לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2007, 02:08
  ddg ddg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.01
שאלות למבינים בלבד! ארוך!

אוקי ככה... התאריך גיוס שלי המקורי הוא 22.7.07 אני כבר בן 18 אבל נישארתי שנה בגן אז כאילו אני עכשיו בכיתה י"ב סיימתי כיתה י"א והתחלתי כיתה י"ב ועזבתי לפני 3 חודשים תבית ספר.. אוקי לפני 3 שבועות ככה התקשרה אלי אחת מהצבא ואמרה לי שמע הקדימו לך את התאריך ל13.3 אמרתי לה מה למה וזה היא אמרה לי אתה לא לומד אז הקדמנו לך אל תשאל שאלות נוספות כי אני לא יודעת. אוקי היא אמרה לי עכשיו אני אומרת לך תפקידים בצבא תדרג לי אותם מ-1 עד 5 1 זה אתה הכי פחות רוצה 5 זה אתה הרבה רוצה. אתה תבחר כאילו היא עשתה לי מנילה טלפונית לא הגיע אלי מנילה הביתה. אמרתי לה בערך מה אני רוצה לא חשבתי יותר מידי גם לא ידעתי כול כך מה אני רוצה בקיצור נכנסתי אחרי כמה זמן לקיוסק מידע וראיתי שהיא עשתה לי טעיות במנילה ושניסיתי לשנות זה כתב לי אין למשתמש שאלון העדפות התקשרתי ללשכה לקח לי הרבה זמן לתפוס איזה אחת שם שאחראית אל המנילות אמרתי לה שעשו לי טעות היא אמרה אין דבר כזה. אמרתי לה שעשו לי היא אמרה לי זה לא משנה יש כבר שיבוצים. אני רוצה ללכת לצנחנים אבל צריך לעשות גיבוש קודם והקדימו לי תגיוס אחרי שכבר הגיבוש למחזור מרץ הקרוב עבר ובשאלון העדפות המאולתר בטלפון שהם עשו לי הפקידה עשתה טעות וכתבה לי צנחנים ודובדבן 1 כאילו הכי נמוך וסטילים כתבה לי 5 טעתה בקיצור ואין לי אפשרות לשנות את זה ככה אמרו לי..
עכשיו שאלתי היא כזאת אם מגיע לי לעשות גיבוש צנחנים? ואם ידחו לי את הגיוס ליולי בגלל הגיבוש? או שיסיימו אותי באיזה בסיס לעבודות רס"ר ועוד שאלה זה נירא לכם בסדר שככה עשו לי מנילה? בלי חוברת ובלי אפשרות לחשוב או לשנות? ואני אולי לנסות להשלים כמה בגרויות אבל לא בטוח שאני יספיק להירשם עד האתריך גיוס שלי.. מה אני עושהה??? ועוד משהו נתנו לי עכשיו תאריך חדש ל19.3 הבנתי שזה הנדסה במנילה המאולתרת שהם עשו לי זה היה כתוב שם עדיפות 3 אני לא מבין איך קיבלתי דווקא את זה לא שאני מזלזל בהנדסה! ואיך יכול להיות שהם עשו לי מנילה טלפונית מזה הדבר הזה?
סליחה אל המגילה מקווה לתגובות

נערך לאחרונה ע"י ddg בתאריך 28-01-2007 בשעה 02:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-01-2007, 03:17
  omer22 omer22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.06
החשיבה שלך לא נכונה אחי
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ddg שמתחילה ב "באמת?"

אין סיכוי שיסכימו לתת לך גיבוש בלי שתדחה את הגיוס.
אם לא יתנו לך דחייה אין סיכוי שתקבל גיבוש.
מה שאתה צריך לחשוב עליו זה איך לדחות את הגיוס ליולי אם אתה רוצה תגיבוש.

שמע יש הרבה שמילאו מנילות טלפוניות.
ויותר גרוע יש כאלה שגם זה לא נותנים להם.
סתם דוגמא חבר שלי עשה גיבוש טיס, גיבוש שייטת וכבר היה מורעל קרבי לגמרי.
חודש לפני הגיוס התגלתה אצלו בעיה רפואית, הורידו לו פרופיל ואפילו מנילה לא נתנו לו והוא מתגייס כלל צהלי לא קרבי.
נשמע מעצבן? מה לעשות ככה זה צבא.

עכשיו לעיניינך, אין מה לעשות הגיבוש עבר ולכן אין סיכוי שתיכנס לצנחנים לגיוס מרץ.
בגלל זה אתה צריך לחשוב קודם איך אתה דוחה ליולי והזמן לא לטובתך אז תנסה לעלות על סיבה טובה, תשלח מכתב, עירעור מה שצריך ואני מאמין שבסוף יסתדר.

בהצלחה תודיע לנו מה קורה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר