לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2007, 19:45
  אודי .מ אודי .מ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avirano שמתחילה ב "גאמא"

אני חיכיתי מספר שבועות אחרי מילוי השאלון.
אחרי זה אתה מוזמן לבית השיריון להסבר על המסלול + מבחן שכולל בתוכו שאלונים בנושאים שונים.
במידה ואתה תעבור, יזמינו אותך לראיונות מקצועיים [שאלות בתחומים שבהם בלטת במבחנים + תחומים שאתה מציין שאתה למדת וכו'], יזמינו גם לראיונות אישיותיים בלבד [פסיכולוג וכאלה] ששם אתה תדבר על עצמך.

לרוב, יהיה מספר לא קטן של ראיונות, ויהיה לך גם תחקיר בטחוני.

בגאמא יש 4 מסלולים,
כל אחד בתחום שונה ויש לו דרישות שונות.
בהתאם למבחנים הראשוניים שעשית, יתאימו לך מסלול על פי הידע שלך, ותתמיין אליו.

הרמה מאוד גבוהה, אתה תפגוש שם חבר'ה שיודעים פסקל\C ואתה תפגוש כאלו שיש להם תעודות של ג'ון ברייס, תארים שונים ויש להם ידע רב.

לדעתי, מה שצריך זה להתמקד בנושא כלשהו, ולהתמקצע בו כמה שיותר.
לפי מה שאני הבנתי מהמיונים שלי, הם לא מחפשים מישהו שיודע המון שפות שונות, אלא אחד שיודע שפה או שתיים ברמה גבוהה מאוד! ואם יש לו ידע נוסף זה רק בונוס.

שיהיה לך בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2007, 20:55
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי def11 שמתחילה ב "זה שמעליך צודק. אחוז לא קטן..."

מתוך ה150-200 שהיו בבית השריון איתי באותו היום 10-15 עברו, זה משהו כמו 10%, קצת פחות. או שהיה לי מחזור גרוע, או שאני לא יודע מה.
בהחלט שאם יש לך את זה זה מספיק, רק שלרוב אם יש לך את זה אתה גם מתעניין בתחום הידע שלך גדול יותר מידע בית סיפרי.

מישל, בתור בחורה שלא ידעה כלום על גאמא לפני פחות מחודש ושיגעה לי את השכל בפרטי על מה עושים במסלול שאת ממויינת אליו ובמצב שאת לא יודעת כלום על שאר המסלולים ועל המסלול שלך, יש לך הרבה חוצפה...
שאלון הC# נמצא ביחד עם שאלון הC++ והC - ככה היה לי לפני כשנה.
לא שמעתי? עשיתי את המבחנים הללו...

תרצה או לא תרצה, JAVA לא מקבל עדיפות כמו C#. גאמא עובד ברובו סביב .NET או במילים אחרות C#.

נערך לאחרונה ע"י Hydra בתאריך 02-06-2007 בשעה 20:58.
ישן 02-06-2007, 21:15
  Hydra Hydra אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי def11 שמתחילה ב "חחחח נשמע לי מוזר שהכרת את כל..."

המטרה הכללית בגאמא היא תגיע עם ידע קודם מוחלט ואחרי הזמן הקצר ביותר תוכל לעבור.
אני יודע JAVA ובC# ולמרות ששתי השפות מונחות עצמים קיים הבדל מסיבי, אחת Java ואחת .NET. הפרייוורק של דוט נט שונה לחלוטין ודרך העבודה בו שונה. קיימים משתנים, פונקציות מובנות ועוד ועוד אשר לא קיימות בJAVA ולהפך. המעבר ברמה הבסיסית קצר, אך בכדי להגיע לתכנות ברמה גבוהה נדרש הרבה יותר מזה.

אני לא יודע כמה מישל יודעת, אבל מישל בהחלט לא יודעת להגיב בכבוד, בייחוד לא לאדם שהיא קיבלה ממנו עזרה.

תתפלא, אחרי שגמרתי את המבחן היינו כולם בחוץ והיה מלא זמן הפסקה אז עשינו רשימת קשר ענקית ככה אני יודע מי עבר ומי לא (יש יותר מדי זמן בשביל המבחן הזה :\).

ואם יורשה לי: GOAL !!!!!

ישן 02-06-2007, 23:14
  michelle15g michelle15g אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "לנו אמרו שרובנו לא יעברו +..."

מעניין איך את הידע שלי צברתי דווקא כשלא היה לי שום קשר איתם. על גאמא שמעתי גם כשאתה שמעת ואולי לפני. אני רק מנסה להגיד לך לא להגיב בעניינים שאתה לא זוכר. 150 איש לא היו באותו מקום ביום המבחנים אלא אם כן לא עשית אותם בתל אביב ואז אני לא יכולה להגיב. (אם אתה לא מאמין פשוט תלך לשם ותספור את הכיסאות). ראיתי חלק מהתגובות שלך באשכולות נוספים ונמנעתי מלהגיב כמה פעמים למרות שרציתי. בתור מישהו שמתמיין לפרוייקט אתה לא יודע הכל. וסביר להניח שאתה לא יודע לאיזה מסלול אני מועמדת (כן מועמדת- הגיוס לא כל כך קרוב ובכל זאת לא נראה לי שהפילו אותי כמו שכבר ציינת).
חבל שסתם תרשום דברים שאתה לא יודע. (אם היית בעניינים היית גם יודע שכבר לא תעשה טירונות בגלילות - הסבר רק בפרטי)
ישן 02-06-2007, 23:52
  bla27 bla27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
Hydra יש משהו קטן שאתה לא מבין.
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "מתוך ה150-200 שהיו בבית..."

במסלולים בהם יש קורס, הקורס בטח עובר על ההבדלים הלא בסיסיים שסיפרת עליהם אני מניח.

אבל זה לא משנה. בכל מקום גם אם אין קורס יש OJT.. זאת אומרת שהבן אדם צריך ללמוד לעבוד במקום והוא לא בדיוק עוזר אלא רק לומד למשך זמן מה. אני לא רואה סיבה שזה לא יכול לכלול לימוד c# .

אם בא אליהם מישהו עם מלא מלא ניסיון ב- Java ורקורד מדהים (ואני נותן דוגמא קיצונית כדי להמחיש) נראה לך שהם יעדיפו בן אדם שיודע c/c++ ברמה בסיסית? זה לא הגיוני וגם אם תגיד לי שזה מה שאמרו לך אני פשוט לא אאמין.

לא בכל מסלול ולא לכל בן אדם שלוקחים לשם יש ניסיון מטורף, לרוב או לכולם (ולכולם זה מה שאמור להיות) יש ידע רב יותר בהרבה מבית ספר מן הסתם.. אבל המרחק בין זה לתותח בכל זאת גדול.

אז תחשוב שאם בא אליהם איזה תותח שתכנת ב- Java ולא ראה בצורך לעבור ל- .net(כמו חלק גדול מהמתכנתים בעולם שעובדים גם היום בג'אווה). הבן אדם מכיר את השפה לעומק ועשה פרוייקטים יפים מאוד. לא יקחו אותו? יקחו מישהו אחר ברמה הרבה יותר נמוכה רק בגלל שהוא יודע c#?

אה ובראיון הראשון שלי הייתה איזו אי הבנה והמראיין קיבל את הרושם לפני הראיון (למרות שעניתי על שאלון c#) שאני יודע java והוא בא לשאול אותי על זה.

שמע כמו שאמרתי גם אם אין קורס אתה לא תהיה פרודוקטיבי שתגיע לשם למשך זמן מה, גם אם הם עובדים ב- c# ואתה יודע, יש OJT. אני באמת לא מאמין שיש קשר לשפה. הם מחפשים מלש"בים עם ידע נרחב וניסיון במחשבים, לא ידע נרחב וניסיון ב- c/c++/c# בלבד. ואני לא מאמין שהשאר זה רק פלוס, תוך חודש מקסימום בן אדם שיודע Java יכול ללמוד c# וההפך.
ישן 05-06-2007, 20:44
  ^NoX ^NoX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.05
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "מתוך ה150-200 שהיו בבית..."

Hydra,
בנוגע למשפט הזה "גאמא עובד ברובו סביב .NET או במילים אחרות C#", אתה כמובן טועה.
בשביל לדעת את הנתון הזה, אדם צריך לדעת:

1. כמה אנשים משרתים במסלולי פרוייקט גאמא.
2. באילו שפות משתמשים במסלולי פרוייקט גאמא.
3. עבור כל אחד מהאנשים האלו; כמה מהקוד שהוא כתב בפרוייקט נכתב בשפת סישארפ וכמה מהקוד נכתב בשפות אחרות.

לאחר מכן, לוקחים את כל הנתונים האלו ואוספים אותם לידי סיכום שמגיע לידי ביטוי במשפט שלך.
מכיוון שאתה:
1. מלש"ב מסכן שלא יודע כלום בקשר לחיל המודיעין, פרוייקט גאמא, ובכלל, בקשר לכל דבר אחר.
2. שקרן פתולוגי
3. חושב שזה ששיחקת CS (ו/או משחקי רשת אחרים) בשנים האחרונות מקנה לך יתרון כלשהו על מועמדים אחרים בתחום של פיתוח תוכנה

אני ממליץ לך להוריד פרופיל דחוף ולהתחיל להרגע.
עוד מילה אחת שלך שלא מוצאת חן בעיני, אני מפרסם פה את השיחה שהייתה לנו בפרטי. אני מניח שאנשים ישמחו לשמוע את הסיפור על איך התקבלת לתפקיד מפקד צוות פיתוח בפרוייקט גאמא ללא הכשרה פורמלית מוקדמת.
ישן 05-06-2007, 20:55
  Hydra Hydra אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי ^NoX שמתחילה ב "Hydra, בנוגע למשפט הזה "גאמא..."

דווח והועבר למנהלת הפורום חתולים.
כל מה שאוכל להגיב לך - אתה בעצמך מלש"ב שאפילו לא התקבל לגאמא ונזרק בשלב התחלתי.
אני יכול להגיד לך מה היה בפרטי:
אתה שואל אותי לאיפה התקבלתי ומה תאריך הגיוס שלי. אני אומר לך את התאריך - ה15 ליולי ואומר לך ששם המסלול הוא משהו שאני לא יכול להגיד (מן הסתם). אתה מקלל ומתלהם, אומר שאין גיוס גאמא בתאריך הזה וקובע בקולי קולות שיש רק שלושה מסלולים בגאמא ושלאחר בירורים שעשית אין כזה דבר בן אדם שעשה יותר מ5-6 ראיונות. כמובן שאת הבירורים עשית בתור מלש"ב חסר ידע שאפילו לא התקבל ועושה הרבה רוח כי הוא לא התקבל.
אחרי זה אני מביא לך תמונה שמוכיחה את התקבלותי (צילום מסך של אתר המודיעין + צינזור של שמות המסלולים כמובן כי אין לך את הסיווג הבטחוני ואסור לחשוף את שמות המסלולים). אתה עושה רבה רוח, מאשים אותי בהתקבלות לניקוי שירותים במודיעין אם אינני טועה.
לאחר מכן שולח לי הודעה מלאה קללות ואיומים, אני כמובן מתעלם מהבורות ולא מגיב. אתה מתעצבן, שולח אותה שוב, אני כמובן מתעלם ממך לחלוטין. זה עולה לך על העצבים ואתה מחליט להגיב פה ולנסות להוכיח גדולה וחוכמה

סורי גבר....

עריכה:
אהה וכמובן שאני לא מתכוון להגיב להודעה מלאת השטויות והשטנה שתגיב כאן, תשכח מזה, לילה טוב

נערך לאחרונה ע"י Hydra בתאריך 05-06-2007 בשעה 20:57.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:33

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר