לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-05-2007, 20:18
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי llDaniel שמתחילה ב "אכן אני גאה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי llDaniel
שאני עושה שנת שירות , ואני גם גאה בעצמי שעברתי ירפא ב' ויש לי באוקטובר גיבוש
ויכול להיות שאחרי הגיבוש גם אני אהיה מיועד לקורס
אבל מה שכן אני לא אביא הערות שנשמעות מתנשאות רק כדי להעיד על גאוותי ולפגוע בגאוותם של האחרים.

בינתיים זה מה שאתה עושה.
"אתה מרגיש גאווה כה גדולה ליחידות שכן "מגיע" שיהיו להן כנפיים בסמל
אך ורק משום שאתה פרח טיס נוכחי או פרק טיס בעתיד..."

זה לא הערה מתנשאת?

אני כתבתי רק שלדעתי אין סיבה שבסיכת ש.ש יהיו כנפיים, עד כמה שזכור לי בכלל לא כתבתי שומדבר בקשר לעצם צורך קיומה של הסיכה, רק לפרט הטכני הזה.
אתה החלטת לקפוץ עליי וקבעת שאני מתנשא בגלל שאני מיועד למקום מסוים למרות שבין זה לבין ההערה שלי אין שום קשר. ושוב, אני לא רואה שום סיבה למה אני לא צריך להיות גאה בזה. להיות גאה בעצמך וביחידה שלך (זה עדיין לא בדיוק היחידה שלי, אבל אתה מבין את הכוונה) לא הופך אותך לסנוב.

אתה זה שמתנשא פה, אתה מרגיש אצילי בגלל שאתה כביכול שומר על "צניעות".

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-05-2007, 20:27
  llDaniel llDaniel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.05.07
אהבתי את כיוון המחשבה שלך
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Dean שמתחילה ב "[QUOTE=llDaniel]שאני עושה שנת..."

מנסה להפוך את היוצרות ולהוציא אותי כמתנשא...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dean
שנת שירות מוטסת? מה הקשר של הכנפיים? ו"לכל יחידה יש כנפיים בסיכה" זה לא תשובה, כי גם להם אין שום סיבה שיהיה כנפיים.

אז לא,שנת השירות היא לא מוטסת.
ברוב המוחלט של יחידות צהל יש כנפיים , לא אני ולא אתה יודעים למה איך וכמה אבל כנראה שיש שיקולים או שסתם זה היה נראה להם יפה אז הם יצרו ככה את הסיכה..

בא לפה בן אדם שעושה שנת שירות עם הצעה ....
הוא ביקש לדעת מה אנשי הפורום חושבים על ההצעה בכללותה...ואם בא להם להוסיף הערה אז תפדאל
אבל אתה..למה שתפרגן...למה....פשוט תעביר ביקורת בונה על הסמל עם איזה חצי אף למעלה...
כאילו בשביל מה רשמת את ההודעה הזאת? סתם כדי לעשות לו רע על הלב?

נערך לאחרונה ע"י llDaniel בתאריך 26-05-2007 בשעה 20:32.
ישן 26-05-2007, 20:46
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי llDaniel שמתחילה ב "אהבתי את כיוון המחשבה שלך"

ציטוט:
מנסה להפוך את היוצרות ולהוציא אותי כמתנשא...

אני לא מנסה להפוך שום דבר. אתה זה שהחלטת שאני עם חצי אף למעלה.

ציטוט:
אז לא,שנת השירות היא לא מוטסת.
ברוב המוחלט של יחידות צהל יש כנפיים , לא אני ולא אתה יודעים למה איך וכמה אבל כנראה שיש שיקולים או שסתם זה היה נראה להם יפה אז הם יצרו ככה את הסיכה..

וואלה נחמד שהחלטת להתעלם לחלוטין מעוד חצי הודעה שלי. אמרתי שזה לא ריאלי שסיכות עם כנפיים יהיו רק למערכים שקשורים לטיסה, בגלל שכבר יש מלא סיכות כאלה שלא עומדות בזה. ואז הוספתי שאם כבר, אז שכנפיים יהיו רק למערכים הלוחמים, אבל אתה החלטת להתעלם מהחלק הזה של ההודעה ולהגיב למה שהיה לך נוח.

ציטוט:
בא לפה בן אדם שעושה שנת שירות עם הצעה ....
הוא ביקש לדעת מה אנשי הפורום חושבים על ההצעה בכללותה...ואם בא להם להוסיף הערה אז תפדאל.

אני אחזור על זה שוב, לא אמרתי שום דבר על צורך קיום הסיכה. לא עשיתי שנת שירות ככה שמבחינתי אין לי בכלל זכות להגיד אם צריך שתהיה כזאת סיכה או לא, ובגלל זה לא אמרתי. אני הגבתי על הפן העיצובי של הסיכה בלבד.
ציטוט:
אבל אתה..למה שתפרגן...למה....פשוט תעביר ביקורת בונה על הסמל עם איזה חצי אף למעלה...

מסכים חלקית עם החלק הזה של ההודעה, כן, זאת ביקורת בונה כמו שאמרת ואולי באמת הייתי עם חצי אף למעלה אבל זה רק כי אני מצונן.
ציטוט:
כאילו בשביל מה רשמת את ההודעה הזאת? סתם כדי לעשות לו רע על הלב?

רשמתי את זה כי לדעתי אין שום קשר בין השנת שירות לסיכה עם כנפיים, זה פשוט נהיה טרנד לשים כנפיים בכל סיכה, ושוב אני חוזר ואומר שאני לא מבין איך קישרת בין זה לבין זה שאני כביכול מתנשא בגלל שהתקבלתי למקום כלשהו, מה הקשר בכלל?
ובקשר לרע על הלב, בינתיים אתה היחיד שהפריעה לו ההודעה שלי, ובכלל להבא תדע שזה פורום וצריך לדעת לקבל תגובות מכל הסוגים, לא רק כאלה שבא לך לשמוע.

ואני אגיד את זה שוב, למה שאני לא אהיה גאה במקום שאולי יהיה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי? אני לא מבין מה רע בגאוות יחידה, ואיך לעזאזל זה הופך אותי למתנשא.

ישן 28-05-2007, 02:57
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי klingo17 שמתחילה ב "אלה באמת קצת מוגזמים...אבל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי klingo17
אלה באמת קצת מוגזמים...אבל תסכים איתי שלפחות ללוחמים שעברו קורס צניחה, בנוסף לכנפיצניחה יהיה בסמל סוג של כנפיים, זה לגיטימי....

אני לא רואה כ"כ סיבה למה שבנוסף לכנפי הצניחה יהיו כנפיים בסיכת יחידה, אז אני מצטער אבל אני לא מסכים.
אבל כמו שכבר אמרתי, יש הרבה יחידות עם כנפיים בסיכה וזה מזמן מזמן לא בלעדי ליחידות מוטסות\צונחות\דוהות, לכן זה לא כ"כ רלוונטי אם לאפשר רק ליחידות שצונחות, כי זה כבר סתם להתווכח על קטנות. אם כבר אז רק למערך הלוחם, שהכנפיים ייצגו איזושהי "יוקרה" שתישאר אצל הלוחמים, כי גם ככה הם לא מקבלים כמעט שום ההערכה אמיתית, אז לפחות שישאירו את הדברים הקטנים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:15

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר