08-03-2007, 19:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.12.05
|
|
אני באמת לא מבין מה התדמית הרעה על החיל, ועוד אנשים מבפנים אומרים את זה.
אין מה להתבאס על החיל, זה המקום עם האנשים הכי איכותיים, אנשים כאלה לא תמצאו בשום מקום אני מבטיח לכם.
בקשר לייעוד של החיל, ובנוגע לרעל, מה לעשות שכרגע אין ממש פעילות עם הכלים (קו כחול), אבל בתור אחד שלקח חלק במלחמה בצפון, וראה מה זה "אש לסיוע" , או "אש נ"ס", רק אז אתה מבין כמה זה מטורף, כל הסוללה כולל הקצינים מתזזים עם פגזים, כדי לירות אותם כמה שיותר מהר לסייע לחירני"קים מקדימה. וכשאתה מדבר עם איזה נחלאוי אחרי המלחמה והוא אומר לך "רק אחרי המלחמה הבנתי את המשמעות של הארטילריה" אתה מהנהן אבל מרגיש הכי מסופק בעולם.
אז מה אם שבטה זה חור ומסביב רק מדבר וחול, אז מה אם בתומ"תים אין מזגן, צריך להסתכל קצת על מה שמעבר, איך הרב של שבטה אומר "תותחנים זה חיל עם הרבה אמונה, יורים פגז ומאמינים שהוא פוגע"
ועכשיו בקשר אליך בחור, אני לא מאמין שזה יעזור העניין שפרשת מעתודה ע"מ להתקבל למיתר, אתה פשוט צריך להרשים את הבוחנים בראיון, הם מחפשים אנשים מאוד ספציפים, בכל מקרה התנאים לקבלה למיתר זה פרופיל 82 ומעלה ללא סעיפים פוסלים.
אם תרצה להגיע לגדודי הדוהר אני בטוח שתגיע לשם, צריך שם אנשים. אני לא ממש יודע על איזה אחוות לוחמים אתה מדבר "ביחידות אחרות", השגרה בבט"ש (כלומר בקווי חיר) היא אותה שיגרה בכל היחידות, אין משהו מיוחד, כולם נמצאים באיזשהו מוצב באיו"ש או בעזה, כולם עושים שמירות ומטבחים, כולם עולים למחסומים, סיורים, ויזומות. ההבדל היחיד הוא שתותחנים מוכשרים כרובאי 03 (בגלל חלוקת התקציב), וזה מה שמונע מאיתנו בעיקרון לתפוס קווים בלב איו"ש, אבל זה לא אומר שהקווים שאנחנו תופסים פחות מעניינים, בכל מקום יש בלאגן, ותמיד יהיו חוויות וצחוקים.
בעניין הנשקים, כמובן שמנוסרים,וגם לאט לאט נכנס העניין של הקצאות לגדודים בתותחנים, בגדוד רשף למשל כל מפקד צוות קיבל פנס לנשק וכנראה בקרוב גם ידית הסתערות, כמובן כוונות אופטיות כמו אלביט ומפרולייט, אני מאמין שעם הזמן נקבל יותר ויותר הקצאות, בגלל שהתבור נכנס, והכל יורד אלינו.
נערך לאחרונה ע"י dibi בתאריך 08-03-2007 בשעה 20:02.
|