25-02-2007, 00:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.01.07
|
|
|
אני רוצה לשתף אתכם בהחלטה שלי לגבי השירות שלי בצבא
שלום לכולם,
ראיתי שהרבה פה מתלבטים אם להיות קרביים או ג'ובניקים. הרבה פה אומרים "אני רוצה להיות קרבי", כי ככה אני תורם יותר למדינה. אחרים אומרים - כולם תורמים כמה שהם יכולים. יש כאלה שאומרים "מי שיכול להיות קרבי חובה שילך לשם!" וכו'.
מבלי לסתור את הטענה שלכם, אני רוצה לשתף אתכם בתהיות שלי ובהחלטה שקבלתי.
בחודשים האחרונים התלבטתי מאוד. הציעו לי להיות במסלולים מאוד נחשקים במודיעין. מצד שני, אמרתי לעצמי, יש לי נתונים להיות בקרבי, ואפילו להיות חייל טוב. התכנים שהציעו לי במודיעין עניינו אותי מאוד, מאוד. מנגד, קראתי פה המון בפורום "והורעלתי" להיות קרבי. פתאום המילה "ג'ובניק" נשמעה לי כמו קללה, והתחלתי להאמין שאם אני אהיה במודיעין, אני אתבייש.
החלטתי לשרת במודיעין. תאמינו לי שחשבתי על זה המון.
עשיתי את השיקולים שלי. איפה א-נ-י אתרום יותר. אני, לא כאדם עם פרופיל קרבי, לא כאזרח וגם לא כאדם שאכפת לו מהמדינה. אני - משמע, אני, על כל התכונות שלי.
אני חושב שעם הידע שיש לי בתחומים המסויימים שהציעו לי במודיעין, אני אתרום שם יותר.
למרות שאני אוהב את הקטע של קרבי, אני אוהב כלי נשק, וטרטורים לא ממש מזיזים לי (אני מתאמן בכושר קרבי בזמן האחרון), עם מכלול התכונות שלי, עדיף למדינה שאני אהיה במודיעין.
אני לא אגיד שזה בגלל שאני חכם ורק במודיעין יש חכמים, זה שטויות. כל המשפחה שלי הם קצינים קרביים (רובם בשריון וחלקם בהנדסה קרבית), והם כולם מוכשרים מאוד.
למה אני משתף אתכם בתהיות שלי?
ראיתי שרובכם חושבים פה שמי שיש לו פרופיל קרבי, צריך שיהיה קרבי.
אני חושב, שהצבא שלנו היה נראה הרבה יותר טוב, אם כל חייל היה הולך לאן שה-ו-א מתאים באמת.
לכן, החלטתי ללכת להיות במודיעין. ותאמינו או לא, אני חושב שהתרומה שלי למדינה ולכם, אזרחיה, תהיה גדולה הרבה יותר. יכול להיות לאדם אחר להיות בקרבי, ואם הוא יהיה במודיעין הוא יתרום פחות. זה לא המצב אצלי. ואני כבר לא כל כך מתבייש לומר שאני אהיה "ג'ובניק", וזה למרות שבזמן האחרון חשבתי שלמה שאני אשב בבסיס עם תנאים מעולים כשחברי רצים בג'בלאות. היום אני כבר לא חושב ככה.
אודה לכם אם תגיבו למה שכתבתי.
נערך לאחרונה ע"י Aaron-g בתאריך 25-02-2007 בשעה 01:07.
|