08-04-2007, 12:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Dean
א. הקב"ה לא קשור פה, רק הקב"א.
ב. אני לא בטוח שלדובדבן מקבלים עם קב"א 50, בגלל שזאת בכל זאת יחידה מובחרת, יש מצב שהם דורשים קב"א קצונה (52 נראה לי), ולכן הנתונים שלך לא מספיקים. אני לא סגור על זה כי אין לי על מה לבסס את זה, זאת סתם השערה אז להתייחס בהתאם (לא לקחת את זה בתור עובדה ואז להנפיץ לכל העולם).
ג. אם אתה רוצה לצאת מהצבא כי אתה לא מקבל גיבוש צנחנים, אז אין פלא שיש לך נתונים כאלה נמוכים, וגם לא מגיע לך בכלל לקבל שום גיבוש לשום דבר. אם לא סיירת אז לצאת מהצבא? אתה כותב פה כאילו אתה עושה טובה לצבא שאתה מציע את עצמך לדובדבן. מי אתה חושב שאתה בכלל? אם גם היית אומר להם שאתה הולך לצאת מהצבא בגלל שלא תקבל גיבוש (בהנחה שלא אמרת עד עכשיו, כי מההתרשמות שלי עד עכשיו ממך אתה מסוגל לעשות גם את זה), היית בליינד מחסל כל סיכוי לקבל גיבוש (ובצדק).
|
שמע חמודי'לה,למה מי אני בכלל אתה אומר?...
מה נראה לך אני איזה פראייר שהצבא ישלח אותי לאיפה שבאלו לאיפה שהוא מחליט?..נכון הדגשתי שאני לאמאיים על אף אחד...ואני נשמע לך איזה אחד שעושה טובה אבל אני לא אחד כזה תחשוב מה שבאלך..ולצאת מהצבא זה בגלל אותה סיבה שהצבא חושב שהוא יעשה מה שהוא רוצה לגבי..אז לא מותק גם הם צריכים לענות לבקשות שלי..של כל אחד בעצם
|