לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-03-2007, 21:14
  ניייצן ניייצן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "גיבוש חובלים - שאלות"

בכללי אם אני זוכרת נכון, אמרו לנו מראש להכין נושא להרצאה אישית, וחוץ מזה כל אחד קיבל חומר להרצאה (אני למשל קיבלתי על כינון הצי האנגלי :/)

במהלך הגיבוש חלק מהמחלקה יעבירו הרצאות אישיות, חלק יעבירו את ההרצאות על החומר שחילקו להם, ויש כאלה שיתבקשו להעביר 2 הרצאות..
זה לא אומר כלום, אם העברת הרצאה 1 או 2.. אצלנו במחלקה עברנו שניים- אני העברתי 2 הרצאות, והשני שעבר העביר רק אחת אם אני לא טועה..

את ההרצאה שעל החומר שנותנים לך- אני ממליצה שתעבור עליו בלילות כדי שאם יבקשו ממך לעשות- תצליח.
את ההרצאה האישית אני הכנתי לי נושא מראש לדבר עליו..

נ.ב.
בחור עם כלי הקשה- נראה לי שהיית איתי במחלקה (:
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-03-2007, 23:27
  LANLAN LANLAN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.09.06

כל הגיבוש על מדים.. אתה מקבל שלושה סטים של מדים.

בתחילת הגיבוש אתה מקבל קלסר עם נושא להרצאה ייחודי לך, נושא שאין מצב שתדע עליו מהבית.
את החומר הלימודי ואת החומר להרצאה האישית יש לך זמן ללמוד בשירותים, באוכל ועל חשבון זמן שינה (גם זה בערך 20 דקות אחרי ששלחו אתכם לישון משום שהמפקדים מסתובבים בינכם ב-20 דקות הראשונות לראות שאתם לא לומדים או מתארגנים חס וחלילה). המפקד יגיד לך איזה הרצאה הוא רוצה שתעשה. במקרה שלי המפקד שלי שאל אותי אם אני מוכן להרצות, אז שאלתי אותו אם הוא רוצה שאני ירצה על החומר הלימודי או על הרצאה מהבית והוא אמר לי מהבית. עצה, כשאתה מתחיל להרצות לא משנה על איזה נושא, תדבר עד שהמפקד יהיה זה שיעצור אותך או שאחד האנשים יעצור אותך.. אם תסתכל על השעון אתה תיתקע ותלחיץ את עצמך..

ולפי מה שאני יודע המפקד נותן לחלק מהאנשים להרצות פעמיים משום שהוא לא גיבש עליהם דעה בהרצאה הראשונית שלהם והוא רוצה להיות בטוח או לתת להם הזדמנות שנייה.
ישן 22-03-2007, 03:07
  nlavon nlavon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.05

בגיבוש שהייתי כל הגיבוש היה על מדים. אני לא יודע איך זה היה בגיבושים האחרים, ואם הם השתמשו בבגדי הים, אבל אנחנו נכנסו עם מדים לים.
לא ממש היה לנו יום ים, ניפחו את הסירות, אבל בגלל תנאי מז"א רק נכנסו עם הגוף, ולא יצאנו לשייט עם משימות וכו'...

כל אחד מקבל נושא להרצאה (בנוסף לחומר הלימודי). אצל כל אחד מהקבוצה זה אמור להיות שונה. בדר"כ הם מנסים לדאוג שכולם יעשו הרצאה, לפעמים יש כאלה שעושים שתיים, וכאלו שלא עושים כלל (ועוברים).

בנושאים שקיבלנו אני זוכר כמה: מלחמת פוקלנד, ניווט בראשית המאה.. זהו בעצם. יש כל מיני מלחמות ומבצעים היסטוריים של צה"ל גם.

את הנושא האישי הם אומרים לך להכין בתחילת הגיבוש.. תכין נושא אישי שתוכל לדבר עליו 5 דקות.
ההרצאות שלנו היו 5 דקות, והיינו צריכים למדוד לעצמנו ולא לחרוג. מי שחרג, המפקד אמר לו לסכם הכל בכמה משפטים וזהו.
אפשר להגיד שאתה לא מוכן, זה לא סוף העולם. אבל אל תבקש לעשות על נושא אישי בכוונה. אם יציעו לך, תעשה.
תכין נושא אישי בצורה שלא יראו שהכנת אותו כמובן.

נערך לאחרונה ע"י nlavon בתאריך 22-03-2007 בשעה 03:09.
ישן 23-03-2007, 00:02
  Carbon_Dioxide Carbon_Dioxide אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.02.07
יש לך את הנושאים הכי

מוזרים בעולם
לדוגמא היה מסע הארמדה ותבוסתה ויש עוד כמה על הצי האנגלי או מלחמות שונות כמו מלחמת העולם השנייה או כיבוש אמריקה וכו'. בקיצור אל תפחד מההרצאה העיקר שתבנה אותה נכון, אל תמרח דברים יותר ואם אתה לא זוכר תאריכים אז לא נורא תזרוק משהו ככה בכללי, רק אל תתקע או משהו כזה ומבחינת זמן זה המון זמן ובדר"כ זה יוצא קצת פחות...
ד"א יש מצבים שביום ים כשאתה על הסירה בפעם השנייה אז המילואימניק שואל אותך שאלות ידע כללי ודברים של הערכת מרחק וכו' ומבקש ממך להעלות נושא שאתה מבין בו ואז להרצות עליו ככה במקום באמצע הסירה בלב ים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר