06-11-2007, 20:53
|
|
|
חבר מתאריך: 06.11.07
הודעות: 28
|
|
יש בעיה אם ההגדרות האלה
כי כל חברה יכולה לקטלג את המוצר שלה כסופר פרימיום, אין פיקוח על הדבר ושום חוק בנושא (בניגוד לדוגמא לטקילה\קוניאקים\יינות מסויימים\ויסקי וכו')
ככה שוודקה אלסקה יכולה לקרוא למוצר שלה סופר פרימיום
אבל זה לא קורה
לרוב וודקות סופר פרימיום באמת יותר איכותיות, יותר קלות לשתייה ומרגישות בגרון ופה פחות חזקות
(וזה טוב, כי אחוז האלכוהול הוא אותו אחוז)
אבל אם זה שווה את המחיר... את זה אתה תחליט,
אם שווה לך לקנות בקבוק ב200-300 שקל ואפילו יותר בשביל להוריד את הוודקה בשוט
מאשר וודקה ב50-60 שקל (אבסולוט וכו')
הבדלים בייצור: כדי להצדיק את המחיר הגבוהה של הוודוקות סופר פרימיום החברות מזקקות את הודקה בזיקוק דודי (יותר איטי ויקר, ואמור לשמור את הטעמים ותכונות של הנוזל לפני הזיקוק - מה שלא אמור להיות רלוונטי לוודקה כי היא בהגדרתה תזקיק ניטרלי - כלומר חסר צבע טעם ריח)
הם ידאגו להכניס מים איכותיים (כל מיני סיפורים על מיים ממעיינות נובעים באמצע עמקים עם פייות ושדונים) כל מיני סינונים יחוודים, יש אפילו וודקה (ברח לי השם) שמסוננת דרך יהלומים, כמובן שלאחת כזאת המחיר יהיה גבוהה - אבל למי שיש כסף ובא לו להרגיש מיוחד, אז אין מה להתווכח יש איזה ריגוש בשלתות כזה משקה...
קצת חפרתי, אבל זאת תשובה שתענה על רוב השאלות שקשורות וכל הפרימיום - סופר פרימיום
|