לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2007, 01:43
  DVS DVS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jambo7 שמתחילה ב "פתיחת חשבון בביטורנט ?"

קודם אתה צריך להבין מה זה ביטורנט.
אז די בקצרה, כל קובץ שאתה מוריד מחולק לאלפי/מאות קבצים קטנים וכל משתמש מוריד ממשתמשים אחרים חלקים שונים מאמצע הקובץ וגם שולח אחר למשתמשים אחרים, באתרים שלא צריך להרשם או שאי ההרשמה לא מונעת מלהוריד המהירות תהיה איטית כי אנשים לא ירצו לעלות את מה שהם הורידו אחרי שירד להם או שיגבילו מהירות שליחה(כי אין מי שיעניש אותם) וככה המהירות הכללית של ההורדה יורדת למי שמוריד, באתרים סגורים שמחייבים הרשמה (ובדרך כלל ההרשמה סגורה באתרים האלה ואי אפשר לפתוח כמה משתמשים שרוצים)כדי לא להיות מסולק צריך לשמור על יחס מסויים בין הורדה לשליחה כך שרוב האנשים משאירים את התוכנה פתוחה לשליחה ולא מגבילים את מהירות השליחה כך שהמהירות הכללית של ההורדה גדולה מאוד(יחס בין הומרידים למעלים הוא יחס ביובי במאות אחוזים לטובת המוריד, בניגוד לאתרים פתוחים ששם היחס הזה שלילי בדרך כלל)- מי שנותן מקבל, אני מוריד כל מה שאני רוצה במהירות מקסימלית אבל אני גם צריך לשתף רוב היום ולא להוריד יותר מדי דברים אחרת אני לא אהיה מסוגל לעלות. שמות של אתרים כאלה לא נראה לי שאפשר להביא פה.

לסיכום: למהירות טובה בביטורנט צריך להיות חבר באתר שהמשתמשים בו נותנים אחד לשני ולא רק לוקחים ולוקחים הרי זה כל הרעיון מאחורי - שיתוף.

נערך לאחרונה ע"י DVS בתאריך 21-02-2007 בשעה 01:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר