לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-05-2007, 10:59
צלמית המשתמש של נץ כחול
  נץ כחול נץ כחול אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.04.06
שלח הודעה דרך ICQ אל נץ כחול
אין לך מה להיות מופתע...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tal53 שמתחילה ב "הערה לשיפור: אני מציע שYNET יעבירו לחמאס את מפת הכיסוי של הנאוטילוס ו...."

הרי זה ידוע שארגוני הטרור ניזונים בעיקר מאתרי התקשורת השונים והמדיה בארץ,במלחמת לבנון השניה לפחות 3אתרים מרכזיים היו רושמים כל הזמן את מיקומי הפגיעות,וככה עזרו לחיזבאללה לדייק יותר עם הפגיעות-וחבל שככה.

אני בכל אופן מפנה אצבע מאשימה לצנזורה ואגף אבטחת המידע בצה"ל,כי רק להם יש את הכוח למנוע את הדברים הללו,ואם שום דבר לא קורה אז החגיגה נמשכת,אם YNET היו יכולים הם גם היו מביאים תמונות לווין מדויקות של כל בית שנפגע,ומה הטווח מעזה וכ'ו וכ'ו-עצוב.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-05-2007, 11:28
  משתמש זכר Soloavia Soloavia אינו מחובר  
צחי בן עמי לתחום התעופה הצבאית, חיל האויר ותולדותיו

חבר מתאריך: 17.10.04
ועוד נקודה למחשבה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tal53 שמתחילה ב "הערה לשיפור: אני מציע שYNET יעבירו לחמאס את מפת הכיסוי של הנאוטילוס ו...."

לאחר תחקור התנהלות התקשורת בעקבות הארועים בלבנון - הצהיר גורם בטחוני שאין כל משמעות לדיווח מקום הנפילה - מאחר שהנשק הרקיטי אינו מדוייק מספיק על מנת לשחזר הצלחות, ולכן גם אושרו הפרטים לפרסום ע"י הצנזורה.

הדבר היחיד עליו הקפידה הצנזורה, וגם התקשורת נמנעה מלדווח עליו - מקרים בהם נפלו הרקטות בים. על אילו לא דווח, וכל ידיעה בנושא - נפסלה לפרסום.

להזכירכם - מדיניות דומה היתה גם במלחמת המפרץ.

איני יודע עד כמה ההערכה הזו מבוססת, אבל זו בהחלט נקודה למחשבה לכל ה"מתעצבנים".

ישן 25-05-2007, 16:57
  משתמש זכר Soloavia Soloavia אינו מחובר  
צחי בן עמי לתחום התעופה הצבאית, חיל האויר ותולדותיו

חבר מתאריך: 17.10.04
צריך לעשות אבחנה בין טיל מדוייק לרקטה אופטימית
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי נץ כחול שמתחילה ב "אהה וואלה?"

הרקטות של הפלסטינאים אינן מדוייקות - רחוק מזה - הן מונעות במידה רבה של מזל וטכנולוגיה. זכור לנו על מקרים בהם רקטות נפלו בשטח הפלסטינאי בגלל שסטו מנתיבן, או שפשוט התפוצצו על המשגר.

אם צה"ל אינו מודאג מירי רקטות תעשייתיות כגון הרקטות שירה החיזבאללה - בטענה שלא ניתן לשגר פעמיים לאותו מקום בשל רמת דיוק נמוכה - קל וחומר לגבי רקטות פלסטינאיות "חובבניות".

אם הגישה הזו רווחת בקרב אנשי מקצוע, שחרדים לגורל תושבי המדינה לפחות (אם לא יותר) מחברי הפורום הזה - אז אולי יש בזה משהו...

ישן 26-05-2007, 15:46
  עין טרמית עין טרמית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.07
יש בעיה למנוע פרסום...

אני באופן עקרוני בעד האפלה מוחלטת בנושא הקאסמים.אחד ההישגים הגדולים של החמאס זה הצפייה בתקשורת הישראלית משדרת בהלה ומראות של בכי ואנדרלמוסיה בשדרות.התמונות האלו משרתות את החמאס בזירה הפנים פלסטינית:לאמור,תראו מה אנחנו עושים ליהודים ,אף אחד אחר לא עושה כלום רק אנחנו עושים..כלומר לא רק שיש לארגון מוטיבציה להמשיך בפעולות בשל ההשפעה הפוליטית התמונות משמשות להפקת לקחים.
הועלו כאן טענות לגבי נשק רקטי וכו.מה בדבר צילום של מקום הפגיעה והמכתשים שנוצרו?
נוצר כאן טקס לאחר שיגורי קאסאמים..מצטלם איזה שוטר עם מה שנותר מהרקטה..כל דבר כזה מסייע להפקת לקחים ולייעול.
מצד שני אם לא ישדרו את התמונות משדרות ,לא יווצר על הממשלה לחץ לפעולה וזה מה שמעוות ..ממשלה שמפרים את ריבונותה בצורה הבוטה ביותר לא פועלת ומוכנה לקבל ירי משך שש שנים ללא תגובה הולמת..
אז אם הבחירה היא בין שידור התמונות ו"עזרה" בטיווח, לבין הנעת הממשלה לפעולה רצינית..אני בעד שידור התמונות..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:22

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר