לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-02-2007, 20:54
  TheHunter TheHunter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.03
בעיית חרדה טיפול פסיכיאטרי והצבא.

ערב טוב לכולם.. לאחרונה התחלתי לקבל חרדות ופחדים מצב שהכניס אותי לחוסר תפקוד כללי....

לפני בערך חודש וחצי זה התחיל לי.. הייתי בערך שבוע שלא תפקדתי ממש וזה עבר לי וחזר לי לפני כמה ימים...
הלכתי לפסיכולוגית והיא אמרה שהכל בסדר.. וזה חזר היא אמרה שיש לי שתי אפשרויות..
1 זה טיפול פסיכולוגי פגישות וכאלה.
2 זה טיפול תרופתי, (התרופה ממש ממש פשוט אין לה תופעות לוואי והיא לא ממכרת או משהו.)

לאחר כמה פגישות התחלתי להרגיש יותר טוב, חוץ מזה יש לי מוטיבציה גבוה מאוד לשרת בצבא.

עכשיו המצב שלי פשוט מין תקופה כזאת בחיים משהו שבא והולך אבל לוקח לזה טיפה זמן, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני מיועד להתגייס לגבעתי בתאריך ה 12.3

איך אני פונה לצבא עם הבעיה הזאת? אני מאוד רוצה לשרת גם בקרבי אבל אני צריך לקחת את הכדורים האלה לכמה זמן וזה יעבור לי כל החרדות האלה ואז אני אוכל להפסיק עם הכדורים, לבנתיים אני לא אוכל לשרת כקרבי, אבל אני מאוד רוצה להתגייס לבנתיים כתפקיד לא קרבי או אפילו אם תהייה לי אפשרות להיכנס לקורס מסויים שקשור במחשבים, כלומר להתגייס ולהוריד פרופיל זמני 45\64 עד שזה יעבור לחלוטין, ולעבור לקרבי או רק לשרת כתפקיד לא קרבי..

חשוב לציין שזה דבר שבא והולך לא משהו רציני ושאני מאוד רוצה להתגייס.. הפחד הכי גדול שלי זה שהצבא ידחה אותי בגלל הכדורים שאני אקח (עוד לא התחלתי..).

אני יודע שמה שרשמתי לא כל כך ברור חח ואני מצטער על זה .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח!
תודה מראש לכולם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-02-2007, 21:35
  מגזניום מגזניום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
אז ככה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TheHunter שמתחילה ב "בעיית חרדה טיפול פסיכיאטרי והצבא."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי TheHunter
ערב טוב לכולם.. לאחרונה התחלתי לקבל חרדות ופחדים מצב שהכניס אותי לחוסר תפקוד כללי....

לפני בערך חודש וחצי זה התחיל לי.. הייתי בערך שבוע שלא תפקדתי ממש וזה עבר לי וחזר לי לפני כמה ימים...
הלכתי לפסיכולוגית והיא אמרה שהכל בסדר.. וזה חזר היא אמרה שיש לי שתי אפשרויות..
1 זה טיפול פסיכולוגי פגישות וכאלה.
2 זה טיפול תרופתי, (התרופה ממש ממש פשוט אין לה תופעות לוואי והיא לא ממכרת או משהו.)

לאחר כמה פגישות התחלתי להרגיש יותר טוב, חוץ מזה יש לי מוטיבציה גבוה מאוד לשרת בצבא.

עכשיו המצב שלי פשוט מין תקופה כזאת בחיים משהו שבא והולך אבל לוקח לזה טיפה זמן, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני מיועד להתגייס לגבעתי בתאריך ה 12.3

איך אני פונה לצבא עם הבעיה הזאת? אני מאוד רוצה לשרת גם בקרבי אבל אני צריך לקחת את הכדורים האלה לכמה זמן וזה יעבור לי כל החרדות האלה ואז אני אוכל להפסיק עם הכדורים, לבנתיים אני לא אוכל לשרת כקרבי, אבל אני מאוד רוצה להתגייס לבנתיים כתפקיד לא קרבי או אפילו אם תהייה לי אפשרות להיכנס לקורס מסויים שקשור במחשבים, כלומר להתגייס ולהוריד פרופיל זמני 45\64 עד שזה יעבור לחלוטין, ולעבור לקרבי או רק לשרת כתפקיד לא קרבי..

חשוב לציין שזה דבר שבא והולך לא משהו רציני ושאני מאוד רוצה להתגייס.. הפחד הכי גדול שלי זה שהצבא ידחה אותי בגלל הכדורים שאני אקח (עוד לא התחלתי..).

אני יודע שמה שרשמתי לא כל כך ברור חח ואני מצטער על זה .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח!
תודה מראש לכולם.

ביננו אחי הצבא בדר"כ לא לוקח מלשבי"ם שנוטלים תרופות נגד חרדה.אבל לא תמיד, יכול להיות שיקבלו אותך.
הבנתי ממך שעדיין לא ספרת להם ? אם אתה לא רוצה שהמצב שלך יחמיר מאוד בצבא - אתה פשוט חייב לספר להם.

קרבי לא מתאים לך.

הכי חשוב זה שני דברים :
1. איזה כדורים את צריך לקחת?
2. מה מידת ההפרעה של הבעיה הנפשית שלך לחיים שלך = מה אחוז התפקוד שלך?

עצה שלי : אל תקח את הצבא כפרק בחיים שאם לא עושים אותו אז בעצם אותו אדם כשלון . יש היום כחצי מהאוכלסייה שלא עושה צבא. או כאלה שמשתחררים על אי התאמה. אתה לא צריך לקחת את זה קשה.
חוץ מזה אם לא יקבלו אותך אתה תוכל ללמוד באונברסיטה ולעשות תואר ראשון ... או לעשות שירות לאומי שנה שזה לפי דעתי תרומה הרבה יותר גדולה משירות צבאי.

נערך לאחרונה ע"י מגזניום בתאריך 25-02-2007 בשעה 21:40.
ישן 25-02-2007, 22:23
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TheHunter שמתחילה ב "בעיית חרדה טיפול פסיכיאטרי והצבא."

לא נוכל לתת לך תשובה מלאה, אנחנו לא רופאים וגם אם היינו אנחנו לא מכירים אותך.

לדעתי אתה חייב להעזר פה בצבא, אתה הולך להיכנס למסגרת שיכולה להיות מלחיצה במיוחד בהתחלה, גם אם התוצאה לא תהיה מה שאתה רוצה הבריאות שלך יותר חשובה.
תבקש להיפגש עם קב"ן ספר לו על המקרה.

אני בטוח שברגע שתדבר עם קב"ן הוא יסביר לך מה האפשרויות שלך, אני בספק אם תוכל לעשות קורס מחשבים ואז לעבור לקרבי - הצבא לא ירצה סתם להכשיר אותך למשהו שלא תשתמש בו.

אבל באמת שאנחנו לא מספיק חכמים כדי לתת תשובות ברורות, ההמלצה החשובה הייחידה שאני יכול לתת לך זה שבריאות זה מעל הכל.

ישן 26-02-2007, 04:12
  TheHunter TheHunter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.03

אממ קודם כל תודה על התגובות!

לתגובה הראשונה, כנראה שזה יהיה כדור בשם רסיטל, שזה כדור שהרבה מאד משתמשים בו
וברגע שאני אקח את הכדור לא תהייה לי שום הפרעה של חרדה כלומר תפקוד מלא ללא תופעות לוואי.

ואני מאוד רוצה לשרת בצבא, לא מגרה אותי שירות לאומי.

לבנתיים שלחתי ללשכת הגיוס מייל עם העיה שלי ובקשה לא לשרת כקרבי אבל בא לי ממש פשוט אני לא יודע איך אני ארגיש בשירות...

מבחינת תפקוד של לתפקד גם במצב של חרדה אני מתפקד לחלוטין כלומר אני יודע מה אני עושה ואני מבצע את זה בצורה טובה פשוט זה עניין שאני צריך להתגבר עליו (במקרה ואני לא משתמש בכדורים)
אבל ברגע שאני אקח את הכדורים אני אחזור לכושר מלא, והמצב שלי לא כזה נורא כמו שתיארתי אותו וזה לא חרדות מהצבא אלה בכללי חרדות .. תודה רבה שוב על התגובות ואני אשח בקשה לפגישה עם קבן.=]
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר