לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-05-2007, 22:00
  buia buia אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.05
שלח הודעה דרך ICQ אל buia שלח הודעה דרך MSN אל buia
לא בעיה להגיע לתפקיד הזה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NSH שמתחילה ב "שאלה על אבטחת מתקנים - איך מגיעים, תנאים וכו'."

יש בתפקיד את הדברים היותר טובים והפחות טובים.
אתה עושה שירות של רק שנתיים,שבוע שבוע(5-9) כשאתה יכול אפילו להשיג שה-5 יהיו יומיות.
אבל תסתכל על זה מהצד השני-זה תפקיד משעמם בטירוף,אין משהו מלהיב בלהיות מאבטח מתקנים.אין לך בעצם תחושת סיפוק כל השירות.
בנוסף,אתה יכול ליפול בבסיס שהוא מאוד רחוק מהבית שלך(יש לי חברים שמשרתים בצפת כשהם מהמרכז),אבל יש לי גם חברים שמשרתים בקריה.

לגבי המשק"ית ת"ש-
כל חייל שעובר קליטה בבסיס מסויים,עובר קליטה גם אצל המשקי"ת ת"ש.מה גם שאתה יכול לבקש שיחה עם המשק"ית ת"ש.
באור אחוות לוחמים."

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-05-2007, 22:39
  הפילדמרשל הפילדמרשל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NSH שמתחילה ב "שאלה על אבטחת מתקנים - איך מגיעים, תנאים וכו'."

יש תפקיד שתפור אליך!

הוא נקרא מש"ק הגנ"ק בחה"א. אתה בעצם עובר קורס מ"כים מיד אחרי הטירונות (שהיא 03 מורחבת), ומשרת בתור מפקד בגף הגנ"ק בחה"א שבו נמצאים כל מאבטחי המתקנים וכו'.
מאבטח מתקנים זה תפקיד לא לבעלי קב"א גבוהה בלשון המעטה, אבל מש"ק הגנ"ק כן.
כמובן שאין לך בתפקיד הזה יציאות כמו של המאבטחים ואת קיצור השירות. זה קורס שמגיעים אליו בנים יחידים שבוזים בלי חתימה, כי הוא טיפה משלב אופי קרבי (סה"כ אתה מוכשר 06 פיקודי, ומסתובב עם נשק כל השירות).

"הכשלון האמיתי הוא לא לנסות"

ואני בכלל שואל: נוב' 06 - מתי נקבל כבוד?

ישן 22-05-2007, 12:11
  הפילדמרשל הפילדמרשל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי NSH שמתחילה ב "את כל העניין עם אבטחת מתקנים..."

טוב, בוא אני אסביר לך את זה בצורה ישירה:
אבטחת מתקנים זה המקצוע הכי נמוך שיש בצה"ל, אין יותר נמוך ממנו, נקודה. זה מקצוע לאנשים שלא רוצים לעשות צבא, ובנוסף יש להם את הנתונים הכי נמוכים בצה"ל.
אין לי מושג למה אתה רוצה אותו. מה שהם עושים זה שמירות 4-8 במגדלים/ש.ג./מתקנים חיוניים. הם לא מאבטחים כמו מאבטחים בשב"כ או משהו, הם עושים שמירות כמו בטירונות רק כל השירות.
לא ייתנו לך את זה גם אם תרצה, כי זה מקצוע לאוכ' אחרת, שמיועדת לזה מראש.

איך להגיע להיות מש"ק הגנ"ק? זה תפקיד שיש רק בחה"א ואתה מתגייס אליו יעודית כמו בגיוס קרבי. הגיוס אליו דומה לגיוס למ"כים של מג"ל, ונערך במחזורי הגיוס הקרביים. תתקשר ללשכ"ג ותבקש להיות בזה, נראה לי שייתנו לך. לא דורש מיון מקדים. זה נקרא "מ"כים חה"א" כי בסוף הקורס ניתן להיות גם מ"כ טירונים בחה"א. זה לא קשור לשיחה עם מש"קית ת"ש בטירונות, שכן אתה מתגייס לטירונות מיוחדת של חה"א שנמשכת 3 חודש... ובלי שום קשר כל חיל רואה ביום הראשון בטירונות מש"קית ת"ש.

"הכשלון האמיתי הוא לא לנסות"

ואני בכלל שואל: נוב' 06 - מתי נקבל כבוד?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר