לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-01-2007, 18:48
  אוראלהזמיר אוראלהזמיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.06
קב"א 53 עם הנדסאי תוכנה,ושאלון יח"ש ללא קצונה

היי חברה
כמו שכבר הבנתם הקב"א שלי לא הכי הכי והיא 53 עם דפ"ר של 50
עכשיו אני רוצה לעשות מסלול של הנדסת תוכנה והאמת היא שכבר נרשמתי
השאלה שלי היא האם יהיה לי כ"כ מה לעשות עם ההנדסאי למרות הקב"א?
יש דברים שזה יחסום לי לדוגמא
בסמ"ח וכו'
אם תוכלו לפרט לי אני מאוד אשמח
אתם יודעים דוגמאות לאן לדעתם אני יוכל להשתלב לאחר מכן,לאחר הלימודים

עכיוש עוד שאלה
האם הדפ"ר 50 שלי מונע ממני לקבל קצונה?כי ביררתי ואמרו לי שאני כן יכול לצאת לקצונה
אבל משום מה זה לא מופיע לי בשאלון יח"ש

*יש לצין שיש לי ועדות רפואיות והכל נאמר בהנחה גדולה שפהרופיל ירד מ 97 ל 64 בשל בעיות בצלעות שיש לי
אם תוכלו לפרט לי גם במקרים שלא ירד לי הפרופיל מה אז יקרה

תודה
אוראל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2007, 19:03
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אוראלהזמיר שמתחילה ב "קב"א 53 עם הנדסאי תוכנה,ושאלון יח"ש ללא קצונה"

חייל המשוייך למערך הטכני מקבל נתון חדש הנקרא "קב"א טכני" המשפיע על השיבוץ שלו יותר מאשר נתון קבוצת האיכות שלו (אך לא מבטל אותו).
דרך אגב, קב"א 53 היא קב"א גבוהה (בהגדרה... קבוצות האיכות מחולקות ל 41-48,49-52,53+)
עם דפ"ר 50 וקב"א 53 רוב הסיכויים שהמתאם שלך לקצונה הוא 1 (למרות שיכול להיות שהוא 2 או 0). ובכל מקרה, אם אמרו לך שתוכל לצאת לקצונה (מי אמר?) אז רוב הסיכויים שיש בזה משהו. ובכל מקרה גם עם מתאם 0 אפשר לצאת לקצונה - למרות שהרבה הרבה יותר קשה.
רוב הסבירות שלאחר קורס הנדסאי תוכנה תגיע ליחידה העוסקת בתחום או שיכולה לנצל את כישוריך בתחום זה.

אם לא יירד לך הפרופיל ולא תלך לי"ג/י"ד, כנראה שתקבל מנילת יחידות שדה, ואז תצטרף לכל השואלים בפורום מה לכתוב :-)
ישן 29-01-2007, 19:28
  אוראלהזמיר אוראלהזמיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי GilBates שמתחילה ב "חייל המשוייך למערך הטכני מקבל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי GilBates
חייל המשוייך למערך הטכני מקבל נתון חדש הנקרא "קב"א טכני" המשפיע על השיבוץ שלו יותר מאשר נתון קבוצת האיכות שלו (אך לא מבטל אותו).
דרך אגב, קב"א 53 היא קב"א גבוהה (בהגדרה... קבוצות האיכות מחולקות ל 41-48,49-52,53+)
עם דפ"ר 50 וקב"א 53 רוב הסיכויים שהמתאם שלך לקצונה הוא 1 (למרות שיכול להיות שהוא 2 או 0). ובכל מקרה, אם אמרו לך שתוכל לצאת לקצונה (מי אמר?) אז רוב הסיכויים שיש בזה משהו. ובכל מקרה גם עם מתאם 0 אפשר לצאת לקצונה - למרות שהרבה הרבה יותר קשה.
רוב הסבירות שלאחר קורס הנדסאי תוכנה תגיע ליחידה העוסקת בתחום או שיכולה לנצל את כישוריך בתחום זה.

אם לא יירד לך הפרופיל ולא תלך לי"ג/י"ד, כנראה שתקבל מנילת יחידות שדה, ואז תצטרף לכל השואלים בפורום מה לכתוב :-)

תודה על התשובה
מי אמר?
מי שבירר לי
וד"א כמה אחוזים אני ילך לעסוק במה שאני ילמד?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:20

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר