מדריך להדביק כתוביות לסרט בלי להמיר אותו לשום דבר תוך 5 דקות
אז ככה..אני גלשתי באינטרנט לפני הרבה זמן ומצאתי את התוכנה הזאתי שעזרה לי הרבה... תוך 5 דקות זה עושה לי כתוביות על הסרט בלי כאבי ראש ובלי אלף דברים לעשות כדי שיהיו כתוביות על הסרט היא עושה הכל לבד . אז חשבתי למה לא לשתף אותכם בזה =]
שלא תגידו גנבתי את המדריך הזה מאיפשהו או משו כזה...כי לא ראיתי מדריך כזה במקום אחר אני רק מצאתי את התוכנה וחשבתי לשתף אותכם בה.
המדריך מיועד למי שיש DVD שקורא DIVX .
על המחשב עצמו כשתסיימו לעשות את הסרט אתם לא תראו את הכתוביות אבל ב DVD עצמו כן. או שפשוט אין לי את התוכנה הספציפית שתראה לי את הכתוביות ואני משתמש עם BSPLAYER
אחרי שזה יסיים אתם אמורים לקבל את ההודעה הזאתי ושימו לב איפה שכתוב Generate Subbed Avi שכל הקווים הירוקים יהיו עד הסוף.זה אומר שהסרט יצא בהצלחה ישנם סרטים שאי אפשר להדביק כתוביות עליהן ואני לא יודע למה=\ ופשוט באמצע זה יפסיק יהיו אולי 2 קווים ירוקים וזה עדיין יביא את ההודעה All Done ! וירשום איפה הקובץ שמור.אבל הסרט לא יצא
ה BSPLAYER לא תומך בזה לא יודע למה ... ה DIVX PLAYER תומך בזה אבל למה אי אפשר לשחק עם הכתוביות כאילו לשים אותם למטה יותר או למעלה.... ב DVD עצמו אני משחק ומוריד אותם למטה חופשי..
נערך לאחרונה ע"י b00gie בתאריך 20-03-2007 בשעה 22:37.