לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-03-2007, 19:35
  ששש... ששש... אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.06
שאלה חשובה בקשר לצוות אוויר!!! למבינים בלבד!!

שלום,

אני בעל פרופיל 97 עם קב"א של 53 ודפ"ר של 50 ומעונין להתמיין לצוות אוויר כחריג צות אוויר
והסיפור הוא כזה:
שלחתי למדור גיוס מייל ובו הבעתי את רצוני לנסות לעבור את המיונים לצוות אויר ובאמת הראתי להם מוטיבציה לנסות להתמיין לצוות אויר.
התקשרו אלי היום מלשכת גיוס ואמרו לי כי אם ברצוני לנסות ולהתמיין לצוות אוויר עלי לפקסס להם מכתב עם המלצה מגורם מחנך, תעודה עדכנית של המחצית ובקשה שלי..
הבעיה היא כי תחילת השנה לא הסתדרתי ולא השקעתי בלימודים וציוני בהתאם...
מה אני יוכל לעשות עם זה?? והאם בכלל כדאי לי לנסות ולהתמיין לצוות אויר עם הציונים שלי
כמובן שכיום אני בסדר ולומד ומשקיע...
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בכל דרך שהיא

תודה רבה לכולם....

נ.ב
זה אחד הפורומים הטובים שניתקלתי בו כל הכבוד וישר כוח לעונים ולעוזרים למלשבי"ם כאן....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-03-2007, 20:33
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי SURF-DUDE שמתחילה ב "אה הבנתי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי SURF-DUDE
אז בעצם אתה לא מתבסס על נתונים מדויקים כמו אחוזים, אלא "סתם היכרות אישית כזו או אחרת עם הרבה מהמסיימים"..
הבנתי...

לא ממש, אני בהחלט מתבסס על אחוזים, רק שאני לא יכול להגיד לך מה הם.
אני אדגים:
תאר לך אתה מסתובב בירושלים ופתאום פוגש אותך תייר, הוא שואל אותך: תגיד במדינת ישראל יש יותר מוסלמים או יהודים? ואתה אומר לו: יש יותר יהודים, חד משמעית. ואז הוא שואל אותך: כמה אחוז יהודים וכמה מוסלמים? ואתה אומר: לא זוכר בדיוק אבל אני יודע שיש הרבה יותר יהודים.
הבנת? לא זוכר בדיוק את המספרים, אבל אחוז קטן מאוד מהמסיימים הוא כאלה שהם "חריגים" בגלל נתונים שאינם מתאימים לצוות אויר...
מקוה שהסברתי.
אמיל.

ישן 07-03-2007, 21:12
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
לכל מגיבי אמיל.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=SURF-DUDE]אתה מכיר את..."

תראו חבר'ה,אני יודע שלפעמים אמיל קוטל,מסכם וחותך את העניין ואומר את הדיעה החד-משמעית שלו..אבל בכל זאת,לבחור יש טיפה נסיון חיים וראה קצת יותר מכולנו..
זה לא אומר שאתם צריכים להסכים,ממש לא...רק בגלל שאמיל אמר שהבחור לא יתקבל בטוח לשייטת או שאין לו הרבה סיכויים לסיים את קורס הטיס לא אומר שצריך לוותר רק בגלל זה..
אבל בכל זאת,אתם מתנפלים על בחור שרק אמר את הדיעה שלו..דיעה אני מאמין מלומדת שעומד מאחריה נסיון.
אז לפני שאתם מגיבים קחו נשימה ותנסו לראות אם הדברים נכונים..לפעמים האמת כואבת.(ושוב,אני לא אומר שהדברים לא נכונים).

יש לנו זכות שאמיל נמצא פה בפורום לעזור/לייעץ למלש"בים בפורום..גם ככה רוב הוותיקי עזבו את הפורום..

ערב טוב לכולם!

נוב 07.

ישן 07-03-2007, 21:16
צלמית המשתמש של SURF-DUDE
  SURF-DUDE SURF-DUDE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.06
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "לכל מגיבי אמיל."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pilot17
תראו חבר'ה,אני יודע שלפעמים אמיל קוטל,מסכם וחותך את העניין ואומר את הדיעה החד-משמעית שלו..אבל בכל זאת,לבחור יש טיפה נסיון חיים וראה קצת יותר מכולנו..
זה לא אומר שאתם צריכים להסכים,ממש לא...רק בגלל שאמיל אמר שהבחור לא יתקבל בטוח לשייטת או שאין לו הרבה סיכויים לסיים את קורס הטיס לא אומר שצריך לוותר רק בגלל זה..
אבל בכל זאת,אתם מתנפלים על בחור שרק אמר את הדיעה שלו..דיעה אני מאמין מלומדת שעומד מאחריה נסיון.
אז לפני שאתם מגיבים קחו נשימה ותנסו לראות אם הדברים נכונים..לפעמים האמת כואבת.(ושוב,אני לא אומר שהדברים לא נכונים).

יש לנו זכות שאמיל נמצא פה בפורום לעזור/לייעץ למלש"בים בפורום..גם ככה רוב הוותיקי עזבו את הפורום..

ערב טוב לכולם!

השורה המודגשת היא הסיבה להתדיינות, ואין פה התנפלות אלא ויכוח לגיטימי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:19

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר