07-03-2005, 23:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.02.05
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי 669 The Best
ככה שלום רציתי לשאול בבקשה בקשר לי קב"א 54
וד"פר 70 פרופיל 97 גובה 181 ומשקל 65
אני ספורטי מצטיין הייתי משחק כדורגל הרבה שנים !
ובין האצנים הטובים בגוש דן לשעבר ..
אבל הלימודים שלי הם בסדר אבל הם ממוצא 80 בערך בלי יותר מידי השקעה ו3 יחידות במתמטיקה
מה אני צריך בשביל להצליח ?
והאם הלימודים יפריעו לזה?
אני מאוד השמח לשמוע דעה והכל כי זה מאוד חשוב בשבילי !!
תודה רבה רבה דודי
|
אוקיי שמע,
כבר משני מקומות ידוע לי שכבר מלפני כמה מחזורים חיל האויר לוקח מבין אלו שעברו את המיונים (ירפ"א) את תלמידי 5 יחידות מתמטיקה ומצטייני 4 (מעל 90 אם אני לא טועה).
זה מה שאמרו הפסיכולוג בירפ"א ב', בפעם השנייה (ערערתי משום שחשבתי שלא הלך לי הראיון הראשון, אז בשני בעצם הוא אמר לי שהכל הלך טוב מאוד יחסית, אבל יש את ההעדפה שציינתי למעלה..), וחבר של אבא שלי, מפקד בחיל.
אז המלצה שלי, אל תילחץ - תעבור את המבחנים על הצד הטוב ביותר, הבנתי משניהם שאם תוצאות המבחנים טובות מאוד והראיון טוב יש מצב לעבור!
בהצלחה בהצלחה
עריכה- אה גם שאלת מה צריך כדי להצליח?
מוטיבציה להתגייס לחיל אויר (והרבה מאוד!), תיהיה מרוכז מאוד במבחנים הממוחשבים (תישן הרבה לפני, תאכל טוב באותו בוקר, תיהיה טיפ-טופ). בסימולטור בירפ"א א' חלק ב'- אל תאבד ריכוז! למרות שהכל חוזר על עצמו הרבה מאוד פעמים, אל תאבד פוקוס, תעביר לעצמך מחשבה בראש שכל פעם, כל מבחן אתה תנסה לעבור אותו הכי טוב שאפשר, שתשתפר כל נסיון!
בראיון עצמו רק תיהיה אתה, אל תתרגש, זה שטויות, למרות שהחלק עם הפסיכולוג הוא לא ממש קובע (תתפלא, 90% סיכויים שאם אתה לא עובר ירפ"א ב' זה לא בגלל הפסיכולוג!, אלא אם אתה צועק עליו שאתה פאוור ריינג'ר או משהו... , אם אתה יודע שאין לך בעיה רפואית ספציפית (בעיקר ראייה/שמיעה) אז אתה מסודר.
שוב, בהצלחה !!
נערך לאחרונה ע"י Jaood בתאריך 07-03-2005 בשעה 23:59.
|