לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-04-2007, 16:54
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
אז ככה..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Haviv54 שמתחילה ב "[שאלה] מיוני ממר"ם"

אני זוכר שהייתי במצב דומה לשלך לפני כמה חודשים, רציתי לדעת מה קורה במיונים לפני שאני עושה אותם ולא ממש מצאתי. גם פה בחיפוש (מומלץ לעשות ולהסתכל בכל זאת).
בכל אופן הסבר קצרצר
יש שני מקצועות שאתה יכול להתמיין אליהם שם - תוכניתן ונתמ"מ (ניהול תשתיות מערכות מחשב או משו בסיגנון, וואלה אני בקושי יודע מה זה... לא חשבתי אפילו על ללכת לשם למרות שזה לא רע).
בשביל שניהם אתה צריך לעבור איזשהוא ציון מסויים במבחנים שהוא בעצם הרף (לכל אחד ציון שונה).
אתה מגיע ליום מיון ובתאכלס יש לך שני מבחנים.
1. לכתוב עשר תוכנות שונות עפ"י שפה מאוד בסיסית ופרימיטבית שהם המציאו. מי שלמד סי\פסקל בתיכון יקבל יתרון קטן פה כי זה דומה קצת. אם ממש חשוב לך המבחנים האלה אתה יכול לחזור קצת על חומרים בסיסיים של בית ספר.
2. אנלוגיות מילוליות. שני משפטים עם ארבע חורים וצריך להשלים את המילים מתוך תשובות בסיגנון אמריקאי... כדי להשלים צריך להבין את האנלוגיות בין המילים ואת ההקשר למשפט. אין כאן על מה להתכונן... תבוא תתרכז.

כל המבחנים על זמן קצוב. אם יש לך רקע בכל העסק לא אמור להיות לך קשה יותר מדי.
בהצלחה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-04-2007, 18:09
  Haviv54 Haviv54 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.05.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Zeph שמתחילה ב "אז ככה.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zeph
אני זוכר שהייתי במצב דומה לשלך לפני כמה חודשים, רציתי לדעת מה קורה במיונים לפני שאני עושה אותם ולא ממש מצאתי. גם פה בחיפוש (מומלץ לעשות ולהסתכל בכל זאת).
בכל אופן הסבר קצרצר
יש שני מקצועות שאתה יכול להתמיין אליהם שם - תוכניתן ונתמ"מ (ניהול תשתיות מערכות מחשב או משו בסיגנון, וואלה אני בקושי יודע מה זה... לא חשבתי אפילו על ללכת לשם למרות שזה לא רע).
בשביל שניהם אתה צריך לעבור איזשהוא ציון מסויים במבחנים שהוא בעצם הרף (לכל אחד ציון שונה).
אתה מגיע ליום מיון ובתאכלס יש לך שני מבחנים.
1. לכתוב עשר תוכנות שונות עפ"י שפה מאוד בסיסית ופרימיטבית שהם המציאו. מי שלמד סי\פסקל בתיכון יקבל יתרון קטן פה כי זה דומה קצת. אם ממש חשוב לך המבחנים האלה אתה יכול לחזור קצת על חומרים בסיסיים של בית ספר.
2. אנלוגיות מילוליות. שני משפטים עם ארבע חורים וצריך להשלים את המילים מתוך תשובות בסיגנון אמריקאי... כדי להשלים צריך להבין את האנלוגיות בין המילים ואת ההקשר למשפט. אין כאן על מה להתכונן... תבוא תתרכז.

כל המבחנים על זמן קצוב. אם יש לך רקע בכל העסק לא אמור להיות לך קשה יותר מדי.
בהצלחה...

ואי נשמע קשה לאללה
תודה אחי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר