
30-03-2007, 16:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.01.04
הודעות: 4,378
|
|
|
בנינו אינם בני חורין
נעם שליט: "בנינו אינם בני חורין"
יום שישי, 30 במרץ 2007, 16:24 מאת: מערכת וואלה!
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://mad.walla.co.il/w/18-200/322631-18.jpg]
אשכנזי. מסר הערכות לגבי מצבו של גלעד (רויטרס)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://mad.walla.co.il/w/18-200/260107-18.jpg]
שליט. לא יחגגו את ליל הסדר בלי גלעד (רויטרס)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://mad.walla.co.il/w/18-200/244293-18.jpg]
רגב, שליט וגולדווסר (ערוץ 10)
בעצרת הזדהות אמר אביו של החייל החטוף, כי המערכת נכשלה ולא הפנימה את לקחי העבר. מוקדם יותר ביקר את המשפחה הרמטכ"ל אשכנזי, ואיחל לשובו של גלעד בקרוב
בעצרת הזדהות עם החיילים החטופים שנערכה במצפה הילה, אמר נעם שליט, אביו של גלעד שליט, כי "בפסח הזה, אודי, אלדד וגלעד אינם בני חורין, עקב כשלים ומחדלים של המערכת, שלא השכילה להפנים את לקחי העבר". בעצרת השתתפו 1,500 בני אדם. המשתתפים הפריחו עפיפונים וקראו לממשלה להגביר המאמצים להשיב הביתה את החיילים החטופים.
הרמטכ"ל גבי אשכנזי ביקר לפני הצהריים אצל משפחת החייל החטוף גלעד שליט בביתם במצפה הילה. אביו של גלעד, נעם שליט, אמר כי הרמטכ"ל ביקש להכיר את בני המשפחה ואיחל להם שגלעד ישוב במהרה הביתה.
לדברי שליט, "הוא הגיע לפגוש אותנו ולהכיר אותנו. לא היה משהו מיוחד שהוא רצה למסור לנו. הרמטכ"ל דיבר איתנו על מספר הערכות שלו בקשר לגלעד, ואיחל לנו שהעניין יסתיים בקרוב".
עוד סיפר האב, כי השנה לא יחגגו בני המשפחה את הפסח, כאשר גלעד נתון בשבי. נעם שליט אמר גם כי הוא מודע למאמציו של הרמטכ"ל לשחרור בנם, אבל המשפחה מחכה לתוצאות של ממש.
http://news.walla.co.il/?w=//1086137
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|