לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-02-2007, 22:50
  Gadi-x Gadi-x אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.04
בוא נסדר קצת את כל הבלבול..
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי aa123a שמתחילה ב "אפשר לקבל ראיון אגוז אחרי צ'ק 15?"

אז ככה:
נתחיל מהתחלה- מי שמסיים גיבוש טיס ולא עובר מקבל ראיון צנחנים.
מי שמתקבל מתחלק לשניים: אלו שמאותרים ליחידיות מובחרות ואלו שלא. המאותרים הם בדר"כ בגף א' אבל גם בגף ב' יש לא מעט. כל השאר מפוזרים בכל הגפים, אגב גם בגף א' יש חבר'ה לא מאותרים, בערך רבע גף.
מי שנופל בצק' 15 או 10, זה לא משנה מתי הוא מקבל את אותן האפשרויות: 1. להגיד באיזה חטיבה אתה רוצה להיות ושם ישימו אותך. 2.שבוע ראיונות- תלוי מה התאריך גיוס שלך לטיס אבל אני מאמין שכל הראיונות המוצעים הם דומים: מורן מיתר צנחנים-שמשם אפשר ע"י אותו הראיון להגיע למגלן וליחס"ר ולדובדבן אבל הסיכוי הוא מאוד נמוך, יהלו"ם, פלס"ר 7 אני חושב שגם מקבלים לאגוז אבל שוב זה תלוי בתאריך גיוס ובצרכים של אותה יחידה.
3. גיבוש: זה לחבר'ה המאותרים- מי שקיבל לדוגמא גיבוש מטכ"ל ביום סיירות יעשה את הגיבוש מטכ"ל.
הנפיל טיס בוחר בין שלושת האפשרויות מה הוא רוצה. מי שבוחר חטיבה קרבית כלשהי יכול לגשת לגיבוש יחטיו"ת. מי שבוחר שבוע ראיונות ניגש לכל הראיונות ונגיד הוא עבר שלושה ראיונות הוא יושב בסוף עם הקצין מיון ובוחר לאיזה משלושת היחידות הוא הכי מעדיף ללכת. מי שבוחר גיבוש ועובר אז הוא מתגייס לאותה יחידה. ומי שלא עובר שמים אותו בחטיבת החי"ר הכי פנויה בלי לשאול אותו..ככה לפחות אמרו לנו. למרות ששמעתי שמי שלא עובר את הגיבוש יהיה לו בכל זאת שבוע ראיונות מאוחר יותר.
זה בערך הכל..תשאלו שוב אם משהו לא ברור..

ולא, אי אפשר אחרי צק 10/15 ליפול ישר ליחידה כמו מטכ"ל וכו'..הסברתי למעלה איך זה עובד.
מי שנופל בצ'ק קרב (שזה קרוב לשנה בקורס...) יכול ליפול ישר למטכ"ל, שלדג, שייטת13..זה אני יודע בוודאות. לגבי מי שנופל בשלבים אחרים אני לא ירשום כי אני לא בטוח.

נערך לאחרונה ע"י Gadi-x בתאריך 25-02-2007 בשעה 22:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:12

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר