לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2007, 21:26
  MeGaTal MeGaTal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06
מאמר- קצונה יעודית חיל הלוגיסטיקה...

שלום אתמול הייתי במיונים לקצונה יעודית בחיל הלוגיסטיקה ומשעמם לי אז אני רושם מאמר חח

בבוקר מגיעים לצריפין בה"ד 6 נכנסים לחדר הרצאות בינוני ,מחכים לכולם וממלאים שאלון קצר על עצמך , לאחר מכן מרצים לנו איזה שעה וחצי על מה זה לוגיסטיקה ועל אופי התפקיד וכמה שלוגיסטיקה חשובה ולאן אנחנו יכולים להגיע בתפקיד הזה הרצאה מרעילה משהו ...

לאחר ההרצאה מחלקחים אותנו לשלושה קבוצות ואומרים לנו שיש שלושה תחנות .

אני היית בקבוצה 3 היינו 11 אנשים והתחנה הראשונה שלנו הייתה ראיון אישי שבעיקרון הקצין שעומד מולך עובר איתך על השאלון שהשלמתם ושואל שאלות על התשובות כל אחד לא יותר מ10 דקות..

אחרי זה אותו קצין מראה לנו את הדרך לחדר האוכל שם פינקו אותנו חח באוכל הכי טוב שהיה במיונים שהייתי עד כה והייתי בהרבה מיונים , אכלנו בכיף שעה וקראו לנו חזרה למיונים ...

התחנה הבאה אני קורא לה תחנת הדילמה שם לכל אחד מביאים כרטיסיה שם כתובה דילמה לדוגמא: " אתה קצין לוגיסטי ביחידה בצפון , הימים הם ימי חורף ולאחד מחיילי היחידה נאבד מעיל , אותו חייל אינו יכול לקבל מעיל חדש רק אחרי שישפט וגם עם יפנה למחסן זה יקח כמה ימים למעיל להגיע, יש באפשרותך להביא לאותו חייל מעיל מייד, אך פעולה זו נחשבת לעבירה על החוק ! מה תעשה..?"

אז כל אחד בע"פ מדקלם לעצמו מה הוא הולך להגיד כי אחרי שקוראים את הכרטיס, לפי סדר הישיבה כל אחד קם ומסביר את הדילמה ומה הוא כבן אדם/קצין עושה בדילמה זו , לא משנה מה תעשו תמיד הקצין יחשיל אותכם וינסה להוציא אותכם מדעתכם ושתשנו את הדעה ולא משנה מה תענו הוא יעשה את זה אז אל תחששו ותתוכחו איתו .

תחנה אחרונה הייתה פעילות קבוצתית כאשר מביאים לכל אחד דף עם בערך 20 תכונות חיוביות שקצין צריך וכל אחד מדרג שבע תכונות שחייבות להתקיים בקצין מהחשוב מיותר להכי לא חשוב,
אחרי זה מבאים לנו כקבוצה דף אחד של התכונות ואנחנו כקבוצה צריכים לדרג ביחד את התכונות ופה הקאץ כל אחד צריך לנסות שיהיה לו כמה שיותר בול ופגיעה זאת אומרת כמה שיותר תכונות שהוא כתב בדף שלו בדף הקבוצתי כמובן שלא הצלחנו בזמן שהוא הקציב לנו חח (7 דקות ) והוא נתן לנו עוד 4 דקות שבהם הצלחנו לבצע את המשימה (כשיצאנו גילינו שכל הקבוצות עשו את זה ב4 הארכות ) ,אחרי המשימה שני הקצינים שואלים אחד אחד איך הוא חושב שהוא היה ולדרג את הקבוצה מ1 עד 11 מהאדם שהשפיעה הכי הרבה להצלחת המשימה ועד האדם שהכי פחות , ניראה הרוב בחרו בי ראשון חוץ מכמה אבל תמיד הייתי בית השלושה הראשונים ,

15:30 ומשחררים אותנו הבייתה לא לפני שאומרים לנו שאת התשובות נקבל בעוד חודש.

במיון היו בערך 35-40 והמרצה אמר שמתוך 150 שיבואו למיונים אפילו לא חצי יעברו

קצת טיפים- תהיו עצמכם , תראו את עצמכם אל תהיו בצד בלי לדבר ולתת לכולם לעשות את העבודה , דברו בביטחון ואל תשנו דעות באמצע תעמדו מאחורי הפעולות שלכם .

זה לא מיון קשה היה דיי כיף הכרתי אנשים על הכיפק ממליץ ללכת בשביל החוויה חח ומי יודע אולי תאהבו את זה ...

אני יעדכן בהמשך עם עברתי או לא...

בהצלחה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:27

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר