24-04-2007, 12:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.08.02
|
|
|
משטרה צבאית והורדת פרופיל, חייב עזרה.
שלום,
התגייסתי לפני חודש למשטרה צבאית, ואני בטירונות עכשיו. (אני מניח שאני כבר מוכשר 02 רגיל, מפני שעשיתי מטווחים ו3 המבחנים, ואלה שהתגייסו איתנו באותו היום והלכו לצריפין וכו, מסיימים עוד כמה ימים).
נשאר בערך חודש ושבועיים לטירונות.
יש לי בעיה רפואית, מגבילה מאוד לפרקים(ולפרקים "רק" מגבילה), שגורמת לכאבי שרירים כרוניים בכל הגוף(פיברומיאלגיה למי שמכיר).
לפני 7 חודשים, עשיתי טיפול ברואקוטן וקיבלתי דחש ל6 חודשים, ולקראת סוף הזמן כאשר הגעתי שוב לוועדה רפואית, הרופאה הורידה לי לפרופיל 64 כאילו "על הדרך",כאשר אין סעיף עם השם פיברומיאלגיה, ומצוותים אותה לסעיף אחר.
אנשים אחרים עם אותה הבעיה, יכולים לקבל אפילו פרופיל נמוך יותר, בהתאם לחומרת הבעיה.
התגייסתי למשטרה צבאית כמו שציינתי, ובגלל הבעיה, היה קשה לי מאוד בטירונות, ועדיין קשה.
בנוסף, בלי קשר, אני לא מעוניין להישאר בחייל, וחושב שהכאבים יקשו עלי גם בקורסים, ולכן מעוניין לצאת מיד לסדיר.
לפני שבוע הייתי אצל רופא מומחה מטעם הצבא, שכתב משהו בסגנון "הנל הגיע אלי לפני 9 חודשים, ועכשיו יש החמרה בחומרת הכאבים, אני ממליץ על כדורים xy" ועוד כמה דברים.
כדורים xy לא יכולים לפתור את הבעיה ולא בטוח לעזור.
אני מנסה להתפס על ה "החמרה", בתקווה שיוציאו אותי משם.
האם לדעתכם הסיכויים לטובתי שיורידו לי אם הרופא כתב "החמרה"? או שלא יכולים להוריד על אותו הדבר פעמיים, למרות שיש החמרה והפרופיל הראשוני לא היה נכון ממש? (כי שוב, אין פיברומיאלגיה בספר הפרופילים).
מה יקרה איתי עם פרופיל 45 רפואי(יש לי קב"א גבוה-54 ומעלה)? האם אני אשאר בבה"ד 13 בתפקיד גרוע, או שיש הרבה בסיסים אחרים למשטרה צבאית?
אני מניח שיתחשבו בי ולא יתנו לי תפקיד קשה פיזית.
איזה תפקידים יש עם פרופיל 45?
האם יוציאו אותי המשטרה הצבאית ויחזירו אותי לבקום אם אוריד את הפרופיל עוד לפני סיום החודש וחצי מעכשיו? (סוף הטירונות).
בנוסף, אני ממש לא מסתדר עם רוב האנשים בטירונות שלי(מן כדור שלג שהתגלגל), וזו אחת מהסיבות שאני רוצה לצאת משם כמה שיותר מהר.(מילא אם זה היה כלל צה"לי, אבל אני אמור להיות איתם בקורסים גם בהמשך).
אשמח לקבל כל עיצה ממכם, כי ממש רע לי בטירונות הזו, גם פיזית, וגם נפשית, וזה שאני לא מסתדר עם אנשים, לא עוזר.
ד"א-מה קורה עם "חוסר השתלבות" כאשר לא מסתדרים עם האנשים?
עדיף לי ללכת לקב"ן ולספר לו הכל, או שהוא לא יכול לעזור לי?
ושאלה אחת אחרונה-אם אקבל מחר/מחרתיים זימון לוועדה רפואית, מתי אוכל לקבוע(עם הרבה התחננויות בטלפון)? הבנתי שבבר שבע, אפשר לקבוע לעוד כמה ימים.
הרבה שאלות
, אודה לכם על כל תשובה,
טל
|