07-02-2007, 14:02
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 11.12.05
|
|
|
איך הבנת בדיוק שאני לא יודע דבר וחצי דבר??
בכל אופן אני ישקר לך אם אני יגיד שרציתי את זה מההתחלה.. כמו רבים אחרים רציתי כמובן טייס אבל לא קיבלו אותי.. אחרי זה התחלתי לחפש אופציות אחרות זימנוים הגעיו אלי מחובלים ועתודה אבל לא התקבלתי לזה... בכל אופן במנילה שמתי את סטי"לים 5 ואת הידע של קיבלתי גם מהפורום וגם מקריאה ברשת על מה עושים שם..
נכון זה לא קל לסגור 21/28 אבל אין מה לעשות.. בהתחלה זה קשה כמו בכל מקום לכל חייל צעיר קשה וכל חייל צעיר בהתחלה אוכל חרא אין מה לעשות.. עד שיש לך פז"מ של שנה ו4 בערך ואתה נהייה סמל אז זה קצת קשה בכל אופן אבל לומדים להסתדר כמו בכל דבר. גם אם בהתחלה אתה תקרצף רק את הספינה אל תשכח שככה זה בכל מקום ואתה לא ראשון ובטח ובטח שלא אחרון.
נכון חייל אחד התאבד שבוע שעבר וגם עוד אחד לא מזמן... זה קשה אין מה להגיד, לא כל אחד יכול להיות שם כי צריך לדעת איך להתמודד עם החברה שיש לך על הספינה במשך הרבה זמן שאתה במים רחוק מכולם ואת זה בודקים בגיבוש.. גם מצד המפדים בהתחלה (לפי מה שהבנתי) זה לא יחס שהיית מת לקבל אותו אבל ככה זה שאתה צעירבכל מקום וקצת אחרי שגודלים אבל נהיים יותר מעורבים ויותר "קשורים" והיחס משתנה בהתאם.
אין מה להגיד.. הפעילות שם היא מעניית מאוד!! דברים שאתה עושה שם אתה לא תעשה באף מקום אחר.. אתה חשוף למידע בין המסווגים ביותר ומתפעל את אחת המערכות היקרות והמורכבות בצה"ל כולו!! אם זה מעניין אותך ואין לך בעיה להסתדר עם מים, קבוצה של אנשים שאתה הולך להיות איתם ועם עבודה מסביב לשעון אז לך על זה!!
לשאלות נוספות על המיונים בביתן, על הגיבוש והתחקיר או על מה שבא לך או לכם אני כאן....