24-04-2007, 22:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.02.07
|
|
|
בעיה בהתקנת xp
שלום וחג שמח.
היום ניסיתי להתקין windows למחשב משומש ולמעשה לאחר הפרמוט נתקלתי בבעיה ,אנסה לפרט את מהלך העינינים על מנת לקבל תשובה עינינית .
נכנסתי לwindows set up ונסיתי לפרמט לא בשיטה המהירה אלה הרגילה ,אלה שהמחשב הודיע שאינו יכול לפרמט מפאת שיתכן וההרדיסק פגום או לא מחובר טוב ואין תמיכה בקבצים מסוג מסויים,
טוב נסיתי שוב והפעם להמיר קבצים לפורמט אחר(היה באופציות מתחת לפרמוט המלא) ולאחר מכן לפרמט אך המחשב הודיע שוב שכנראה יש את אותה בעיה עם ההרדיסק ושהוא לא יכול....
אז ניסיתי פרמוט מהיר -והצליח ,לאחר מכן עלה חלון ההתקנה של xp ואני לתומי (וכנראה לטיפשוטי) איתחלתי את המחשב על מנת לנסות לפרמט באופן מלא....מכאן והלאה המחשב מראה לי שב c:/במקום ההרדיסק יש מערכת הפעלה (וזו האופציה היחידה) וכאשר אני בוחר אותה הוא מודיע שיש צורך בתיקון ,אז אני מתקן...מחכה ....וכשהוא מסיים הוא מאתחל ואז כאילו עולה חלון ההתקנה של xp רק שהפעם הוא נשאר במצב ההתחלתי שלו כלומר חלון כחול חלק ולא ממשיך להתקנה ....
איתחלתי וניסיתי שוב את התיקון וכו' וכלום הוא נשאר כחול חלק לאחר ללא סימני תקווה להתקנה
המחשב אינו נתקע -הסמן זז יופי ,רק שהוא נשאר במצב הזה.
אציין שכפי ששמתם לב איני מבין גדול במחשבים (אבל ככה לומדים) כך שאשמח גם להשכיל מכל הסיפור הזה מלבד לפתור אותו. ותודה רבה על מראש על זמנכם...
|