לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2007, 12:54
  uriel-k uriel-k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.06
מדור סיירות טועים מאיימים ומנתקים

אוקיי אז זה הולך ככה....קיבלתי מיון חובלים צוללות לפני איזה חודש...וכשהתקשרתי למדור סיירות אמרו לי שאם אני הולך לשם אז ויתרתי על יום סיירות. אמרתי סבבה, זאת המטרה שלי מיום סיירות אני מוותר. הלכתי למיונים לפני 4 ימים והתקבלתי לגיבוש. הייתי צריך לשלוח פקס כדי לדחות אותו כי הוא על הבגרות של בהיסטוריה והיום בבוקר התקשרו כדי לוודא ת'הגעה שלו. רבע שעה אחרי מתקשר אותו בחור משם לבשר לי שלא מגיע לי גיבוש בכלל ואני צריך ללכת ליום סיירות. אמרתי לו שזה לא היגוני כי קיבלתי מהם מיון ועשיתי והתקבלתי אז אין סיבה שאני לא אעשה תץ'גיבוש...אז הוא אמר שאני לא מאותר צדדי ויש לי אפשרות ליום סיירות אז זה בעצם טעות שלהם והם מצטערים. אז אני ממש ממש התעצבנתי ואז הוא אמר "תשמע אתה יכול ללמוד מזה גם" וזה עוד יותר חימם אותי...ואז הוא אמר לי "חבל" אמרתי לו "חבל שמדור סיירות לו עושים ת'עבודה שלהם כמו שצריך". ואז כמעט גזרתי את דיני בצה"ל. הוא אמר לי שעם התחצפות כזאת הוא תוך שנייה מעיף לי את כל המיונים שיש לי ואם אני מוציא עוד מילה אני בלי מיון וניתק.

אז מה שקרה זה ככה. עשיתי מיון שממש רציתי. התקבלתי. אמרו לי שזה תקף. כעסתי. רצו לבטל לי כל מיון שיש לי. ניתקו לי. יש לי לעשות יום סיירות ושוב מיון כדי להגיע למצב שאני "הייתי" בו עכשיו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2007, 13:38
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
אין לך יותר מדי מה לעשות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי uriel-k שמתחילה ב "מדור סיירות טועים מאיימים ומנתקים"

כי בכללי הם צודקים וטעויות קורות אל תשכחו כולם בני אדם.
אם מגיע לך יום סיירות לא מגיע לך מאותר צדדי נקודה, ככה זה היה וככה זה יהיה....
הם עשו טעות בזימון ואין מה לעשות טעויות קורות.

מזכיר לי סיפור של חבר שלי, הוא עבר יום סיירות קיבל מטכ"ל נפל בפסיכולוג ושלח ערעור בזמן שנשלח הערעור הוא קיבל זימון לגיבוש ולבדיקות הרפואיות, כמובן שאחר כך צלצלו אליו ואמרו לו שזה נשלח בטעות, עוד דוגמא לטעות של מדור סיירות.

אין מה לעשות אנשים טועים, חבל שזה על הגב שלנו.... אבל אין לך מה לריב איתם כי מה שלא תעשה אם מגיע לך יום סיירות לא מגיע לך מאותר צדדי....

שיהיה בהצלחה! תעשה יום סיירות כמו גדול ותקבל חובלים כמו גדול שיהיה בהצלחה!

אני לא התייחסתי לעניין עם הפקיד בכוונה, זה לא נוגע לנושא וההתנהגות שלהם ידועה...

ישן 04-06-2007, 13:50
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי uriel-k שמתחילה ב "מדור סיירות טועים מאיימים ומנתקים"

לאלו שאמרו פה לבקש את המספר אישי/מפקד...

ניסיתי את זה... עם יותר מפקיד חוצפן אחד... והמדיניות שלהם זה לתת שם פרטי בלבד... על כל דבר אחר הם עונים "זה לא רלוונטי". מה המספר אישי שלך? לא רלוונטי. מה הדרגה שלך? לא רלוונטי.

שמבקשים את המפקד אז או שהוא/היא לא פנויים או שהם לא נמצאים באותו רגע או ש"אין לי זכות לדבר איתם" או שמגיעים מקסימום לאיזשהו קצין שם (שמו ידוע אבל נעזוב את זה) שפשוט מאוד נותן גיבוי מלא לחייל שלו ובעצמו מדבר בצורה קצת פוגעת (מקצועית לפחות... אבל עדיין פוגעת).

ככה שעם מדור סיירות זה לא עובד. רק קבילה שמישהו יגיש תעבוד מולם וכדאי שמישהו יעשה את זה... נכון שהם עשו טעות וזה בסדר, אבל התנהגות הפקידים שם היא ממש עוברת את הגבול.
ישן 04-06-2007, 20:15
  dudidu_10 dudidu_10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.07

מעניין ...
ידוע לך במקרה השם של הבחור איתו דיברת (אפילו רק שם פרטי)? ואם לא אז לאיזה מספר חייגת ובאיזו שעה ?
בעקרון ממה שאני מכיר החבר'ה במדור הם אחלה אחד אחד שפיצים, כנראה שנפלת על אחד מהם בשעה שעבר עליו משהו או משהו כזה. אני מציע בשלב ראשון שלא תקח את זה אישית מדי . ראשית, כי כן - הוא יכול ברגע לבטל לך את המיון/זימון לגיבוש. ושנית - כי באמת שום דבר לא אישית נגדך.

אם בכל זאת זה ממש פגע בך כל העסק אז אתה מוזמן לפעול לפי מה שנראה לך לנכון. עצה אישית - אל.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר