לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-03-2007, 11:55
  royg1 royg1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.01.07
סיסמת LOGIN באקסס ושמירת קובץ כתוכנה גמורה

היי
יש לי מספר עובדים שונים כאשר כל עובד יש לו הרשאה מוגשדרת לדברים שונים
יש תפריט פתיחה (LOGIN) שדרכו נבחר העובד. הבעיה היא שכל אחד יכול לבחור כל עובד ללא סיסמא, ואז העובד יכול לבחור מישהו עם הרשאות גבוהות ממנו. איך אני יוצר סיסמא לכל עובד.
אני עובד על בסיס הנתונים ועל צורת התוכנה של NORTHWIND 2007.

בנוסף איך אני שומר את הקובץ שלא יהיה ניתן לעשות לו שינויים (DESIGN) ויהיה תוכנה מוגמרת לכל דבר. עשיתי (באקסס 2007) MAKE accde והוא לא הצליח לשמור. זה מה שהא רשם לי
:This error is usually associated with compiling a large database into an MDE file. Because of the method used to compile the database, a considerable number of TableID references are created for each table. The Access database engine can only create a maximum of 2048 open TableIDs at one time. Exporting a database as an MDE potentially can exceed this limit if the database has a large number of objects (table, macro, form, report, etc).
There is no accurate method to estimate the number of TableIDs the Access database engine uses during the process of compiling a database as an MDE. However, each VBA module and each form uses one TableID, as a result, if the database has 500 forms, and each form's HasModule property is set to Yes, as many as 1,000 TableIDs are used.
את הבעיה עצמה הבנתי (אני חושב) . איך פותרים אותה אין לי מושג
תודה רבה על הסבלנות

נערך לאחרונה ע"י royg1 בתאריך 22-03-2007 בשעה 12:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:04

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר