לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-03-2007, 20:24
  צנחן לעולם צנחן לעולם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
מי פה שליח פיצה?

עבדתי בזה לפני שנה מסוכן מאוד! החלקתי כמה פעמים ואני חיב לומר זה לא נעים וזה יכול היה להיגמר הרבה יותר גרוע... מספיק טיפת שמן על הכביש ,אבן גדולה ,סטיה ללא אזהרה של נהג מפגר בשביל לגמורתחיים תשלי. אחת הפעמים נסעתי ב60 קמ"ש ובעל מכולת שטף את החנות והיה חושך ולא ראיתי תמים על הכביש ושראיתי מתוך אינסטינקט שגוי בלמתי הקטנוע איבד שליטה ונמרחתי על הכביש.. היה לי פציעה בברך ולקח לי שבועיים להחלים.
היום חזרתי לעבוד בשליחויות למרות הבעיה של הנהג הישראלי שלסוע לצידו פשוט מסוכן אין תרבות נהיגה בגרוש. זו מלחמה שמה!!!
הפתרון: לנהוג זהיר ולהיות עירני לא למהר עדיף פיצה קרה על הבריאות שלנו.
לכל מי שנוסע על דו גלגלי ויש לו כמה עצות לנסיעה בטוחה שכל חברי הפורום יקראו וילמדו נא להגיב.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-03-2007, 22:57
צלמית המשתמש של Ohad_Naim
  משתמש זכר Ohad_Naim Ohad_Naim אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי RedHunter שמתחילה ב "זה לא רק במישלוחים, תיארת מצב..."

בתור רוכב אופנוע/קטנוע בין השאר, לא פעם זה "בגללנו" (בגללנו מתייחס לכלל הרוכבים על הדו גלגלי)
כשאני נוסע באוטו (שזה 98 אחוז מהנסיעות שלי, אני נוסע באופנוע רק כשאני בבצפר, ואני רוצה לקחת שניה סיבוב מחבר או סתם לקפוץ לאיזה מקום שאם אני אסע עם האוטו זה סרט ארוך.) אני רואה איך רוכבי אופנוע/קטנוע נוסעים (בעיקר קטנועים) חותכים/נצמדים/פוניה בלי לאותת/ עוקפים כאילו יש להם נינג'ה 900 והם על כולה סופר פיור או טייפון.
אם אתה רואה שהרוכב עצמו לא מייחס חשיבות רבה לחיים שלו ושלך (למרות שהוא לא באמת יכול לגרום לך נזק רציני עם קטנוע 50 סמ"ק), לאור צורת הנהיגה שלו אז למה שלך יהיה אכפת ממנו?!
לפעמים באופנוע אתה נוסע ליד רכב, לנהג ברכב זה נראה כאילו אתה "יושב" עליו, ומבחוץ מהאופנוע אתה כל כך רחוק ממנו, שיכול לעבור שם עוד אוטו, אבל את זה הנהג לא רואה..

בקיצור, די חפרתי, אבל גם הרוכבים עצמם לא בדיוק צדיקים בסדום.
ישן 19-03-2007, 00:14

רק תן לי תכתובת שלך יחתיכת מזדיין
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי rambull שמתחילה ב "לפיצה נותרו רק עוד 126 יום לקבלת כנפיים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rambull
הפטריות נפלו במלחמה, הפיצה נפצעה בגבינה ולקח לה שבועיים להחלים.

הפתרון:
לנהוג מסוכן עדיף על לנהוג מהר, למען הבריאות עדיף להיות מפגר

מי אתה בכלל שתתפוס תחת??!! ועוד לאדם שלא עשה לכך כלום. הסתכלתי בהודעות שך אתה חתיכת פלצן מתנשא שחושב שיודע משהו על המלחמה ועל גדוד 890 אבל בעצם אתה אפס מאופס רווק בודד ומסכן. תמשיך להתחבא מאחורי הקופסא שלך.אני מתבייש לדעת שאני הולך להגן בחיי על אנשים מגעילים כמוך.

נערך לאחרונה ע"י צנחן לעולם בתאריך 19-03-2007 בשעה 00:44.
ישן 19-03-2007, 01:36

לא מבין ומופתע..
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי rambull שמתחילה ב "מביע חרטה ומתנצל בפומבי"

הייתי בטוח שאני מתלהם עם איזה טיפש עשרה שמחפש לעקוץ כדי למצוא את סיפוקו מלהעליב אחרים אך לא.. אני מתלהם על סופר שנלחם במלחמה בשנות ה40 לחייו ועשה רבות למדינתו.
אני מתנצל שהגבתי ככה והשתמשתי במילים קשות ולא צודקות. אני יודע שאני ייחסם ועל כך אין ויכוח.
אם הייתי יודע שאתה הוא האיש לא הייתי מגיב כך חשבתי שאתה איזה נער בן 16 חסר חיים..אבל איני מבין אם אתה הוא סופר חייל ,לוחם ,בשנות ה40 לחייך למה העקיצה המיותרת הזאת על גבי? מה עשיתי לך? למה לכנות אותי "פיצה"?? למה לכנות את החלמתי עם הפציעה הכואבת "גבינה"?
לקרוא לי ולגיוסי הקרב והמשמעותי בשבילי ,הגיוס שבו תהייה לי הזכות להגן על עמי ומדינתי. לכנות אותו במילותיך:"לפיצה נותרו רק עוד 126 יום לקבלת כנפיים" על כך איני יכול לסלוח..

נערך לאחרונה ע"י צנחן לעולם בתאריך 19-03-2007 בשעה 01:43.
ישן 19-03-2007, 13:22
צלמית המשתמש של rambull
  rambull rambull אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.03.07
בלי חוש הומור לא תשרוד את התהליך
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי צנחן לעולם שמתחילה ב "חבל שאתה לא מסוגל להסביר למה אמרת מה שאמרת"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צנחן לעולם
חבל שאתה לא מסוגל להסביר למה אמרת מה שאמרת אני רואה שאתה ממשיך להתנהג בילדותיות וטיפשות. סבבה אני התנצלתי ,אתה התנצלת סגרנו עניין ואל תדאג "הפיצה" תשלח לך תמונות מטקס ההשבעה שלה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אני מניח שכשקראת את תגובתי הראשונה, זה לא רק הקפיץ אותך... חטפת הלם... האדרנלין השתחרר לך בגוף בפרץ אטומי והזדעקת בזעם אין קץ.
נתתי לך בראש - כן... אבל לרגע לא העלתי על דעתי שפגעתי בך כל כך חזק וכל כך עמוק, אפילו לא לרגע, אם הייתי במודעות שזה מה שאני עושה - הייתי דופק לעצמי סטירה ומוחק את ההודעה.

והנה גם אתה נתת לי בראש... חטפתי הלם אני מודה... חטפתי הלם לא רק מזה שהתחוור לי שהכאבתי לבן אדם ופצעתי אותו, אלא שהדבר נתפס אצלו כאקט של רשעות וזדון.
כשקראתי את התגובה שלך הזלתי דמעה.
אם היית כותב אותה במילים גבוהות הייתי מתרסק לגמרי.
זה שניבלת את הפה, לכלכת ולכלכת רק עזר לי להתעשת ולתפוס את עצמי בידיים.
לא כועס עליך במיל, מודה לך שנתת לי בראש איך שידעת.

אתה נשארת עם הכעס ולא סלחת לי על באמת.

שפת הרחוב שנקטת בה גרמה לתגובתי "אני יכול לנסות להסביר אבל אני פוחד וכו'"
לא נעים לתקשר כך עם אף אחד.

הדבר האחרון שהוא בעצם הראשון, המקור והתשובה לשאלתך

צורם לי שאתה מתהדר במה שעדיין לא הרווחת
צורם לי שסיכת הסייר מופיעה במקומות לא ראויים, תסתכל בעצמך...
אם הסמלים האלה היו עבורך מה שהם עבורי, היית רואה איתי עין בעין ומסיר אותם.
מעניין איך יגיבו סיירים בוגרים לאשכול הזה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י rambull בתאריך 19-03-2007 בשעה 13:31. סיבה: שגיאת כתיב
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:26

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר