לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2007, 13:45
צלמית המשתמש של shahaf_z
  shahaf_z shahaf_z אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
דחיית גיוס-תשובה שלילית

זה אשכול שפתחתי לפני כמה זמן פה בפורום

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=311611

אז שלחתי הרבה מאוד פקסים ושלחתי מלא בקשות דרך האתר..
היום שלחו לי מכתב שלא מאשרים לי את הדחייה לנובמבר.

בנתיים 90 אחוז שאני מתגייס לחטיבת כפיר שזה יוצא ב25 (אולי ישתנה).
יש לי בגרות במועד ב' מתמטיקה ב16. ועוד בגרות ב4. (כולם בחודש 7).

שבוע אחרי בגרות במתמטיקה להתגייס? זה ניראה לי קשה מאוד מבחינה נפשית...אין טיפת חופש וישר ממבחנים ובית ספר למשמעת צבאית זה ניראה לי גדול מדי.

עכשיו אני מאוד רוצה לדחות את הגיוס ולא בקטע של רק בקטע של "קצת חופש" אני באמת לא רואה את עצמי עוד חודש בצבא אני מרגיש שאני עוד לא מוכן לזה וחייב את הקצת חודשים האלה לנקות את הראש.. אני רוצה לטוס אני רוצה לעבוד לעשות משהו בחיים שלי קצת לפני הצבא..זה לא שאני הולך להיות ג'ובניק אני הולך לחטיבת חי"ר לשרת את צה"ל בלב שלם.

מה שאני שואל זה מה עוד אני יכול לעשות עוד? להתקשר ללשכת גיוס? למדור תנועה? אני כימעט וכבר התייאשתי...
יש לי סיכוי לדחות את הגיוס או שזה בלתי אפשרי ואין עם מי לדבר?

תודה רבה לעוזרים..זה ממש דחוף ואני ממש מודאג.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2007, 14:31
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "קרבי צריך יותר חופש ממני? אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
קרבי צריך יותר חופש ממני? אני מתגייס לתפקיד בבסיס סגור שבו אני אעבוד מ7:00 עד 22:00 כך ש, ששש....
ומה תגיד לטיס? לחיל הים שמתגייסים איתי? או למי שמתגייס ב16, ב17, ב18, ב19 וכך הלאה? כולם קרבי.

איפה אמרתי שקרבי צריך יותר חופש ממך? אל תכניס לי מילים לפה.
אמרתי שזכותו לרצות ולבקש חופש, אם לא יאשרו אז לא יאשרו, סה"כ לגיטימי לרצות לנוח בין הלימודים לגיוס, ועובדה שהיו דיבורים על דחיית כל גיוס יולי לאזור ספטמבר, ככה שהוא לא היחיד שחושב ככה.
אמרתי גם שלא תשווה אותו לעצמך (והכוונה הייתה בשום פרמטר) כי הוא הולך להיות קרבי ואתה לא, לטוב ולרע (בלי שום קשר כרגע לצריך או לא צריך חופש).

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
אל תגיב להודעות שלי כי אתה בור ואתה מחפש לריב. התגובות שלך טיפשיות, מלאות ברעל ורוע ורמתן נמוכה כמו הIQ שלך.

ההודעה הזאת פשוט צורחת "רמה!".
אני לא מחפש לריב, אני מחפש להעמיד אותך במקום, התגובות שלי לא טיפשיות, אתה אולי לא מבין אותן (כי כמו שלמדנו, אתה מבין את ה1000 פירושים הלא נכונים של התגובות שלי), אבל זה הופך אותך לטיפש ולא את התגובות שלי לטיפשיות.
מעניין, מתי הספקת למדוד את רמת הIQ שלי?

אני אגיב להודעות שלך כל עוד אני מוצא זאת לנכון, זה פורום חופשי ואם אתה לא רוצה תגובות על השטויות שאתה כותב - אל תכתוב אותן.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

ישן 04-06-2007, 14:37
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Dean שמתחילה ב "[QUOTE=Hydra]קרבי צריך יותר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dean
ואני חושב שאתה חצוף שאתה משווה אותו לעצמך.
להזכירך - הוא מתגייס לקרבי, זכותו לרצות (ולבקש) קצת חופש בין הלימודים לצבא.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dean
איפה אמרתי שקרבי צריך יותר חופש ממך? אל תכניס לי מילים לפה.
אמרתי שזכותו לרצות ולבקש חופש, אם לא יאשרו אז לא יאשרו, סה"כ לגיטימי לרצות לנוח בין הלימודים לגיוס, ועובדה שהיו דיבורים על דחיית כל גיוס יולי לאזור ספטמבר, ככה שהוא לא היחיד שחושב ככה.
אמרתי גם שלא תשווה אותו לעצמך (והכוונה הייתה בשום פרמטר) כי הוא הולך להיות קרבי ואתה לא, לטוב ולרע (בלי שום קשר כרגע לצריך או לא צריך חופש).

ראה מודגש, אין לי יותר מה להגיד. אתה כותב משהו, מנסח את זה כדי שזה יגיד משהו, מבין שאמרת שטויות או מתבייש להודות שבאמת כתבת את זה ומשנה מהר מאוד את המשמעות של משהו בעל המשמעות הברורה שכתבת.

אתה מוזמן להגיב, אני אשמח לאסוף את כל הקללות שאתה כותב ולבסוף להעבירן למנהל
ישן 04-06-2007, 14:48
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "[QUOTE=Dean]ו[b]אני חושב שאתה..."

אני מבין שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dean
ואני חושב שאתה חצוף שאתה משווה אותו לעצמך. <- שים לב לנקודה בסוף המשפט. ועכשיו שים לב לירידת שורה ותחילת משפט חדש:
להזכירך - הוא מתגייס לקרבי, זכותו לרצות (ולבקש) קצת חופש בין הלימודים לצבא.

ותשים לב גם שבשום מקום במשפט לא כתוב שמגיע לו חופש כי הוא קרבי, כתבתי שזכותו לרצות ולבקש חופש.
בניגוד אליך (עם כל הכבוד לזה שאתה הולך לשרת בבסיס סגור מ7:00 עד 22:00), הוא הולך לשרת בבסיס סגור מ0:00 עד 0:00 ולטחון "קצת" יותר ממך, ויש סיכוי קצת יותר גבוה שהוא לא ייזכה להשתחרר אחרי השירות ולחזור לאזרחות (חס וחלילה טפו טפו טפו לא עלינו).

עם כל הכבוד וההערכה למערך התומך הלחימה של צה"ל, ובאמת שיש כבוד (זה לא בציניות), המערך הלוחם מקריב קצת מעבר (שוב, לא בא לזלזל באף אחד), ולדעתי זה חצוף מצידך לשים חייל לוחם וחייל תומכ"ל באותה משוואה, יש להם ייעודים שונים ואופי שירות שונה, ואם בא לו קצת חופש לפני שהוא הולך לקרוע את התחת, זכותו לרצות זאת, לדעתי זה עושה אותו בן-אדם מציאותי.

עריכה:
אה ועוד דבר, אני שם לב שבכל תגובה שלך אליי אתה תמיד מחפש כשלים לוגיים בהודעות שלי כדי להסית את תשומת הלב מנושא השיחה (שבו אתה תמיד טועה).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

נערך לאחרונה ע"י Dean בתאריך 04-06-2007 בשעה 14:51.
ישן 04-06-2007, 14:55
  Hydra Hydra אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Dean שמתחילה ב "אני מבין שהבנת הנקרא זה לא..."

לא יאומן, אתה שוב עושה את זה.
בפסקה הראשונה אתה אומר שאתה לא חושב שמגיע לקרבי יותר ובפסקה השנייה כותב ואני מצטט
"לדעתי זה חצוף מצידך לשים חייל לוחם וחייל תומכ"ל באותה משוואה"

" ותשים לב גם שבשום מקום במשפט לא כתוב שמגיע לו חופש כי הוא קרבי, כתבתי שזכותו לרצות ולבקש חופש."
במידה וזה היה כך לא הייתה כותב " להזכירך - הוא מתגייס לקרבי" אל תנסה להתחכם. אתה עושה בדיוק את מה שאמרת לי שאני עשיתי באשכול שעבר רק שאתה עושה את זה בבוטות מטורפת וסותר את עצמך בכל פסקה שאתה כותב.

"(עם כל הכבוד לזה שאתה הולך לשרת בבסיס סגור מ7:00 עד 22:00), הוא הולך לשרת בבסיס סגור מ0:00 עד 0:00"
אני חושב שלא הבנת מה זה בסיס סגור. אני בדיוק כמוהו לא חוזר הביתה כל יום. גם אני מ0:00 עד 0:00 ציינתי שאני אעבוד מ7:00 עד 22:00. בדיוק כמוהו אם לא יותר זמן ממנו (אומנם אני לא מסכן את חיי, אך אני בדיוק כמוהו לא יוצא כל יום הביתה).
ישן 04-06-2007, 14:51
צלמית המשתמש של shahaf_z
  shahaf_z shahaf_z אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
תיראה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "אני חושב שאתה חצוף :\ אני יש..."

זכותי באמת לבקש דחייה ואם אפשר לדחות לי אז למה לא?
זה שאתה מתגייס יום לפני יום אחרי בגרות זה כי אתה בחרת....או יצא לך ככה לפי מה שאתה מתגייס.
לדעתי אחרי שלוש שנים שהשקעתי בלימודים הוצאתי בגרות יוקרתית של 29-30 יחידות מה שמגיע לי זה 11(!! ואו ) ימים לנוח? לנקות קצת את הראש.?? יש הצבא לוקח אותך??? ושוב לא זה כל כך חשוב אבל אני חייל קרבי רוצה להיות ורק קרבי..
ככל החברים שלי שגדולים ממני בחודשיים שלוש הם מתגייסים בנובמבר אז יש להם 3 -4 חדשים לנוח ולבלות לפני הצבא..
אז מה אני אשם שיצאתי מהבטן של אמא שלי חודשיים לפניהם אז להם יהיה מה לספר בצבא לחברים דברים שהם עשו לפני הצבא ואני לא? מה אני אשם בזה..?? בסכך הכל סיפרתי את הסיפור שלי אמרתי שענו לי בשלילה.. אני לא ביקשתי דעה של מישהו.. ביקשתי עזרה פה... מה אני יכול לעשות והם יש לי עוד סיכוי לדחות את הגיוס כי אין לי בעיה להלחם להתקשר לשלוח וכ"ו..
תודה רבה...
ישן 04-06-2007, 15:02
  Hydra Hydra אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי shahaf_z שמתחילה ב "תיראה"

אני לא שולל את העובדה שיש לך זכות לבקש, באותה מידה שיש לצבא את הזכות לא לאשר.
אתה מתגייס לקרבי, אני מתגייס למודיעין ואיתי מתגייסים טיסים ואנשים לסטילים, אם לא אני, אז הם רוצים חופשה, במיוחד הטיסים לפני שירות של לא 3 שנים אלא 7-8 שנים.
החברים שלך יספרו מה הם עשו לפני הצבא? אתה תספר להם מה אתה עשית בזמן שהם היו בצבא אם תתגיס בתאריך שקבע לך הצבא.
מספר היחידות נחמד מאוד, לא תראה אותי מתלונן ויש לי 40 יחידות. למה? כי הצבא קבע לי את התאריך הזה ואין לי שום תירוץ מוצדק לא להתגייס בתאריך שנקבע לי. אני בהחלט לא מרוצה מהתאריך. אפילו ביום הגיוס שלי מגיעה חברת ילדות שלי משוויץ לשלושה שבועות בארץ ואני אולי אראה אותה פעם פעמים בשישי שבת (באה לגור איתנו בבית). אף אחד לא רוצה להתגייס כל כך קרוב לבגרויות. לי אין אפילו את האפשרות לרדת לאילת. אין לי אפילו יום אחד חופש. אתה יכול ללכת לאיה נאפה, איביזה, יש לך 10 ימים להיות בחו"ל ולנוח לפני הגיוס.

במידה ותגיע לצבא מתוסכל כי לא דחו לך אתה רק תדפוק לעצמך את השירות, אתה תרגיש שדפקו אותך, לא תהנה מהחברה מטירונות (ובקרבי יש אנשים הרבה יותר גברים בדרך כלל מאשר בטירונות 02...). תגיע לצבא בכיף ולא מתוסכל, כי אחרת אלו יהיו ה3 שנים המגעילות של החיים שלך והן לא אמורות להיות כאלו.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בגיוס
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר