לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-04-2007, 15:06
  Nuc Nuc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nuc שמתחילה ב "כפיר נוב' 06 חזרו עם כומתות!!"

תודה על התגובות חבר'ה..

Jay, אם זאת דעתך אז חבל.. לדעתי אומרים שהיא מכוערת כי זה כמו סטריאוטיפ בצבא.. שהכומתה של כפיר מכוערת, אז בוא אני אגיד לך בלי קשר לזה שאני שמח וגאה שקיבלתי אותה בכבוד, שהיא יפה, אני אישית אוהב מאוד צבעי הסוואה והכומתה נראית בדיוק כמו שאני אוהב, עם הצבעים האלה. חוצמזה מה שנותן לי יותר ערך אליה היא שקיבלתי אותה מהמ''כ שלי.

היה דבר יפה גם, בכיתה שלי כולם יצאו שפיצים, 3 אצלנו קשרים של הסמל, מ''מ ומ''פ, וכל החברים שלי הקשרים קיבלו את הכומתות של הסגל הנ''ל.. והם מהכיתה שלי, כך שיצא שהכיתה שלי בלבד קיבלה את הכומתות של הסגל שלנו ואז בכלל זה היה מרגש.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-04-2007, 20:32
צלמית המשתמש של Loozi
  Loozi Loozi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Loozi
כל הכבוד אחי ומזל טוב עכשיו רק החברה של מחלקה 4 שמשון נשארו עם כומתות בקום בבאח חח
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nuc שמתחילה ב "כפיר נוב' 06 חזרו עם כומתות!!"

איזה גדוד אתה אחי ?....
ומה נאמר ומה נגיד שואלה לא היה קל אבל קצת הגזמת אחי (אם לא הבנת אז גם הייתי במסע אני בשמשון מחלקה 4) ולא יצא לי ליהיות בטקס אתמול למרות שרציתי תאמת אף אחד מהחברה שלנו לא הלך. אם יש לך תמונות יהיה נחמד אם תעלה כמה...
ממ נראה לי אתה טועה בעניין של הק"מ המסע היה אמור ליהיות 36+6 בסוף פשוט הוסיף עוד קצת אלונקות ככה שיצא שעשינו בסוף 36+9/10 משו כזה לדעתי אבל אנ לא סגור על זה בכל יום ראשון נראה את כל החברה עם הכומתות החדשותתת אני אישית יבוא עם הכומתת בקום שלי עד שיהיה לי מחזור על הכותפת...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר