10-02-2007, 15:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.12.06
|
|
|
שאלה בקשר לבעיות ת"ש
יש לי 2 שאלות:
1.אני בטירונות והמפקדת שלנו שלחה את המחלקה למשקיו"ת ת"ש כל אחד בתורו...בקיצור הסברתי למשקי"ת ת'ש על הבעיות וכד' ושכל שבוע אני צריך להיות בבית כי אני חייב לעזור לאמא שלי..עכשיו רשמתי שלאמא שלי יש בעיות בגב כי היא עשתה פעם תאונה עם האוטו ויש גם מסמך רפואי שהיא הוציאה על זה מהרופאה שלה כי ביקשתי ממנה שתוציא השבוע..מצד שני היא לא מוכנה לוותר על סודיות רפואית והיא אמרה שהתיק הרפואי שלה ממילא ריק כי היא לא הולכת לבתי חולים גם שהיא לא מרגישה טוב. וזה נכון..היא ורופאים זה שמן ומים..עכשיו יש סיכוי שהמשקי"ת ת"ש תתחשב בי? כי בכל מקרה גם אם היתה את הבעיה הבריאותית וגם אם לא אני חייב להיות בבית כל סופשבוע..מה עושים?
2. כשהייתי בראיון אישי עם המפקדת שלי והיא שאלה אותי על המצב הכלכלי אמרתי לה שאני מעדיף לא לדווח. כי מצד אחד יש חובות ומשכנתא גדולים אבל מצד שני יש לנו בית גדול ו..שהשקענו המון העיצוב בוא נגיד..ושגם אנחנו 3 בבית, אני אמא ואח שלי עם 5 חדרים כולל סלון וזה בלי שדיווחתי שזה 2 יחידות דיור ובסך הכל יש לנו 8 חדרים ל3 אנשים..ואמרתי לה שאני לא רוצה לדווח על חובות ובלאגנים ושהמשקית ת'ש תבוא ותראה ת'בית ותחשוב שאני שקרן. היא אמרה שאני אדווח בכל זאת ושהיא מאמינה לי..עכשיו הלכתי לדווח אמרתי הכל אבל מסרתי 2 פרטים שגויים..הראשון שאנחנו מרוויחים 5500 שקל והשני זה שיש לנו חובות פחות ממאה אלף {אמרתי 50} ואחרי שדיברתי עם אמא שלי היא אמרה שהיא מרוויחה יותר מ5500 ושיש חובות של מעל 100 אלף..עכשיו כשאמרתי לה אחר כך שיש טעות ושזה מעל 100 היא שאלה אותי אם אני רוצה שבוע שבוע ולא עניתי..ועל המשכורת לא דיווחתי..עכשיו אם אני אתקן את זה, יש סיכוי שיצא מזה משהו עם חובות של מעל 100 לא כולל משכנתא אבל עם בית כמו שציינתי ומעל 5500?
סליחה על החפריה חשוב לי לדעת..
|