10-02-2007, 21:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.11.06
|
|
אווו... עכשיו אתה מדבר כמו בן אדם. עכשיו רואים שיש גם מסר במילים שלך מלבד הכעס.
בקשר לנאמר.
אני לא אלוהים, אני לא בא לשפוט אף אחד ובטח שלא את מפקד השייטת. אם הוא באמת אמר, זה נשאר על מצפונו. נכון שיש אנשים שיודעים על המתקן עוד לפני שמגיעים אליו. ולמה זה גורם? זה רק פוגעה באיכות המיון של החלק הנ''ל בגיבוש. מה זה אומר? שבגלל פליטות פה של אנשים כאלו או אחרים, אנשים פחות מתאימים יכולים להגיע לקורס. אז כל עוד שזה פוגעה בדרך כזאת או אחרת ביחידה, זה לא דבר שצריך לקרות.
ובקשר להערות שלך לגבי לסיים את המסלול : תצטת אותי בבקשה, תראה לי את המשפט שכתבתי שגרם לך לחשוב שאני חי בסרטים וחושב שכבר הגעתי וסוף המסלול... אני מבין מה עלי עוד לעבור, ולמראות שאני לא חושש מהקשאים אני לא מעביר בכלל חפיפה ביני לבין התואר צוללן. עד כאן התייחסתי רק למה שאני באופן אישי עברתי. נתתני רק את דעתי האישית וציטותים של דעתם של אנשים אחרים. אתה יכול לא להסכים איתי אבל זאת היא בעיה שלך בלבד, אני לא באתי לשכנעה אותך.
לא לכולם מתאים להיות צוללן, לא כולם יכולים לשרת על הכלי וזה מובן ומכובד. אז לא התאים לך, גם זה מובן. אבל זה לא אומר שצריך לשכנעה אנשים אחרים שמדובר במקום לא שווה או יחידה שלא עושה כלום וכיו''ב. אתה מתגייס לגבעתי, כל הכבוד, בהצלחה ביחידה. אבל כבוד היחידה זה לא לחרבן על אחרים, זה לכבד את עצמך.
GOOD LUCK.