את הסידרה הזאת בטח כולם מכירים, "סודי ביותר" על כמה יחידות מובחרות בצה"ל, הנה קטע על השייטת...בדקה 2:45 מופיע מפקד שייטת 13 לשעבר (אל"מ) ואופ, יש לו משקפי ראיה. חשבתי שצריך ראיה מושלמת כדי להיות לוחם שייטת 13?
הבן אדם גם סך הכל נראה די צעיר, זה ידוע שקיימת אפשרות לבעיות ראיה ככל שמתבגרים, אבל בגלל שהוא נראה לא מעל 45 (אם שואלים אותי גם לא מעל 40) זאת לא נראית לי הסיבה..
נו, אז מה הולך? הוא נהיה לוחם עם משקפיים או שחייב להיות שבגלל איזשהי בעיה כזו או אחרת היה צריך להתחיל להרכיב משקפיים בזמן השירות?
זה מה שאני אומר - אם המספר לא חרג בצורה משמעותית(הרבה מעל התקן לתפקיד) ברמה שהוא יכול להשאר לוחם (או טייס לא משנה) יעדיפו להשאיר אותו למרות הסטייה הקלה.... כי אחרי הכל הוא עבר מסלול ארוך וחבל לאבד אותו...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי REDRUM שמתחילה ב "השם שלו זה רם, לא? הוא לא..."
גם לדן חלוץ יש חתיכת מספר, אז מה ?!
בתחילת המיונים מתחשבים בזה שהמספר הולך וגדל , לכן הזמן והמספר הם מהווים גורם קבלה, ומתחשבים בהם ,
וכמו שנאמר, אני לא בטוח בדמי ימיו הוא היה עם ספר גדול .
עכשיו נתון מעניין - 99% מהאנשים נצרכים משקפיים בגיל 40 + .
אף אחד לא מכונה , הגוף האנושי מתכלה ונשחק עם השנים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי whoracle שמתחילה ב "משקפיים בשייטת (קטע ווידאו)"
שמעתי שבמר''י אחריי הגיבוש מחליקים מלא דברים וגם לחבר שלי שהתקבל החליקו על משהו שהיה לו באוזניים ..
מחליקים על מספר נמוך במשקפיים במר''י שאחריי הגיבוש ?
כן גם לי אמרו את זה, הפילו אותי במר"י על מספר בעין ימין, אז חשבתי ללכת ביום סיירות לבקש שייטת, כי בין היום סיירות לגיבוש אין מר"י אז חשבתי לנסות לעבור אז, ואם אני יעבור אני מקווה שיחליקו לי את זה