לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-02-2007, 23:57
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי bebulbal שמתחילה ב "למה בעצם??"

אני אסביר לך למה (וזה לא אומר שאני תומכת בזה)

קודם כל, בגיל 17 אתה אמור להיות מספיק מודע לעצמך כדי להשקיע הכל בידיעה שההשקעה הזו היא מה שייתן לך שירות מספק 3 שנים אח"כ.
דבר שני, אם כל מלש"ב שלא מצא חן בעיניו מה שקיבל במיונים יבקש מיון חוזר ויתנו לו- מערכת המיון מאבדת מהפואנטה שלה. ההליכים לא יגמרו.
את ההליכים מתחילים בגיל כזה כדי לתת זמן לזימונים לימי סיירות, גיבושים ומיונים נוספים.
עוד דבר זה, שכוחה של מערכת המיון בסודיותה. מלש"ב שיעבור פעמיים את אותו מבחן כבר יזכור שאלות רבות מתוך המבחן. זו גם הסיבה שיש הפרש של חצי שנה בין הליך להליך חוזר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-02-2007, 00:35
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אני אסביר לך למה (וזה לא אומר..."

מחזק. לא רק זאת אלא שדבר זה יגרום להעלאה של ממוצע הנתונים בין אלו שנבחנו פעמיים לבין אלו שנבחנו פעם אחת. הרי לא כולם עושים את החשבון בין המנילה לבין נתוני האיכות ובטח לא כולם מוציאים אותם מהמחשב בקומבינות - וככה נוצרת הפלייה לא הוגנת. ואם הנתונים של כולם יעלו, אז ספים אחרים יעלו, וכך הטעם במערכת יפוג...

עוד - המערכת בנויה כך שאין הרבה הבדל בין קב"א אחד למשנהו אלא יש ארבע קבוצות קב"א עיקריות ולכן הראייה היא שצריך להיות משהו מאוד רציני כדי לגרום לשינוי כ"כ מסיבי. לצבא פחות חשוב איזה מיונים זה יפתח לך ואיזה לא כל עוד המערכים מאויישים כראוי.

ועוד - גם ככה יש הרבה עומס על המערכת. פתיחתה לכמות גדולה של בקשות ערעור תפגע ביעילותה. קראו את סיפור השירות של chatulim כדי להבין את העומס...

נ.ב.
יקירה, עוד לא ענית לי על ההודעה ששלחתי לך בפרטי.
ישן 14-02-2007, 00:47
  hus17 hus17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bars300 שמתחילה ב "ערעור קב"א אפשרי?"

שמע אחי זה באמת קשה עד בלתי אפשרי אבל אפשרי!....אני עשיתי מבחנים חוזרים בשבוע שעבר.... אחי צריכה להיות לך סיבה טובה מאוד על מנת לקבל מבחנים חוזרים, במקרה שלי זהו אבחון דידקטי שלא השתמשתי בצו הראשון. זהו תהליך ארוך ומסובך אבל בכללי תגיד לחבר שלך לכתוב מכתב טוב מאוד...לפרט למה אתה חושב שמגיע למה זה חשוב לו וכדומה... המלצות! אני קיבלתי המלצות מהמחנך,יועצת בצפר וגם מרכזת השכבה ....כשהייתי בראיו בתל השומר הייתה שם איזה אחת שגם באה לראיון והיא אמרה לי שהיא קיבלה הבה המלצות מבית הספר שלה...אני לא אומר שזה מאוד חשוב אבל זה יכול לעזור....בכל אופן, זה אפשרי אבל כדי להשיג מבחנים כאלו אתה צריך סיבה טובה, מכתב מפורט+המלצות ובנוסף אם הוא תלמיד טוב אז הוא יכול לשלוח את התעודה שלו להוכיח כי הוא תלמיד טוב וחכם וכי מה שקרה בצו ראשון היה פשוט מעידה קלה מצידו...בכל אופן בהצלחה אחי!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר