לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2007, 23:04
  gza gza אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.06
בעיות ברכיים ויום סיירות

אני מבקש רק ממי שבאמת מבין בזה לענות , או שיש לו את הבעיה הזאת..
אז ככה חבר'ה...אני מתאמן בקבוצת ספורט של הביצפר ובחודשיים האחרונים היו לי כאבים קלים בברך.
הלכתי לאורתופד הוא שלח אותי לצילום ולא ראה כלום בצילום אמר לי שהברך שלי תקינה , וציין שזו בעיה די נפוצה אצל ספורטאים ....הוא נתן לי מרשם לרצועת ברך כזאת שיש עליה סיליקון מסביב לברך כזה...של גנוטריין...שזה אמור פשוט להחזיק את הברך...
בזמן האחרון אני בכלל לא מרגיש כאבים בברך...הפיזיותרפיסט שלי אמר לי למרוח 3-5 פעמים ביום את הוולטרן ואמר שזה אמור לעזור....
עכשיו השאלה שלי היא כזאת...אני רוצה להתחיל עכשיו להתאמן לקראת תחילת השיבוץ שלי בצהל..יום סיירות גיבושים וכו'...ללכת ליום סיירות עם הרצועה? כנל לגבי הגיבוש? (או שהבעיה הזאת יכולה בכלל להוריד לי פרופיל?) , תבינו אני ממש מבולבל מכל הנושא ....
אם למישו הייתה את הבעיה הזאת והוא כבר עבר יום סיירות או גיבוש או יש/אין לו סעיף על זה בפרופיל...מוזמן לענות ולעזור
תודה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-04-2007, 00:47
  ניייצן ניייצן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gza שמתחילה ב "בעיות ברכיים ויום סיירות"

אין מה לעדכן יותר מידי, פשוט צריך כותרת עניינית ולא פנייה כללית כמו זאת שקיימת כרגע.

בקשר לשאלה שלך גם לי יש את המתקן הזה לברך עם סיליקון, יש לי בעיות ברכיים אמנם לא כתוצאה מספורט

קיצר, אם הרופא אמר שאין שום בעיה עם הברך, אני מניחה שתוך תקופה מסויימת הכאבים יעברו. לך תדע, אולי עד התהליכי התמיינות שלך זה יעבור.
כל מקרה, אני לא לקחתי אותה איתי לגיבוש, וגם יש לי מדרסים ואותם גם לא לקחתי ולא הצהרתי (למרות שזאת כבר טעות שלי..)
פתרון נוסף- ברוב הגיבושים אם אני לא טועה ישנים באוהלים ללא תאורה אז אתה יכול לשים את התחבושת בלילה ואז לא תהיה שום בעיה שהמפקדים ישימו לב אליה

אם עוד לא קיבלת זימונים למיניהם אז יש לך עוד זמן על הידיים, חכה ותראה. אל תהיה לחוץ מעכשיו.
ניצן.
ישן 14-04-2007, 20:51
  bibz bibz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.04.06
אז לי יש בערך את אותה הבעייה
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי gza שמתחילה ב "וואי אחי אתה לא יודע איך הרגעת אותי"

אני כחודש לפני היום סיירות סובבתי את הברך...לפני היום סיירות נחתי איזה שבוע...
ביום סיירות עצמו עשיתי אותו עם הברך וקבלתי מטכ"ל...
כחודש אחרי הלכתי לפזיוטרפיסט והוא אמרתי לי שיש לי דלקת בברך, ותנן לי תחבושת שאני צריך לשים לפני האימונים, מטרת התחבושת זה להרים את הפיקה ולהפחית את החיכוך, כמו הרצועה, שלך.
בסוף מרץ הייתי בגיבוש טייס, הודעתי להם שיש לי דלקת בברך ואני עם חבישה והם אישרו לי...

הבעייה בשכיחת סחוס שזה יכול לפגוע בפרופיל שלך, אני ממליץ לך לבדוק אצל עוד פזיוטרפיסט/אורטופד שמבין בענייני צבא, שיתן לך חוות דעת מה לעשות בעניין. כי חבל שסתם תפגע בעצמך... עדיף לדעת בברור שזה לא יפגע בך.
בהצלחה
ישן 15-04-2007, 01:50
  roei_55 roei_55 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gza שמתחילה ב "בעיות ברכיים ויום סיירות"

הבעייה שלך בברך נראת "אוזגוטצלטר" אם מבטאים זאת ככה בהגיית הכתב ...

זו בעיה מאוד מאוד נפוצה בקרב הספורטאים היא נובעת מגדילה והיתפתחות אני אחד שעברתי זאת קלות אך בתור ששחקן כדורסל בליגה לאומית היני יודע שאלו כאבים מאוד חזקים שרק מנוחה מוחלטת תעזור לכך (לפחות לי כך היה) כ-80% מהקבוצה שלי חוו כאבים אלו משחות אני לא חושב שיעזרו אך הרצועת סיליקון בהחלט כן היא מחזירה את העצם שכיביכול יצאה למקומה תהליך זה במהלך ספורט כואב עוד יותר ...
לשאלתך בנוגע ליום סיירות זה לא כזה רלוונטי תלוי עוד כמה זמן זה יכאב זה לא מוריד פרופיל או מונע לגשת ליוס סיירות ...
נ.ב אני טיפלתי בזה מייד במנוחה וחזרה לכושר בהדרגה .אנ י מקווה שפגעתי בול בנושא...
זה בכלל לא קשור לרצועות או דברים כאלו תוכל לעשות אימונים עם הרצועה כך תחזיר את העצם וביום סיירות תלך בלי או עם תשאל את הרופא ואני סבור ובטוח שיאשרו לך לעשות...

נערך לאחרונה ע"י roei_55 בתאריך 15-04-2007 בשעה 01:52.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר