13-05-2007, 15:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.05.04
|
|
|
עכשיו גם ראיון צנחנים לא נותנים לי
דפקו אותי מכל כיוון אפשרי... הנה הסיפור שלי.
ביום סיירות קיבלתי חובלים. לאחר התבאסות רבה החלטתי ללכת על זה בשביל הראיון אגוז וצנחנים שבסוף. לאחר כמה בעיות בדרך הגעתי לגיבוש שאותו עברתי וגם התקבלתי... החלטתי לחתום ויתור על הקורס, לעבור גיבוש צוללות ולעשות ראיון אגוז. את גיבוש הצוללות קבעו על הבגרות שלי בחיבור. אחרי הרבה תלאות ונסינות למצוא מישהו שיקשיב הצלחתי (ביחד עם שאר הנדפקים) לדחות את הגיבוש ליוני ככה שאת הגיבוש אני אעשה עם המאותרים צדדית. הבעיה היא שאפילו הגיבוש הזה נופל על בגרות (כן כן, עוד בגרות חובה.. בספרות!). אז החלטתי לוותר על אגוז וללכת לצנחנים... התקשרתי היום למדור סיירות. הבחור (לא יודע מה קרה לו... הוא היה נחמד, הקשיב וממש נראה כאילו אכפת לו! אולי הוא חדש שם או משהו...) אמר שנגמרו הראיונות צנחנים לגיוס אוגוסט ושאם אני רוצה אני יכול לעשות ראיון אבל להתגייס במרץ. שאלתי אותו מה קורה עם כל אלה שעשו גיבוש צוללות וראיון אגוז... הוא ענה שהם מקבלים ראיון באוקטובר ומתגייסים בנובמבר. אמרתי לו "סבבה, אז למה אני לא יכול לעשות איתם?" הוא ענה "כי ככה זה. הם עשו דרך ארוכה ממך אז להם מגיע שלא ידחו עד כדי כך..." קיצר, דפקו אותי כי אפילו ראיון צנחנים אני לא יכול לעשות.
ולחשוב שהלכתי ליום סיירות שאני לא בכושר וקצת חולה רק כדי שהגיוס שלי לא ידחה למרץ...
עכשיו רק הפחד שלי זה שאם אני אוותר על הכל, לא יקחו אותי אפילו לנח"ל (סימנתי נח"ל-גולני-גבעתי) כי כבר מילאו את המכסות לגיוס אוגוסט.
|