26-02-2007, 17:11
|
|
|
חבר מתאריך: 09.07.05
|
|
Senda R
תודה רבה אחי
הטירונות זה 3 חודש וקצת כולל הטרום, ולא קיצרו לנו כלום ההפך,יש דיבורים שדווקא את המתקדם יקצרו לנו.
המפקדים? וואלה תלוי, לכל מחלקה יש את המפקדים שלה,הכל תלוי במ"מ וקו ההתנהגות שהוא ינהיג.
תדעו הבסיס של כל מפקד הוא קשיחות,יש את היותר קשוחים ויש את הפחות קשוחים,בסופו של דבר כולם קשוחים,אבל לא צריך לקחת את זה קשה וצריך להבין שזה הכל הצגה,הצגה שנועדה לעשות אותך לוחם,אז לא צריך לקחת את היחס של המפקדים בצורה קשה,בסופו של דבר זה ייגמר והיחס ישתנה.
והמפקדים עוזרים בד"כ בכל בקשה,תהיה איתם בסדר והם יהיו איתך בסדר.
XeLe7oR
3 חודשים וקצת,יצאנו באופן חד פעמי אחרי ההשבעה ואז כמה שבועות שוב לא יצאנו עם נשק,עכשיו אנחנו יוצאים כל הזמן עם נשק.
עכשיו משהו בכללי לכל הגולנצ'יקים לעתיד תבינו שאתם מגיעים לחטיבה מספר אחת בצבא, ואני לא מורעל או משהו,לאט לאט תבינו שזה ככה.
זה המקום עם הכי פחות יציאות-גבעתי,נח"ל וכפיר דופקים רבעושים וחמשושים על ימין ועל שמאל.
זה המקום עם הכי הרבה משמעת-עובדים בגולני הרבה על משמעת.
אבל
זה המקום שיוציא אותך הכי מקצועי שיש ולדעתי כל היציאות והמשמעת שוות את זה,כי בסופו של דבר חייל מקצועי הוא חייל שישרוד ויידע מה לעשות בקרב.
עוד משהו קטן,בנוגע ליחטיו"ת,לדעתי האישית עדיף גדודים מהרבה סיבות שאם תבקשו אני אפרט אותן,יהיו כאלה שיגידו מה הוא מבין? הוא בטח נכשל בגיבוש אז הוא מדבר ככה,אז לא אני אישית סירבתי לאגוז והעדפתי ללכת לגדודים,אחי סירב לעורב והלך לגדוד 51,חבר שלי יצא לפני חודש מאגוז ובא לגדוד 12.
ודי עם הסטיגמות על צנחנים,הם לא באמת כאלה גרועים....
הם הכי גרועים חחח.
|