לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2007, 23:10
  bdh1 bdh1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.02.07
שאלה ביצוע צו הריסה במסירות נפש

היום נהרסו 2 תיקרות בבית ברובע היהודי בירושלים, כל צמרת העיריה התנגדה למעט - היועה"מ של העירייה מר דני ליבמן ומנהל אגף הפיקוח מר צחי, מדובר בתיקרה שאושרה לבסוף ע"י כל גורם אפשרי (קשה ברובע היהודי) אך בשל חוסר בקיאותם של המבקשים ובשל בירוקרטיה מר ירון הנציג המבצע מטעם העירייה בליוי כוחות משטרה הורה לקבלן לפרוץ ולהרוס תוך הצגת רגישות כלפי חוץ ולחץ מסיבי על הגורמים בעירייה שלא לעקב את הביצוע, יו"ר הועדה המקומית הורה להמתין עם הביצוע אך ללא רחמים הדבר בוצע בשעה 10:46 הבוקר - מסירות נפש לביצוע צו שכל הרואה (אפי' הקצינים ולהבדיל הערבים) זעק מה נורא הפשע הזה!

השאלה מי מרוויח מכל זה, הלא עוד כשבוע יקבלו המבקשים את האישור הסופי אז למה היה דחוף להרוס כ"כ בבהילות בניגוד לכל אנשי העירייה למעט מי שצויין לעיל? כנראה שיש עוד דברים (טובות הנאה) שאין לנו מושג מה הם, הייתי של וראיתי רוע וצביעות שאומר דרשני!!!!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-05-2007, 00:58
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
צביליך, אני מבין שאתה בכוח מנסה לחולל פרובוקציות עם התגובות הלא רלוונטיות שלך...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי צביליך שמתחילה ב "אני דווקא בעד"

אבל גם לסבלנות כלפיך כאיש שעמדגותיו סובלות מייצוג חסר כאן בפורום, יש גבול.
אם יש לך ביקורת על ההנהלה פה, הפנה אותה להיכן שצריך (תיבות הפניות מופיעה בלינק "צור
קשר"), ושם אתה רשאי לשפוך מררת לבך על העוולות והמחדלים של הנהלת הפורום הזה.
בכל מקרה, לא אתה מגדיר מהו סקופ ומהי חדשה, אלא העובדות מגדירות אותן.
הידיעה הזו על הריסת בית אמנם לא מנוסחת בלשון עיתונאית, אבל למרבה הצער כך גם הרבה
כתבות מווינט, וואלה ודומיהם...
הסיפור על הריסת תקרות ברובע היהודי הוא חדשה, גם בגלל ההקשר האקטואלי (הרובע היהודי
זו שכונה באזור רגיש, מה לעשות), וגם בגלל החידוש המרענן של הריסת מבנים בי-ם (בה
נבנים בכל שנה מאות מבנים בלתי חוקיים).

בכל מקרה, הפרובוקציות שלך הגיעו בשעה לא כ"כ טובה אל הקו האדום. אם אתה מעוניין להמשיך
בהן, אתה מוזמן להתעלם מהבקשה ממך לחדול מהן (ואז תיחסם). אתה מעוניין להמשיך לכתוב פה,
אנא נהג כמו רוב הגולשים, ועשה מאמץ להיות ענייני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:27

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר