופיל בגלל הרגליים ומוציאים אותי שבוע הבא לקורס חובשים כלליים.

האם מישהו יודע מה הקטע פה ? מותר בכלל לעשות את זה?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-01-2007, 23:02
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XeNo שמתחילה ב "אני בגימלים והמפקד קורא לי לבסיס"

אם אתה חוזר לבסיס, הוא יכול לומר לך לעשות את הג' בבסיס. הוא לא יכול להחזיר אותך לבסיס.

עם זאת, אסור לו לדרוש ממך לבצע כל מטלה בזמן ג'.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 24-01-2007, 23:26
  מגזניום מגזניום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
אסור לו חד משמעית .
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XeNo שמתחילה ב "אני בגימלים והמפקד קורא לי לבסיס"

תקשיב לזה :
אסור לו לפקוד עלייך לחזור לבסיס ובטח ובטח שלא לשמירות . גימלים משמעו מנוחה מוחלטת בבית.

אבל אתה כן צריך לפקסס את הגימלים או לשליש היחידה או למפקד . (רק לאחד מהם).,
היחיד שיכול לקבוע שאתה צריך לבצע את הגימלים/מנוחה מוחלטת בבסיס הוא רופא היחידה בלבד !!!!!

למפקד אין שום סמכות לקרוא לך לחזור לבסיס .
ואני מצטט :
1."ע"י פ"מ מטכ"ל 33.0202 חייב המפקד לבצע וליישם את ההמלצות הרפואיות שניתנו ע"י קצין הרפואה או בהעדרו ע"י החובש האחראי ביחידה .
2. אם יש למפקד ספק בדבר תוכן ההמלצות שניתנו ,היקפן או משמעותם יפנה מיד עם קבלת ההמלצות אל קצין הרפואה שנתן אותן כדי לקבל הבהרות נוספות.
3.אעפ"כ אין בפנייה זו (של המפקד) כאמור כדי לעכב את ביצוע ההמלצות שניתנו.

אם בכל זאת המפקד שלך מתעקש את פשוט יכול לפנות מיידית לשני גורמים :
- נציב קבילות החיילים :03-6977433.
-קצינת פניות הציבור : 03-5691000

אני ממליץ לפנות לנציב קבילות החיילים על מנת שיעמידו את המפקד שלך לדין בגלל העבירה שלו על הפקודות משום שהוא כרגע נותן לך פקודה בלתי חוקית (וייתכן אף שבלתי חוקית בעליל כי זה עלול לסכן את חייך , אתה בעצמך אמרת שיש לך חום 39 )

לביטיס -אתה הטעתה אותו.
ישן 24-01-2007, 23:27
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "אסור לו חד משמעית ."

תקשיב טוב, אם הוא חוזר לבסיס יכולים לומר לו להשאר.

אני מציע שלפני שאתה מצטט חוקים שלא רלוובנטיים, תעשה לעצמך טובה ותבדוק על מה אתה מדבר!

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 24-01-2007, 23:31
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "גם אם הוא חוזר לבסיס המפקד לא יכול לומר לא שישאר!"

תבדוק שוב. מספיק שתכנס לבסיס בשביל לבקר מישהו ואני יכול לומר לך להשאר.
זו, אגב, תשובה של קבילה שהגיש חייל ינואר 99'

נערך לאחרונה ע"י ביטיס בתאריך 24-01-2007 בשעה 23:34.
ישן 24-01-2007, 23:56
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "עוד מעט תגיד שעדיין צריך פס כדי לצאת מהבסיס?"

גם יש F.N. ובזוקות. אה, וזחל"דים. מה הקשר בין מחט לתחת?

חייל אחד בגבעתי, הוציא 3 ג' בשביל לא להשאר רגילה. הבעיה היחידה היא שהוא בא לבקר חברים שלו בשבת. איך שהוא נכנס לבסיס, המפקד שלו אמר לו להשאר. אחרי כמה צעקות, הבחור קבל את המ"כ. נחש מה? נציב קבילות חיילים ענה לו, שמי שחוזר מרצונו לבסיס לא יכול להחליט אם להשאר או לא. חזרת? אז חזרת, בלי תנאים ובלי שטיקים. עדיין אסור לשים אותך בש"ג, אבל יכולים לומר לך לשבת בבסיס. אסור להחזיר!מישהו שקיבל ג' בבית. זה נועד למנוע טירטורים של בנאדם חולה. אבל אפשר לתפוס טרמפ על החזרה שלו.
אתה בהחלט מוזמן לפנות לנציב קבילות חיילים ולשאול אותו בעצמך, אני אשמח ללמוד משהו חדש.

נערך לאחרונה ע"י ביטיס בתאריך 25-01-2007 בשעה 00:13.
ישן 25-01-2007, 01:02
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

סינית?
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "ביטיס, תעשה לי טובה. למה לפי הדיבור שלך אתה נראה כמו מי ששירת במלחמת יום הכיפורים"

המפקד שלו לא קורא לו. הוא יכול להחליט לא לבוא לוועדה! הרי הוא בג', ויעשו לו וועדה חדשה.
אם הוא כבר בא, זה סיפור אחר, אז הוא בא מיוזמתו, והוא חזר לבסיס.

נערך לאחרונה ע"י ביטיס בתאריך 25-01-2007 בשעה 01:09.
ישן 25-01-2007, 01:16
  מגזניום מגזניום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
למפקד אסור להתנכל עקב קבילה ואם הוא יעשה זאת הוא יועמד לדין .
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "אבל אם מפקד עושה משהו שהוא לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rafi-8
אבל אם מפקד עושה משהו שהוא לא היה צריך.. ואני קובל אותו, ולא מזיזים אותו מהתפקיד והוא עדיין המפקד שלי.. אני לוקח פה סיכון שהוא יתנכל לי כל השירות ויישנא אותי.. ואני לא חושב שזה כיף ליהיות תחת מפקד שלא מחבב אותך בלשון המעטה..

אני מצטט את הפקודה :
"פקודת המטכ"ל קובעת, כי מפקד לא יעשה מעשה (או ימנע מעשיית מעשה) שיש בו (או באי עשייתו) כדי לפגוע בחייל כתוצאה מהגשת קבילה. כמו-כן, תוכנם של דברים, שרשם קובל בקבילה או דברים שמסר תוך כדי בירורה בנוגע לקבילה, וכן קבילה שנמצאה בלתי מוצדקת – לא יהוו עילה לצעדים פיקודיים או משפטיים כלפי הקובל"

- על כן אם יש התנכלות עקב קבילה אפשר להתלונן על כך לנציבות קבילות החיילים . הם ברוב המקרים מטפלים באופן ראוי והולם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר