לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-02-2007, 13:18
  משתמש זכר XpHunTeR XpHunTeR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "חיילות של פרופיל 64 ועידכון מצב בריאותי"

לשכת גיוס תל השומר..לא חשבתי שזה ממש חשוב...
ואני כרגע מיועד לגיוס בחיל התותחנים בתאריך ה 25.3 ..
הבעיה שכבר התחלתי לפחד לכתוב כאן פרטים כי על כל דבר המנהל נועל את הנושא.

איך אני קובע תור לועדה רפואית?
אני אדבר עם זה שקובע תורים ואם הוא יגיד שיש לו תור לעוד הרבה זמן אז אני אדחה את הגיוס..למרות שאני לא חושב שזה יהיה קל לדחות את הגיוס ! איך עושים את זה?

אז אם אני מתגייס ב 25.3 , מתי זה כבר ייחשב ל "מאוחר מידי" ?

ד''א, התקשרתי לתל השומר כמו שכתבתי מקודם ולא ענו לי, אבל במענה האוטומטי אמרו שאפשר לשלוח להם בפקס את כל האישורים הבריאותיים העדכניים בנוגע לשינוי המצב הבריאותי...האם זו אופציה? לשלוח להם בפקס את כל האישורים? :|

תודה

נערך לאחרונה ע"י XpHunTeR בתאריך 19-02-2007 בשעה 13:21.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-02-2007, 12:49
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "לשכת גיוס תל השומר..לא חשבתי..."

יש לך חתיכת חוצפה. נועלים לך כאשר אתה מבקש דרכים להוריד פרופיל.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 20-02-2007, 13:11
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "על מה אתה מדבר - יש לו בעיית רפואית ובגלל זה הוא רוצה להוריד פרופיל."

מספיק כבר עם השטויות. ננעלו לבחור מספר הודעות בהן הוא ביקש סיוע להורדת פרופיל. לו הייתה לו בעיה אמיתית הוא היה מתחיל עם זה ולא בצורה כזו.

תפסיק לדחוף את האף שלך להחלטות ניהוליות כאן. אם אתה חושב שנעשתה כאן עבירה פלילית אתה מוזמן לדווח למשטרת ישראל!

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 20-02-2007, 19:34
  מגזניום מגזניום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
מהכרתי את לשכת הגיוס וחלק מהחיילים/ות שמשרתים שם ..(.רובם השתחררו)
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "D FORCE יש לי שאלה. נניח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי XpHunTeR
D FORCE יש לי שאלה.

נניח ושלחתי להם בפקס מכתב אישי + כל האישורים הבריאותיים העדכניים שלא נמסרו בצו הראשון,
ובמכתב האישי אני כותב את הבעיות החדשות ומבקש הורדת פרופיל מ72 ל64, וגם מבקש להיות בחיל עורפי כגון חיל התיקשוב או חיל המודיעין [לא מכיר חיילות של 64 כי אף אחד לא אומר לי]..
בסוף המכתב אני כותב שאני מחכה לתשובה,
האם זה אומר שהם ייעדו אותי אוטומטית לחיל עורפי שהם ירצו? או שתנתן לי הבחירה לבחור חיל שאני רוצה?

עריכה: ואיך הם אמורים להשיב לי? האם הם משיבים בפקס\אימייל\טלפון ?
כי אין לי פקס..

תודה

יש שם הרבה חפשנות אצל החיילים . משמע= ראש קטן !!

זה הפעולות שתעשה :
1. הרמת השפורפרת והתקשרות ללשכת גיוס .
2. לחכות , לחכות עד שאיזה חפשן יואיל בטובו לענות לך .( אני זוכר מהגיוס שלי שזמן ההתמנה היה 25 דקות פלוס ).
3. תבקש ממנו מס' פקס עדכני לשליחת פקס להורדת פרופיל .
4. שליחת הפקס הרצוי עם כל המסמכים הרפואיים ,חוות דעת וכ"ו.ובקשת הורדת פרופיל וועדה רפואית דחופה משום שאתה מתגייס עוד חודש . בנוסף אני ממליץ שתבקש דחחית מועד גיוס.
5. התקשרות חוזרת ושוב לחכות ולחכות עד שיענו לך . לברר שהפקס הגיע ליעדו ולשאול אותם מתי הם קובעים לך וועדה רפואית.
6.תן להם את המספר פלאפון שלךשיצרו איתך קשר ואם הם לא חזרו אלייך באותו יום שהבטיחו תתקשר אתה.

לסיום:
אתה צריך לדחות את הגיוס כי קשה לי להאמין שהעצלנים הללו יקבעו לך וועדה רפואית תוך חודש. ואז ייוצר מצב לא תקין שאתה נמצא ביחידה קרבית אע"פ שיש לך בעיה רפואית שמונעת ממך להיות קרבי.

"האם זה אומר שהם ייעדו אותי אוטומטית לחיל עורפי שהם ירצו? או שתנתן לי הבחירה לבחור חיל שאני רוצה?"
אחי זה צבא והצבא מחליט לאן אתה הולך בסופו של דבר . בדרך כלל מתחשבים בבקשות אבל לא חייבים .

בהצלחה ורק תזכור טיפ - אם יגידו לך ": אל תדאג , ביום של הגיוס יהיה לך ועדה רפואית - אז זה סימן שתדאג ."

נערך לאחרונה ע"י מגזניום בתאריך 20-02-2007 בשעה 19:37.
ישן 21-02-2007, 05:21
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "D FORCE יש לי שאלה. נניח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי XpHunTeR
D FORCE יש לי שאלה.

נניח ושלחתי להם בפקס מכתב אישי + כל האישורים הבריאותיים העדכניים שלא נמסרו בצו הראשון,
ובמכתב האישי אני כותב את הבעיות החדשות ומבקש הורדת פרופיל מ72 ל64, וגם מבקש להיות בחיל עורפי כגון חיל התיקשוב או חיל המודיעין [לא מכיר חיילות של 64 כי אף אחד לא אומר לי]..
בסוף המכתב אני כותב שאני מחכה לתשובה,
האם זה אומר שהם ייעדו אותי אוטומטית לחיל עורפי שהם ירצו? או שתנתן לי הבחירה לבחור חיל שאני רוצה?

עריכה: ואיך הם אמורים להשיב לי? האם הם משיבים בפקס\אימייל\טלפון ?
כי אין לי פקס..

תודה

אין צורך לבקש שישבצו אותך בחיל עורפי כלשהו ,זה לא יעזור לך ...הם ישבצו אותך איפה שנוח להם.
אחרי שתשלח להם את כל המסמכים יש כמה אפשרויות למה שיכול לקרות..
1. או שתקבל דחיית שירות ותזומן לוועדה רפואית חוזרת ואז כבר יחליטו מה לעשות איתך.
2. או שיורידו לך פרופיל אוטומטית, תלוי כמובן מה הבעיות איתך,מה הסיבות שאתה רוצה להוריד פרופיל.
3.או שהם פשוט לא יעשו עם הבקשה שלך שום דבר,תתגייס וביום גיוס תביא את כל המסמכים לרופא בבקו''ם...ומשם כבר תראה מה קורה איתך.
(והרופא בבקו''ם כן מתייחס לאישורים רפואיים, עם יש לך סיבה מוצדקת אתה לא תהיה לוחם)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר