
11-05-2007, 07:24
|
|
חסום
|
|
חבר מתאריך: 26.05.06
הודעות: 165
|
|
|
מחקר: מהו הרצח המושלם?
יום רביעי, 9 במאי 2007, 21:10 מאת: מערכת וואלה!
רופאים פתולוגים בודקים איך ניתן להערים על הבדיקות הקיימות מומחי זיהוי פלילי בריטים בוחנים כלי נשק, זירות רצח וגופות נרצחים בכדי למצוא מה נדרש לביצוע רצח ללא עקבות. לידיעת אגתה כריסטי
http://news.walla.co.il/?w=//1104325
מומחי זיהוי פלילי בריטים חוקרים בשאלה שמעסיקה קרימינולוגים, עבריינים, בלשים וסופרים כבר מאות שנים. ב- BBC דווח, כי מחקר שנערך בימים אלה במשטרת בריטניה בוחן איך ניתן לבצע רצח מושלם.
המחקר מבוצע על ידי מדענים מומחים לזיהוי פלילי, בסיוע פתולוגים, בלשים וגם רוצחים, והוא מתרכז בחקר הגוף - הראייה המשמעותית ביותר בכל מקרה רצח. רופאים פתולוגים בודקים איך ניתן להערים על הבדיקות הקיימות, להעלים ראיות פיזיות של הרוצח, ולטשטש ראיות על גוף הנרצח, כמו שיבוש הבדיקה הקובעת את זמן המוות.
המחקר מנסה גם להתחקות אחר כלי הרצח המושלם. נראה, שכלי הנשק המועדף של סופרת המתח אגתה כריסטי – רעל – הוא כלי הנשק הבטוח ביותר לרוצח. הוא אינו משאיר סימנים, ובדרך כלל הקורבן לא מבין מה מתרחש, ולא משאיר רמזים לפשע.
כמה עצות מבית עשה ועל תעשה לנציגי ארגונים חשאיים בפורום :
1. כדאי להימנע משימוש בסרטי וידאו, גם אם העריכה נראית מקצועית.
2. להימנע בכל מחיר מצילומי רנטגן של הקורבן, הם עלולים להפוך לסיוט של הרוצחים. אם בכל זאת בוצע צילום, חובה להעלימו בהקדם.
3. יש לדאוג לנציגות מכובדת במערכות המשפט ובמערכות העיתונים. שופטים מן העליון עדיפים.
4. חובה לשתול בכל אמצעי התקשורת טוקבקים שיהפכו כל גילוי אפשרי לבדיחה הזויה.
בהצלחה!
תמונת המחשה: צילום רנטגן אחד וכל המאמץ יורד לטמיון באופן בלתי הפיך. ישנן ראיות שצריך להשמיד באופן מיידי, אחרת גם השופט/ת העליון ביותר לא יועיל ואפילו עלול להסתבך בעצמו, וכל הגירסה שנתפרה תתמוטט כמגדל קלפים.

נערך לאחרונה ע"י שמפניה בתאריך 11-05-2007 בשעה 07:38.
|