לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2007, 23:37
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06
אתה צודק
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי איוב שמתחילה ב "כמה יכולם להגיד שהם התקבלו מתוך ה-600 שהתחרו על מקום?"

מה שהיה פעם היה, ומה שעכשיו שונה לגמרי
כל יחידה כבודה מונח במקומה, ולפי דעתי זה לא רק הקושי הפיזי, זה הגישה והראש של כל יחידה.
אני יכול להגיד שאישית עליי גיבוש טייס היה הרבה יותר קשה מגיבוש ווינגיט, ואני מבטיח לך שפיזית לא עשינו יותר מדי בטייס.

וכמה שההשג שלי בהחלט מכובד, יש לי חברים כל כך טובים שאני כל כך מעריך שלא עברו, ואני לא מרגיש יותר טוב מהם או יותר מתאים או משהו כזה.
מי שהתקבל הוא ממש לא סופרמן וממש לא בן אדם יותר טוב ממי שלא התקבל, אנחנו רק בהתחלה של ההתחלה ובאו ניפגש עוד 5 שנים כל אחד במקום שלו עם ההשג שלו ואז נוכל להשוות.

אני אישית מקווה שאני יוכל להגיד שמיציתי את עצמי בצבא ותרמתי איפו שיכולתי, אבל החיים גדולים אז כל מה שיש לנו לעשות זה להמשיך לחייך ולקוות לטוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-04-2007, 22:22
  ש13 ש13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי CaLfoN שמתחילה ב "כמה שאלות בקשר לשלדג!"

חבר'ה אמנם סוחבים משקלים אבל אתם מגזימים לגמרי. מההודעות של חלק מהאנשים פה אפשר לחשוב שצוותים שלמים מסיימים עם עקמת ואחוזי נכות.
נכון, אנשים נפצעים, ולא רק בגב, אבל זה חלק מהעניין וזה קורה וזה יכול לקרות לחיילים שמשרתים בכל מקום (כמעט) ולא רק בשלדג או מטכ"ל או פלס"רים למיניהם.

אני יכול להגיד ממה שאני ראיתי מהמפקדים שלי, ומראייה של הצוות שלי, שבאמת עוד לא עברנו כלום, רק התחלנו עם משקלים (נוב' 06) שסך הכל לכולם כואב אבל הרוב מסתדרים. הפציעות הן לרוב של כאלה שבאו כבר עם גב בעייתי או עם פציעות ישנות.
יש פיקוח מטורף, אני מדבר אתכם על רופאים צמודים, אורטופד ופיזיוטרפיסט שמפקחים כל הזמן ואפשר לראות אותם כל שבוע.

בקיצור, תירגעו, הצבא הוא מקום מסוכן ואפשר להיפגע ולהיפצע וזה צריך להילקח בחשבון, אבל אל תרחיקו לכת ותיכנסו לסרטים שחלק מהיחידות בצה"ל הן פס ייצור לחיילים פצועים.

בקיצור, בהצלחה לכולנו וחג שמח.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://gyous.djsgoa.co.il/forum/sign/gal.php?start_date=04%2F12%2F2006&end_date=01%2F11%2F2009&-=.jpg]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:26

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר