לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-03-2007, 18:59
  נירו@@ נירו@@ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
כושר לקראת הגיבוש
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "אם באמת תרצה את זה, תקבל את..."

אני אחד שקצת מתעסק בכושר גופני אז אני אוכל להגיד לך שדבר ראשון שיכול לעזור זה אם תגיד את המשקל שלך והגובה כדי שאפשר יהיה לדעת מה מסת הגוף שלך ואיך הגוף שלך בנוי.
דבר חשוב שצריך לדעת זה שבהתחלה יחסית קל לשפר את הקטע של הריצה , הכוונה אם בעבר היית רץ של 12 דקות וכרגע אתה רץ של 9 וחצי דקות אז זה באמת נראה כהישג אבל אתה תראה שמ9 וחצי דקות לרדת ל8 ופחות בריצת אלפיים אז מדובר על דבר שונה. הגוף שלנו מותאם ע"פ רמת האימונים שאנחנו מבצעים, חשוב באמת לעבוד לפי תוכנית אימונים מסודרת אבל יותר חשוב לעבוד בהדרגה כדי לא לקבל פציעות.אני מאמין שתוך חודש וחצי אתה יכול עוד לשפר עד חצי דקה אם תכלול אימונים של ריצה בין 3 עד 4 פעמים בשבוע עוד פעם עם דגש לזה שאתה לא מעמיס יותר מדי.דבר נוסף זה כמות האנדרנלין שאתה סופג ביום הגיבוש ככה שתוכל למצוא את עצמך סביב ה8 דקות נמוך(הכוונה נמוך זה נגיד 8:15).מעבר לזה אני מאמין שאתה נמצא בכושר טוב ושיהיה לך בהצלחה.
כמובן שמומלץ לך להתייעץ עם מאמן כושר גופני כי כל מה שאני אומר הוא בגדר המלצה בלבד ולא הייתי רוצה שיגרם לך כל נזק מהעצות הללו.

נערך לאחרונה ע"י נירו@@ בתאריך 27-03-2007 בשעה 19:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-03-2007, 18:57
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי WallyWest שמתחילה ב "העצות שהוא נתן הן בשום פנים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי WallyWest
העצות שהוא נתן הן בשום פנים ואופן לא מסוכנות.

מי אתה או אני שנקבע?

בכלל, אתה לא שם לב כמה מגוחך מה שאתה אומר...
לא, אתה זה שלא שם לב כמה מגוחך זה לתת עצה שמיד אחרי זה צריך לסייג אותה בזה שאין לקחת בגלל ש"לא הייתי רוצה שיגרם לך נזק בגללה".

הרי מה זה הפורום הזה?!
לתת עצות לאנשים... אתה רוצה לומר לי שכל מי שנותן פה עצות הוא גורם מוסמך מטעם צה"ל???
בפורום הזה ניתנים עצות ומידע ומובעות דעות. אני לא נותן מידע שאיני בוטח בו; אני גם נמנע מלתת עצות ברוב הנושאים. הנושאים בהם אני כן נותן עצות הם נושאים ללא השלכות אפשרית על בריאות גופנית, וכמו כן עוסקות בנושאים בהם נסיון אישי הוא הגורם המכריע הכמעט יחיד (למשל, כשעניתי לבחור על התנהגות ביום הגיוס) ואין בהם פן מדעי משמעותי שעליי ללמוד. אני חשוב שנמצא כאן קונצנזוס לא רע לזה שעצות בנושא איך לקבל את יחס המפקדים ביום הגיוס שונות מעצות בנושא אימון גופני. אם תקרא, למשל, את הסקירה שלי על הדרכה בבה"ד 10 תראה שאני נמנע מלתת המלצות/עצות בעד או נגד.

כל אחד מנסה לעור לפי מיטב ידיעתו, ומן הראוי לשים סייג זה או אחר אם צריך.
ראשית, זהו לא פורום בנושא אימון גופני. שנית, יש נושאים שעדיך לא לעזור בהם כלל מאשר לעזור "כמיטב יכולתי".

אתה סתם התנפלת עליו ללא סיבה.
סיבה יש לי, ו"התנפלת" זה overstatement מוחלט.

ישן 28-03-2007, 23:11
  נירו@@ נירו@@ אינו מחובר  

תגובה
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Cfox שמתחילה ב "[QUOTE=WallyWest]העצות שהוא..."

אני לא מעוניין להכנס באמת לויכוחים כי באמת זה לא המקום, אני בסך הכל רוצה לעזור וראיתי את השאלה אז מכיוון שאני יודע על התחום הזה אז עניתי לו. אתה לעומת זאת חושב שלא הייתי צריך לתת לו עצה ,זה זכותך אבל כמו שאמר האדם שפתח את האשכול הנ"ל הוא מספיק חכם לדעת אם הוא הולך לאמץ את המלצות האלו או לא.לכן במקום לפתח את השיחה למקום שבכלל לא רלוונטי לנושא השיחה נסיים את הויכוח המגוחך זה. במידה והשואל ירצה הוא יקח את ההמלצות ואם הוא לא יראה לנכון אז הוא פשוט לא התייחס אליו.לגביי העניין אם יש לתת עצות כל אחד ודעתו , אתה מאמין שלא צריך לתת הבעת דעה, אני מאמין שכן וכל אחד יפעל לפי החשיבה שלו.
תודה רבה
ישן 28-03-2007, 10:09
  נירו@@ נירו@@ אינו מחובר  

המלצה מבנה גוף
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי spz שמתחילה ב "גובה ומשקל"

לפי המשקל והגובה שלך אני מבין שמבנה הגוף שלך הוא בתקן טוב, זאת אומרת שאתה מעל הממוצע.
גם ההרגשה זה דבר נורא חשוב במשך הריצה(לפי מה שאמרת) ,חשוב תמיד לשים לב לחימום נכון לפני הריצה אפילו שמדובר בריצה שנחשבת ריצה לא ארוכה.דבר נוסף שתשים לב זה שאחרי הריצה תעשה ריצת שחרור והרפייה של שרירי הרגלים.מבחינת הריצה כמו שאמרתי מקודם אני מאמין שאתה תצליח לעמוד ברף שהצבת לעצמך(סביב ה8 דקות).טיפ שאני אוכל לתת לך הוא שבריצה עצמה ביום הגיבוש תשים לב כבר בהתחלה לקצב שלך , אל תנסה "להשתגע" יותר מדי כי עדיף לעשות את החצי השני יותר מהיר מהראשון( ק"מ ראשון נגיד 4:15 דקות ק"מ שני 4 דקות).חוץ מזה בריצה עצמה תנסה לתפוס אחד שרץ בקצב שלך שיהיה לך מדד לגבי הזמן באופן כללי וככה תוכל לדעת שאתה בסדר.בחלק האחרון של הריצה תנסה לראות אחד שנמצא 50-80 מטר לפניך ותציב לך מטרה לעקוף אותו עד סוף הריצה, זה דבר שיכול לעזור לך מאוד בקטע האחרון שאתה צריך לתת ספרינט.
בהצלחה ומקווה שעזרתי.
ישן 28-03-2007, 11:16
  נירו@@ נירו@@ אינו מחובר  

ריצה
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי spz שמתחילה ב "אתה עוזר מאוד. אגב, יש לי..."

אין בעד מה אחי. לגביי המבנה גוף אני חושב שזה יעזור לך בקטעים שבהם אתה תצטרך לסחוב משקל.אני באמת דיברתי הרבה על הריצה בהתחלה ,אבל אני בטוח שהריצה הזו היא רק חלק קטן (חשוב אומנם)אבל רק מבחן אחד מתוך הרבה מאוד מבחנים אחרים שתעשה ,ככה שצריך לתת לזה את המשקל אבל גם לא צריך יתור מדי להלחץ מהחלק הזה.לגבי הריצה שעשית היום יכול מאוד להיות שאתה לא רגיל לרוץ בשעות הבוקר אז זה גורם נוסף שיכול להשפיע. חוץ מזה הזמן של 3 ק"מ ב15:20 יכול להיות זמן די טוב ,הכוונה שלי היא תלוי באיזה משטח אתה רץ אם לדוגמא מדובר במשטח שהוא בעל שיפוע אז כמובן שזה ישפיע על זמן הריצה.ריצות בגיבוש הוא מרכיב די חשוב אבל אני מאמין שתרוץ אם לא מעט משקל בגלל זה גם אמרתי שזה היתרון שיש לך מבנה רחב,ככה שהקושי יהיה פחות נורא.
אני יכול להמליץ לך אם אתה תרצה, ללכת לריצת התבור שתתקיים בחודש הבא אם בא לך לראות איך הכושר שלך , מדובר בריצה שבה משתתפים גם אזרחים וגם חיילים ,יש שני מקצים 5 וחצי ו12 .אתה תוכל במידה והריצה לא תהיה סמוכה למועד הגיבוש לעשות אותה (גם כמובן אם תרצה בכלל להגיע למרחק כזה).
חוץ מזה רעיון טוב זה אם תוכל להתייעץ אם אדם שהוא מאמן כושר קרבי , חשוב גם לראות איך אתה רץ בזמן שאתה סוחב משקל כי זה המדד הכי חשוב בגיבוש עצמו.
ישן 28-03-2007, 23:24
  נירו@@ נירו@@ אינו מחובר  

ריצה
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי spz שמתחילה ב "לפני שבוע היה לי בגרות..."

אמרת שבבגרות נתפסו לך השרירים , הסיבה בהרבה מאוד מהמקרים הוא פשוט כי אתה לא עשית אולי חימום מספיק/לא נכון.סיבה אחרת יכולה להיות שפשוט קצב הריצה היה עומס יתר על השרירים והגוף שלך הגיב בכך שהוא "סימן" לך שעברת סף מסוים שהגוף שלך אינו רגיל אליו.דבר נכון שעשית זה מנוחה של שבוע ,נורא חשוב לתת לגוף להתאושש במצבים כאלו.יכול לעזור גם אם תעשה כמה ימי מנוחה מוחלטים לפני הגיבוש.במידה ורצת לפני בחינת הבגרות בלי יותר מדי קושי ריצה של 3 וחצי ק"מ זה כבר הישג בפני עצמו אבל עוד פעם תשים לב שאתה לא מתקדם מהר מדי, חשוב שיהיה לך מדד שלפיו תדע שאתה לא עובר את הסף כדי לו לגרום לך לפציעות.אני מאמין שבאופן כללי אתה נמצא במצב שהוא טוב.אם תרצה להגדיל את המרחק עדיף שקודם תדע שאתה במרחק הנוכחי שלך יכול לרוץ בלי שום בעיות.במידה ותרגיש שאתה יכול לעבור לטווח יותר ארוך תעשה את זה בפעם הראשונה מבחינת אחוז המאמץ(כמות ההשקעה באופן יחסי למה שאתה מסוגל לתת בבצורה הכי גבוה)תעמודעל 60-70 אחוז.עוד אפשרות היא פשוט לעשות בהליכה/ריצה את המרחק לדוגמא החלטת להגיע לטווח של 4 ק"מ אז תעשה ק"מ ריצהואחר כך חצי ק"מ הליכה, ככה עד שתגיע ל4 ק"מ.אחרי פעם ,פעמיים של אימונים כאלו תוכל לרוץ את כל המרחק בריצה.
ככה תוכל לראות שלא קשה לך יותר מדי בריצה במרחקים האלו.
בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:17

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר