בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Shin13 שמתחילה ב "אם עברת את המיונים הראשוניים לגד"צ זה אומר על הקב"א שלך משהו ?"
עשית כבר צו ראשון?
אם עשית אז הקב"א שלך מעל 52..
אם לא עשית צו ראשון אז המבחנים הראו שאמורה להיות לך קב"א מעל 52..
לי למשל ביררו והתוצאות של המבחנים של מהגדנ"ע היו קב"א 53 דפ"ר 70..
חשוב לציין שמה שקובע בסוף זה המבחנים בצו ראשון..אתה תוכל לעבור הכל אבל אם הנתונים שלך מהצו ראשון לא יהיו מתאימים לא יקבלו אותך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Shin13 שמתחילה ב "אם עברת את המיונים הראשוניים לגד"צ זה אומר על הקב"א שלך משהו ?"
פרופיל בהתליך ערעור =]
היו לי סעיפים מניתוח שנולדתי לא משהו רציני..
הלכתי לרופא היום והוא רשם שזה "לא אפקטיבי לבריאותי "
אז אני מפקסס ללישכת גיוס את זה + טופס ערעור מאתר עולים על מדים..
מה זה השטויות האלה אם עשית או לא צו ראשון, אם לא עשית צו ראשון גם לא תוכל לקבל זימונים.
עכשיו, לפי מה שראיתי והבנתי שכל מי שקיבל יום סיירות יש לו קב''א 52+ וכל מי שלא קיבל יום סיירות עקב נתונים נמוכים שלא קשורים למצב הרפואי קיבלו זימון לקד''צ נהיגה (כמה חברים שלי) ויש להם קב''א 51- בדוק לחלוטין וודאי לגמרי!
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי giladh שמתחילה ב "מה זה השטויות האלה אם עשית או..."
אבל למה אתה מטעה אנשים, למה?!@#
אפשר לקבל זימונים למיונים לגדנ"ע צלילה לפני שעושים צו ראשון!!
יש מישהו שאני מכיר שעשה את זה אמממ...אה בעצם זה אני!
פשוט מאוד כל מי שלא עשה צו ראשון ומגיע למיונים עושה בהם עוד כמה מבחנים לחיזוי הקב"א שלהם.
לא חייבים לעשות צו ראשון כדי לקבל זימונים.
רק לצוות אויר צריך צו ראשון (תקנו אותי) כל השאר כמו גדנעת צלילה אתה פשוט נרשם לזה
דרך האתר של חיל הים ושם בודקים אם אתה מתאים.
כדי לברר דפר\קבא אתה צריך "קשרים" בצבא. ז"א כל בן אדם שעובד על מחשב כלשו בצבא יש לו
גישה לדבר הזה ויכול לברר לך תוך כמה דקות.