11-04-2007, 23:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.07.06
|
|
|
האם מנסים לדפוק אותי?
אז ככה,הייתי בטכני בחיפה,יצאתי משמה בגלל סעיפים נפשיים (אמיתיים),בעקבות כך פסלו אותי מקורסים,נתנו לי קרוב לבית ויומיות (זה באמת הגיע לי).בכל אופן עכשיו התייצבתי מחדש בימ"מ,ואז אמרו לי לחזור לבקום ולהחליף למדים ירוקים הלכתי לבקום החלפתי מדים,ומשם שלחו אותי להתייצב במחנה גלילות בחיל המודיעין בתור עובד כללי.
סבבה הלכתי לשמה והכול ואמרו לי שזה לא המקום שאני יעשה בו את הסדיר שלי וזה מעין "בקום" של חיל מודיעין,ואני צריך למלא תחקיר ביטחוני,עכשיו זה נשמע לי קצת מוזר,כי אני כולה עובד כללי,בשביל מה אני צריך למלא תקחיר ביטחוני ארוך,כאילו אני הולך להיות באיזה תפקיד פעיל במודיעין...עכשיו עוד אמרו לי שמה שבנתיים אני 'ממתין' בבסיס הזה (מחנה גלילות) עד שיאשרו לי את התחקיר הביטחוני שזה לוקח משו כמו חודש+,זתומרת שעכשיו יש לי יומיות בבסיס הזה שהוא דיי רחוק לי מהבית...אמרו לי שאחרי שיאשרו לי את התחקיר ישבצו אותי לבסיס של מודיעין לפי ההחלטות שלהם,הזכרתי להם שיש לי יומיות וקרוב לבית והם אמרו לי שכשישבצו אותי יסתדר הכול...עכשיו מה שאני לא מבין,זה למה אני צריך למלא את התחקיר הזה? משהו פה קצת מסריח...כאילו מנסים בצורה 'מתוחכמת' לגרום לי לוותר על ההקלות שאני זכאי להם בעזרת התחקיר הזה או משהו,או שמנסים ב'כוח' לדפוק אותי רחוק מהבית או משו בסגנון....האם ישנה הצדקה לחששותיי?
סורי על החפירה אגב...
נערך לאחרונה ע"י mullholand drv בתאריך 11-04-2007 בשעה 23:28.
|