
28-03-2007, 21:49
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 02.08.06
הודעות: 184
|
|
בגדול מדובר פה על פרוייקט ענקי שבגללו התחלתי לעסוק בפלאש בערך לפני 5 שנים (כיתה י' אם אני זוכר נכון).
בהתחלה ניסיתי לבנות את המשחק הזה לגמרי בעצמי (עכשיו אני הייתי חדש לחלוטין בכל מה שקשור לפלאש) בעזרת תוכנה שנקראת 3DFA ,לימדתי את עצמי מעט תכנות שיכולתי והתחלנו לעשות אנימציה , למרבה הצער אחרי בערך שנתיים שבהם היה לי את כל מה שהייתי צריך כדי שהמשחק יעבוד התוכנה לא עמדה בעומס ולא יכולתי להמשיך.
אני וחבר ניסינו לשבת על זה במשך תקופה די ארוכה וגילינו אפילו שהשפה (שהיא חצי JS וחצי AS) לא הייתה מספיק מורכבת כדי לבנות.
החלטנו לעבור לתוכנה המקורית של פלאש , אני שהיה לי די הרבה נסיון בתוכנה די צולעת אמנם תפסתי את הרעיון של פלאש די בזריזות והתחלנו לעבוד על זה , מאז זה היה בעיקר להבין וללמוד את השפה לעומק , אבל היום אנחנו די בטוחים שיש לנו מספיק ידע בשפת התכנות הזאת כדי לבנות (ולמען האמת חבר שלי בנה את כל המערכת של המשחק תוך חודשיים ככה שכרגע זה רק האנימציה שלי)
קצת על המשחק :
בגדול מדובר פה על משחק בסגנון שחמט רק עם דמויות שהם , טוב כמו שראיתם חלזונות , יש להן מן אובססיה לסמים (בעיקר קלים , לא לדאוג) והם מטורפים על כל הראש , אני מנסה להגיע לתוצאה של חוסר הגיון ,המטרה תהיה מן הסתם להשמיד את כל החלזונות של היריב.
יש הרבה מאוד מעבר למה שאמרתי שמייחדים את המשחק אבל אני אעדיף לשמור את המידע הזה לעצמי בינתיים אבל מקווה שעד 2008 אנחנו נסיים
_____________________________________
|