לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-02-2007, 11:29
  NightMonger NightMonger אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.03
לכל המודאגים...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי djm שמתחילה ב "גיבוש יחטיות ראיון אישי."

טוב אז ככה... בתור אחד שהולך לחנוך את הגיבוש... אולי אני עוד יהיה המגבש שלך לך תדע...
אני אומר לך בדיוק מה הראיון הזה... בראיון הזה אנחנו רוצים להכיר אותך ולהתרשם ממך עצמך ולשים את הכושר בצד..
הראיון הוא לא ראיון פולשני במיוחד הוא באווירה טובה ולגבי זה ששואלים אותך איזה צוות אתה רוצה להיות.. אז באמת שזה סתם כדרך אגב... אנחנו מאוד רוצים להשביע את רצנוך במידה ואתה טוב להגיע לצוות שאתה רוצה אבל יש שיקולים מעבר לזה... בכל אופן סיפור אישי..

אני בגיבוש שלי אמרתי למגבשים שאני ממש רוצה להיות בעורב ושבוע אחריי זה הודיעו לי שאני התקבלתי לפלס"ר שגם לא פחות טובה מהעורב...
בקיצור לגבי הגיבוש.. תתכונן לגיבוש לא קל אבל מספק... ותזכור שגם בשעה הכי קשה יש רק 60 דקות

בהצלחה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-02-2007, 13:20
  NightMonger NightMonger אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי djm שמתחילה ב "גיבוש יחטיות ראיון אישי."

תאמין לי עם כל הבלאגן עכשיו שהגדס"ר עבר לא יודעים כלום עד הרגע האחרון וגם אחריו.. ( קח לדוגמא מקרה של נוב 6 )

הם היו עורב אחרי זה הפכו אותם פשוט לפלחהן קיצר בלאגן שלם אני לא סגור מה יהיה שם בכל אופן בגיבוש הקרוב מה שהולך להיות זה שמחזירים את הסיירת לרמת העדיפות הגבוהה יותר ( סוג של לקחיי המלחמה - וואט אוור )
כך שהמדורגים הגבוהים כניראה יגיעו לפלס"ר כמו כן יש סיכוי שיוקם צוות תצפיות צלפים.. אני יודע שכרגע עובדים על זה

לגבי השאלה אם זה שאני אומר להם לאן אני רוצה להגיע משפיעה ? אני ממש לא יודע אני לא חושב בכל אופן..

אבל אל תגיד עורב ... כי אם אתה לא רוצה עורב הם ידעו ואם באמת יתחשבו בזה וישימו אותך בעורב ולא בפלס"ר אתה סתם תתבאס.. קיצר תגיד תאמת.. היו הרבה מהעורב והחהן שאמרו פלס"ר והם ביחידות האחרות שהם מצויינות גם כן.. בכל אופן.. אל תיהיה הומו תגיד שאתה רוצה לפלס"ר

נערך לאחרונה ע"י NightMonger בתאריך 20-02-2007 בשעה 13:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:10

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר