
17-04-2007, 00:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.03.05
הודעות: 58
|
|
|
הירשזון החזיק מאות אלפים בכספת סודית !!
"הירשזון החזיק מאות אלפים בכספת סודית"
יום שלישי, 17 באפריל 2007, 0:03 מאת: מערכת וואלה!
על פי הפרסום באתר NFC, הירשזון לא הצהיר על הכספים כמתחייב, עבירה פלילית כשלעצמה. ככל הנראה מזוז ידרוש משר האוצר להתפטר
היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז עשוי לדרוש משר האוצר אברהם הירשזון להתפטר. בין חוקריו של הירשזון מצויים גם חוקרי רשות המסים, ועל פי הנחיה קודמת של היועץ המשפטי, שר לא יכול להיות ממונה על ארגון שחוקר אותו, כפי שנעשה במקרה של צחי הנגבי כשהיה השר לבטחון פנים. כך דווח בערוץ 10.
פרסומת
לכן ההערכה היא, שמזוז יודע בתשובתו לבית המשפט, שעל הירשזון לעזוב את תפקידו. דובר משרד המשפטים אמר בתגובה, כי הוא לא מאשר את פרטי החקירה, אך מזוז צפוי לקבל מידע שנמסר בחקירתו של הירשזון, ואז יגבש בימים הקרובים את החלטתו בענין.
בתוך כך, אמש נחשף באתר NFC כי הירשזון החזיק כספת סודית ובה מאות אלפי שקלים ומסמכים. על פי החוק, מחויב שר נכנס להגיש הצהרת הון למבקר המדינה, אך הירשזון לא הצהיר על הסכומים, וזו כשלעצמה עבירה פלילית.
על פי החשד, מקורם של הכספים, שהוחזקו בכספת בבנק תל אביבי, במעילות המיוחסות לשר האוצר. הירשזון נהג להגיע לבנק לעיתים רחוקות, על מנת שלא לעורר חשד באשר לתוכנה
|